marsijaner
Legenda
- Poruka
- 56.132
Za SFRJ tuguje samo šiptarska i ustaška bagra. Normalni ljudi, koji imaju dodir sa realnošću, ne.
pa sto bre onda drecis i lijes suze.
upss, ipak ti je bilo dobro i lijepo u onoj drzavi ,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za SFRJ tuguje samo šiptarska i ustaška bagra. Normalni ljudi, koji imaju dodir sa realnošću, ne.

Te večernje škole u FNRJ vam nisu baš nešto bile uspešne, i dalje loše pišete.![]()

A to što ste bili nesposobni, pa čak ni ovu glupavu laž ne umete da napišete kako treba?![]()
Е моји југословени и Богу сте тешки...
nova hrvatoslavija, ne hvala, jos samo da frnkenstanizujete druga tita pa da kolektivno izvrsimo samoubistvo iz ljubavi prema jednostranom bratsvu i dzedinstvu
Te večernje škole u FNRJ vam nisu baš nešto bile uspešne, i dalje loše pišete.![]()

eh sad , kazes nesposobni kad gle
i ti ispade da si dete JAJCOVA.
- - - - - - - - - -
PA sad , mora da su i ijebali boga
neg , sta je sad bog-dog , jel je musko ili zemsko.
cini mi se da su , oni ranije u Jugi , jurili samo zemske a danas..
- - - - - - - - - -
pa saaaad ,
bit ce bolje , jer bo kako vas pirgavija vodi uz germaniju , bit cete naj veci na balkanu
ono Beogradski pasaluk.
- - - - - - - - - -
a kazes da si ti i zavrsio one skole sto ti je SFRJ omogucila i sada se hvalis sa tom diplomom i znanjem.
a Ti profesori mora da su bili...van zemaljci , jel tako.
no , kada vas mnogo boli sto ste onu drzavu svojim iditlucima i sranjima rasturili i svi ste i niko i nista.
svi vi koji i jeste i imali i koristi i jos dobili BESPLATNO SKOLOVANJE, sto ne vratite vase diplome i znanje , onima...
Obrazovni sistem se, kao i zdravstveni, kao i penzioni, finansira iz poreza na zarade zaposlenih. Dakle, nema, nije bilo, niti će ikad biti, ''besplatnog'' obrazovanja i ''besplatnog zdravstva''.
- - - - - - - - - -
Šuvarevo ''usmereno obrazovanje'' je bio jedan od većih idiotluka SFRJ. Sve ono od čega zarađujem sam naučio sam.
tacno , je to sto kazes ali
Ti jesi se obrazovao za nesto drugo i da si iz HOBIJA , svojim trudom i radom, se i obrazovao...i sada si kako kazes zadovoljan.
no , pitam se dal ono znanje tvojih profesora na faksu su i ostavili neki trag , dali ti nes vise da i znas koje su ti mogucnosti i siri dijapozan sfere znanja...pa u sklopu toga i da i i znas da doneses po najbolju odluku.
sta je najbolje za tebe.
Obrazovao sam se za to drugo da bih pomogao sebi i vrlo malom broju meni dragih ljudi, ne da bih se bavio time kao profesijom. Bavim se onim čime sam uvek hteo da se bavim jer to volim da radim.
''To se ne uči u školi, to se uči napolju, uči se na ulici, uči se na putu''.
Stephen King
Drugovi, obnoviste li je? Jel' jednako ekonomski i politički uspešna kao ona stara dobra FNRJ ili vam fali Jajce?

Marsi, aj' sad ponovo, ovako si ispao malo glupav. Ne baš malo.![]()