Obnova Jugoslavije

Lepo si to napisao, na tom tvom jeziku - "u tvojoj srbiji". Vidiš, moja je Srbija. tu je razlika.

tako je

ups ta tvoja SRBIJA , i je u q.urcu , zbog takvih ki sto si ti ali

na tvoju zalost , i moja je .

sta ces , i sada ce morati a tu i ukljucuje i tebe , jer bo kazes placas doprinose , da i izdvaja za moju penziju i to jos u devizama.

pisano srpsko -hrvatskom odrednicom o pdeli SLOVENSKIH JEZIKA.

Odličan vam je bio taj zajednički jezik na KiM. Baš ste lepo i domaćinski pričali vi Jugosloveni i oni šiptari.

e kada klinci koji su sedeli na nosi , i pravila sranja svojim roditeljima i nastavili , cim su i pomislili da i znaju nesto..

samo ostrasceni idioti , ne mogu ili ne znaju da i potraze relevantna dokumenta , ustrojstvo SAP i u ustavu a i da vidi ,

TKO SU BILI TI NA VLASTI.

a nece da slusaju , nekoga , koji je gle u vise navrata i pisao da je u i na KIMu , vladala SVETA TROJICA

SRBA

CRNOGORACA

I

ALBANACA

I DAse moze i videti sa njihovim imenom i prezimenom ,koje funkcije su i imali.

i da u dva navrata , iz ministarstva su slali MARSOVCA kao strucno lice , i da prihvati posao ....80 tih

a i po naredjenju da i preuzmem ministarstvo ...1991, kao nestranacka licnost...

na svu moju srecu idiot seseljitis je minirao taj zakon , ustvari i druge zakone , koji su bili predvidjeni za KIM...

recimo izbor i reizbor SUDIJA, TUZILACA, PRAVOBRANIOCA itd.

kuzis si mali.

sedi malko , prolistaj knjige , pogledaj i istrazi

pa onda pokusaj da i bolje odgovoris tj da bolje peckas marsovca

Ubedljivo najbolji gastroenterolozi u Srbiji su Doder, Tarabar i Perišić i gle čuda, svi su sa VMA. I pored toga rade u mnogom privatnim klinikama jer su klasa. Najbolji nefrolog je Maksić (uz Hrvačevića)..itd.
Pričaš napamet. Nikakve argumente za svoje tvrdnje nemaš. Koji su to "iskusni" lekari napustili VMA? I jel znaš koliko lekara ima VMA?

Jedan od zaista dobrih lekara iz VMA je endokrinolog Anđelković. Koji više nije tamo.
Vidiš, ja sam za to da je doktor Srećković najbolji gastro, kao što su najbolji urolozi ekipa koja danas vodi fondaciju Sava Perović, doktori koji su radili sa njim i nastavili njegov posao. Ali ne verujem da postoji neko zvanično merilo koje može da odredi ko je najbolji.

Stvarno ne znam sto se uzalud raspravljate i lozite na temi kad se nikakva Jugoslavija ne moze podstaci iz Srbije i od Srba.
Za tu ideju bi opet trebao neki Zagor(ac) ili Slovenac.
Srbi su u poslednjih cetvrt veka dokazali da nisu u stanju ni sebi da pomognu i stvore funkcionalnu drzavu, a s’obzirom da Zagora i Slovence ne zanima istocna gologuzija, jedina opcija za novog Tita vam je prijatelj Rama sa druge strane Prokletija.
Zato infantilci prvo morate da odrastete i sredite svoju kucu pre nego bilo ko normalan razmotri opciju bilo kakvog udruzivanja sa vama.
Sad nastavite da slinite “smrc smrc hocemo opet jugoslaviju smrc” :lol:

Ovakvi kao ja su Srbiji potrebni, ali dobro je da su takvi kao ti pobegli iz Srbije.
Srbija nije tvoja, tvoja je Jugoslavija. z:lol:

pa sad , dosli svakakvi iz pizdenemateri i vukojebatine u moj rodjeni grad BGD i sada svojataju da je SRBIJA , njihova z:shock: i da

su morali traziti upisninu u drzavljanstvo Srbije.

neg , ajde ti lijepo nama reci , jel si...:roll:

lijepo stara poslovica i kaze

DOSLI DIVLJI I OTERASE PITOME

z:p

Pa evo, ja tebe volim a ja sam Srbi dok ti nisi. :lol:

pa dobro nemoj da places z:)

nijesam ti Ja kriv, i ne moj oma da places.:deda:

nije dobro to za OCI a i za ten.

neg , da bi postao , MARSOVAC , je jednostavan postupak:rtfm:

i tu nema, niti ljubljenja skuta popu ili svesteniku a ni hodji....

i kako se nekada govorilo u pokretu LJUBITELJA CVECA

volite se ljudi

ps , ali da se malko i ogradim , v

volite se sa razlicitim polovima

i njie to , bukvaliste

juzni i Severni Pol.z:p

To nešto o KiM ti pišeš? :per:

pa cuj , jel imas krstenicu

citaj ali molim te polako jer oni komunjare te nisu dobro naucili slova pa jos i dalje srces ih, pa ti na krstenici i pise...

rodjen je naj , naj , i naj..

a i bogumi od 74 , oni komunjare stavise da mesto rodjenja i odredjuje drzavljanstvo.:deda:

kad , marsovcu lijepo pise

VISEGRADSKA i OPCINA SAVSKI VIJENAC ,GRAD BEOGRAD , SR SRBIJA, tak tO isto pisal i za jednoga sina pa tak i za drugog sina ali posle veLJike borbe sa srpskim maticarem , jednim od milion malih bogova-administratora.

Jedan od zaista dobrih lekara iz VMA je endokrinolog Anđelković. Koji više nije tamo.

A gde je sada?

Vidiš, ja sam za to da je doktor Srećković najbolji gastro, kao što su najbolji urolozi ekipa koja danas vodi fondaciju Sava Perović, doktori koji su radili sa njim i nastavili njegov posao. Ali ne verujem da postoji neko zvanično merilo koje može da odredi ko je najbolji.

To za šta si ti uopšte nije bitno jer ništa ne znaš o medicini. VMA ima trojicu vrhunskih gastroenterologa po svim kriterijumima. Nijedna druga ustanova to nema .

A gde je sada?

To za šta si ti uopšte nije bitno jer ništa ne znaš o medicini. VMA ima trojicu vrhunskih gastroenterologa po svim kriterijumima. Nijedna druga ustanova to nema .

Tako je isto i za tvoje mišljenje. Ti smatraš jednog dobrim, ja drugog.

- - - - - - - - - -

Jeste li sa Kosova? Hajde recite nešto o Kosovu?

Probaj da objasniš šta te zanima, geografija, istorija...

To ne smatram ja. To će ti reći svako ko se razume u gastroenterologiju.
Nego gde je sa VMA otišao endokrinolog Anđelković?

Као неко ко је имао посла са гастроентерологију у задњих 7 година, могу ти рећи да у Бг постоје само два добра, један је у земунској болниц, а друга ради у КЦ. За те твоје врхунске са ВМА први пут чујем, а о глави ми се радило и добро сам се распитао код људи из струке. ВМА је задњи пут било добро место за лечење у време Милошевића, тад су се разбежали, сад ради све го аматер тамо

Drug Toti ti napisao da si Jugosloven. I tu si stao, nema dalje.

a , pa nec bas biti tak kak ti zborisz;)

danas drzavljanstvo mi je MARSOVSKO samo eto zivim , radim , uzivam u socijalisticko -kapitalistickoj zemlji zvana Kanada.z:p

neg sto pitas , os i ti ...da se pridruzis nama , tj meniz:hm:

- - - - - - - - - -

Znači, banovine su :cool: a repubilke i pokrajine nisu?
German je ljubio ruku, to nije :cool: a ubistvo Varnave jeste? Zanimljivo razmišljanje.

njemu , pa kao naj , znacu , naj i ostale naj , mu je tesko da i prihvati nesto ili novo ili staro.

ali imaaaaa vremena za njega , da i nauci nes drugo a i mozda i prvo

- - - - - - - - - -

Jeste li sa Kosova? Hajde recite nešto o Kosovu?

franak

o KIMu znam mnogo vise od doticnoga a cini mi se i od drugih.

objasnih da je ministarstvo moje me je i dva puta slalo dole...

Back