Objesio psa

Ne nego druge nekrvolocne rase ne mozes dresirati da se bore,zato su druge rase za lov,trece za stado ovaca,cetvrte za nalazenje droge itd
Aли термин "крволочно" је релативан. Пас може бити такав ако га тренираш да буде крволочан. Може бити и природно али у малом проценту ако је растао са људима у кући. Уосталом, не постоји КРВОЛОЧАН пас већ постоји ПАС ! Крволочан је лав, тигар, хијена итд који ЖИВЕ од меса других животиња. Пас је десетинама хиљада година у хармонији са човеком и живи од човека и хране које му он даје.

Aли термин "крволочно" је релативан. Пас може бити такав ако га тренираш да буде крволочан. Може бити и природно али у малом проценту ако је растао са људима у кући. Уосталом, не постоји КРВОЛОЧАН пас већ постоји ПАС ! Крволочан је лав, тигар, хијена итд који ЖИВЕ од меса других животиња. Пас је десетинама хиљада година у хармонији са човеком и живи од човека и хране које му он даје.
Dok pitu nešto ne kvrce pa pojede gazdu.

Staford i pit bul nisu rase koje postoje hiljadama godina,nego je vrlo moguce da su ukrstanjem namenski napravljeni za borbu kao sto je sop srpski odbrambeni pas,koliki god bio % agresivnih, prosto je jasan i profil ljudi koji ih biraju,imao sam komsiju sa stafordom koji je ulazio u moje dvoriste,nisam ga se plasio ali posle dve nedelje dopizdi i krenem prrutom da ga oteram,ne udarim samo oteram,da bi tad njegov vlasnik pokazao pravo lice kako bi on nas ubio sto mu diramo psa,kome nije jasno tako ce kao ti braniti nesto ocigledno

Staford i pit bul nisu rase koje postoje hiljadama godina,nego je vrlo moguce da su ukrstanjem namenski napravljeni za borbu kao sto je sop srpski odbrambeni pas,koliki god bio % agresivnih, prosto je jasan i profil ljudi koji ih biraju,imao sam komsiju sa stafordom koji je ulazio u moje dvoriste,nisam ga se plasio ali posle dve nedelje dopizdi i krenem prrutom da ga oteram,ne udarim samo oteram,da bi tad njegov vlasnik pokazao pravo lice kako bi on nas ubio sto mu diramo psa,kome nije jasno tako ce kao ti braniti nesto ocigledno
Ја нисам од тих који пса издижу на трон божанства. Мене су људи терали из дворишта кад им уведем пита и нисам се љутио на њих. Једноставно знам шта је страх од напада пса. Али код питова има исувише претеривања. Оног негативног, коме највише доприносе новинари. А има и људи који под утиском њихових вести формирају свој став према одређеној раси и онда паниче и понашају се као деца.

Vjerujem da ste svi čitali o ovom da ne tražim sad link.
Čovjeku u dvorište medju djecu upao komšijski pit. Da li je htio da se igra, da li da napadne ko zna. Otac je u strahu za djete presudio psu.
Kako vi vidite ovo? Sad ljudi komentarišu nije pas napao, od kud mu pravo da ubije psa i slično?
Da li je trebao stajati i čekati da nekog ujede pa reagovati? Reakcija jeste preterana ali ko ima kontrolu kad su djeca u pitanju?

800px-000_American_Pit_Bull_Terrier.jpg
Gluposti, tip je reagovao zato što je znao da mu pas neće ništa i da ispadne baja u selu, logično bi bilo da je sklonio prvo djete.

Ja mog da. Ne znam za ostale.
Па пас ти толико прирасте за срце да ти постане рођено дете. Моја мајка је обожавала керушу пит була коју смо држали у стану. Нисам веровао да ће женско толико да воли пит була. Мислио сам да ће вриштати на мене да је избацимо.

Ali (skoro) niko da odgovori na pitanje šta bi uradio u toj situaciji. Svi znamo da nije do psa nego do vlasnika, to je jasno .
Šta biste uradili da pas koji važi za opasnog napadne nekog vašeg? To me zanimalo.

Ali (skoro) niko da odgovori na pitanje šta bi uradio u toj situaciji. Svi znamo da nije do psa nego do vlasnika, to je jasno .
Šta biste uradili da pas koji važi za opasnog napadne nekog vašeg? To me zanimalo.
Пита ухватиш подлактицом испод врата и прекинеш му дисање док не пусти угриз. То ако немаш брејстик. Ако има више људи ту онда му држиш главу да не цима. Не би веровала колико мало је потребно да му отвориш чељусти ако му гурнеш у угао вилице нешто слично нпр. лењиру. Одмах се отвара. Признајем да су то хорор пси кад их направиш таквима. Јежим се од помисли напада таквог пса јер сам гледао на шта то личи. А са друге стране их обожавам кад су социјализовани.

Пита ухватиш подлактицом испод врата и прекинеш му дисање док не пусти угриз. То ако немаш брејстик. Ако има више људи ту онда му држиш главу да не цима. Не би веровала колико мало је потребно да му отвориш чељусти ако му гурнеш у угао вилице нешто слично нпр. лењиру. Одмах се отвара. Признајем да су то хорор пси кад их направиш таквима. Јежим се од помисли напада таквог пса јер сам гледао на шта то личи. А са друге стране их обожавам кад су социјализовани.
Ovo sam gledao kad Cezar Milano demonstrira. Taj lock vilice vuku od buldoga. Dovoljno je da mu se sopstveni obraz gurne u ugao vilice i automatski otvara usta. Interesantno 🙂

Ovo sam gledao kad Cezar Milano demonstrira. Taj lock vilice vuku od buldoga. Dovoljno je da mu se sopstveni obraz gurne u ugao vilice i automatski otvara usta. Interesantno 🙂
То ти је мит. Пит бул нема вилицу која се "закључава". Једноставно је пас са јаким угризом.

Vjerujem da ste svi čitali o ovom da ne tražim sad link.
Čovjeku u dvorište medju djecu upao komšijski pit. Da li je htio da se igra, da li da napadne ko zna. Otac je u strahu za djete presudio psu.
Kako vi vidite ovo? Sad ljudi komentarišu nije pas napao, od kud mu pravo da ubije psa i slično?
Da li je trebao stajati i čekati da nekog ujede pa reagovati? Reakcija jeste preterana ali ko ima kontrolu kad su djeca u pitanju?

800px-000_American_Pit_Bull_Terrier.jpg
izmedju bilo koje životinje i ljudskog roda biram ljudski rod

zajebite me mantre "ko ne voli životinje bla bla kenj kenj"

većina vlasnika je sebično egocentrična tako da "vole SVOG kera al ne pričaju sa pola familije" + koliko "vole ljude" zagovnaše deci igrališta...

pročitali svoja prava
obaveze im dosadne

a baš zbog ignorisanja obaveza došlo je do ovoga...

pa onda pomodarstvo...

Па пас ти толико прирасте за срце да ти постане рођено дете. Моја мајка је обожавала керушу пит була коју смо држали у стану. Нисам веровао да ће женско толико да воли пит була. Мислио сам да ће вриштати на мене да је избацимо.
Gledao sam dokumentarac o ženi koja drži svinju u stanu,sve joj zasrano,izgriženo,ona smrdi i štrokava ali kaže voli tu svoju svinju.
Postoje razne vrste duševnih oboljenja.

izmedju bilo koje životinje i ljudskog roda biram ljudski rod

zajebite me mantre "ko ne voli životinje bla bla kenj kenj"

većina vlasnika je sebično egocentrična tako da "vole SVOG kera al ne pričaju sa pola familije" + koliko "vole ljude" zagovnaše deci igrališta...

pročitali svoja prava
obaveze im dosadne

a baš zbog ignorisanja obaveza došlo je do ovoga...

pa onda pomodarstvo...
Ja volim jagnjece... :jede:

to niko nije rekao.
volis da karikiras napisano.
rekao sam da decu treba uciti da se ne plase pasa.
Ja sam moje dete ucila da se ne plasi pasa. I nije se plasila sve dok joj jedan nije zubima zakacio guzu. Sreca pa samo zakacio i ostavio trag od dva zuba. Aj sad ti nju ubedi da se ne plasi. Ne da se plasi nego vristi. A skoro joj je prisao jedan psic koji je samo hteo da se igra, kako kaze vlasnica. Znas Tabe, i ona deca po restoranima samo zele da se igraju ali ocigledno nekim likovima nije do decje igre. Zasto bi se tolerisali “bezopasni” psi kojima je samo do igre?
Jednom manjem psu, koji se tako zakacio za moje dete jer je osetio strah, moj muz je cipelom razvalio njusku. Izvin’te nama nije do igre a ti gospodjo vaspitaj svog psa.

Poslednja izmena:
Gledao sam dokumentarac o ženi koja drži svinju u stanu,sve joj zasrano,izgriženo,ona smrdi i štrokava ali kaže voli tu svoju svinju.
Postoje razne vrste duševnih oboljenja.
Сад ћеш ти да кажеш некоме да пас није најбољи човеков друг и да је тај човек душевно болестан јер га воли као своје дете ! Једно је свиња а друго је пас. Нема више од 2 % људи у свету који ће ти рећи да пси нису најбољи људски пријатељи.

o lutalicama bi trebalo da brine država, ali već smo na nekoliko tema diskutovali o ovoj problematici
zna se da se psi lutalice usled nebrige države pakuju u prevozna sredstva i iz cele Srbije isporučuju po obodima beograda na brigu građanima prestonice.
kako da ti kažem postoje sistemske greške, žrtve ovakvih situacija se tretiraju kao kolateralna šteta.
Država ne brine o ovom jadnom narodu će brine o džukelama...

vazno je, jer nije isto ako se pas samo usetao i ako je kidisao na decu.
i ispred mene su stala dva staforda jer ih vlasnik pusta on je bio kod kapije svog dvorista a psi ispred ulaza od moje zgrade.
Ne zanima me da li mase repom ili rezi, ne zelim ih u svojoj blizini jer ni malo nije prijatno nmaci se oci u oci sa dva velika psa koja osecaju tvoj strah.
Rekla sam mu ako se to jos jednom desi nece vise imati pse ..... zivotinje volim ali sebe ipak vise i ne zelim ni u najavi da imam osecaj ono da li ce me pas napasti ili ne.

Gledao sam kako je 13 (slovima: trinaest, menjan šaržer tokom pucanja) metaka iz TTa bilo potrebno da onesposobi pit-bula, ne i da ga ubije.
Nepoznatom, puštenom pit-bulu u blizini dece bih i ja presudio, kako znam i umem.
Svima koji se ne slažu predlažem da ostave svoje dete da se igra u blizini nepoznatog a nevezanog pita.

Back