Objesio psa

Колико видим.......поред тога што овде има много мрзитеља паса, што много говори о њима као људима, осећа се и емоционална глупост која избија из њих. Која се вероватно манифестује у свим сегментима живота. Не само када је тематика паса у питању. Као што је Бог рекао да поштујеш живот човека, поштуј и природни склад човека и фауне. Немој мрзети псе. Једна руска изрека каже "Бог човека посматра кроз очи пса". Мислим да је то рекао Јесењин. Ја чврсто верујем у то. То што пас залаје на мене или ме угризе па се склони, није разлог да га закољем или обесим или гађам каменом. Једино ако је напад интезиван и опасан. Знам да вама мрзитељима ово не може бити схватљиво али вама није схватљиво ни много мање од тога. Осећам да би сте ви сутра пуцали у децу која вам се пењу на трешњу и краду их. Или би сте забранили комшији да уведе воду преко вашег имања.
Opet ona trućkanja o životinjama i ljudima...podsetiću te da je Hitler obožavao pse. Tako da mani nas tih gluposti ko ne voli životinje ne voli ni ljude i tako to....
Ja ne mrzim nijednu životinju sem "pasa" , a verujem i ostali "antikučkari". A i ti koji ih mrze, ne mrze ih bez razloga.

Ja tebi ništa sem ovaca ne bih dao da čuvaš mada sumnjam i da si za to sposoban
Значи, сада ме сматраш лошим човеком јер се не слажеш са мном по питању паса ! Типично за људе у Србији. Ако му опонираш онда му постајеш крвни непријатељ и све ће учинити да те увреди или сјеббе на неки други начин. Ево нпр. ја тебе не мрзим и не знам ништа о твом карактеру.

Значи, сада ме сматраш лошим човеком јер се не слажеш са мном по питању паса ! Типично за људе у Србији. Ако му опонираш онда му постајеш крвни непријатељ и све ће учинити да те увреди или сјеббе на неки други начин. Ево нпр. ја тебе не мрзим и не знам ништа о твом карактеру.
Prelistaj tvoje pisanje do sada,tvoje uvrede,tvoje gluposti i videćeš da moj odgovor nema veze sa mržnjom,ti si za žaljenje.
Tipično za ljude u Srbiji kažeš,još jedan dokaz da si nula od čoveka,nikakav karakter i jadni ti psi koje ti gajiš,predomislio sam se ni ovce ti ne bih dao da čuvaš.

Nije na državi da brine o njima. Kupe kuče da se hvale pa im dosadi nakon mesec dana, i umesto u azil da ga staviš, ne, on ga pusti na ulicu, pa se nakote džukele i ne može da se prođe ulicom. Ko je kriv za to? Sigurno nije država. Zato sad imamo 600 miliona džukaca po ulice širom sveta...
U normalnim državama nigde na ulici ne možeš da sretneš ni psa ni mačku kako luitaju besciljno i bez nadzora
Kako nije na državi da reši taj problem, ko bi drugi rešavao?

Nije stvar pojedinca da obezbedi infrastukturu državi za smeštaj nezbrinutih pasa i mačaka.

Јојјјјј.......кад почнете ви жене да масно серрете о псима !!! Ваш вечити страх од паса који ОБОЖАВАТЕ да правдате кроз малу децу !!! Е па ја много волим малу децу и псе. Али зна се шта следи псу који атакује на дете без престанка. Следи му метак !! Али нећу убити пса тек тако. То је простачки поступак.
Baš si se nalupao gluposti Kranpe.

Nije na državi da brine o njima. Kupe kuče da se hvale pa im dosadi nakon mesec dana, i umesto u azil da ga staviš, ne, on ga pusti na ulicu, pa se nakote džukele i ne može da se prođe ulicom. Ko je kriv za to? Sigurno nije država. Zato sad imamo 600 miliona džukaca po ulice širom sveta...
eh ne znam ko plati solidnu svotu za psa sa pedigreom a onda ga izbaci na ulicu...
to možda rade ovi što udomljavaju nepedigrirane pse preko raznih organizacija ...

Koliko vidim pas je par puta kidao lanac i nije napao nikoga. I ovaj čovek nije goloruk branio decu pa da ima opravdanje zašto je ubio psa. Očigledno i njemu nešto debelo fali u glavi kao i vlasniku psa. Mada, možda je vlasnik mislio, hej sutra ću kupiti bolji lanac. Možda u tom trenutku nije imao novca. Ko će ga znati. Ono što je sigurno da smo svi pukli. I sve manje živaca imamo.

Koliko vidim pas je par puta kidao lanac i nije napao nikoga. I ovaj čovek nije goloruk branio decu pa da ima opravdanje zašto je ubio psa. Očigledno i njemu nešto debelo fali u glavi kao i vlasniku psa. Mada, možda je vlasnik mislio, hej sutra ću kupiti bolji lanac. Možda u tom trenutku nije imao novca. Ko će ga znati. Ono što je sigurno da smo svi pukli. I sve manje živaca imamo.
Ja kad puknem ima da zagrnem Djerdap i u pi tricke materine.

Аре јоу талкинг то ме !! :mrgreen: :heart:

96d57ee0e5305409316bbb527b67e31c.jpg

pas je pitbul, to ne znači da su ti psi zli iz temelja, ali imaju lošu reputaciju jer mnogi ljudi zloupotrebljavaju ovu rasu kao oružje.
Ovo takođe znači da vlasnik ove rase mora to da zna i ne sme da pusti svog psa da trči bez nadzora i mora da obezbedi da ne napusti imanje sam
U tome je problem. Vlasnik zna ne mozemo reći da ne zna šta čuva. Zabole ga. Kazu da su neki narkosi vlasnici. Neki osudjuju oca, pas nije kriv. 😂 Nije dete vlasnik ujeo. 😂

Dobro ga je covek resio, ko zna koji put mu je pit od tih vlasnika narkomana uletao u dvoriste,
sreca da je tog puta bio tu sa deecom , sta da su sama bila deca u dvoristu , odbranili bi se nikad.....
da nije prvo trebao da ceka da mu taj borbeni pas prikolje dete , pa onda da zove komunalnu policuju da mu kazu da nisu nadlezni?

pas je pitbul, to ne znači da su ti psi zli iz temelja, ali imaju lošu reputaciju jer mnogi ljudi zloupotrebljavaju ovu rasu kao oružje.
Ovo takođe znači da vlasnik ove rase mora to da zna i ne sme da pusti svog psa da trči bez nadzora i mora da obezbedi da ne napusti imanje sam
Sve tavisi kako psa vaspitaš. Nije pas debil nego je gazda debil koji je tako vaspitao psa.

Back