gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
ta misao je sazet frojd i jung i njihova vrela plavusa za dobacivanje u jednom
Tjao tjao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta misao je sazet frojd i jung i njihova vrela plavusa za dobacivanje u jednom
Pa,
To ja mislim, i vi ocigledno....
Ona to verovatno ne bi priznala-rekla bi da nije vazno dal je covek ili toranj, vazno je da je ona spoznala pravu ljubav![]()
Sad gledam na tv-u emisiju gde se francuskinja udala za eifelov toranj poshto nisu mogli da razmenu burne mlada je sebi iztetovirala eifelov toranj na sternum dakle izmedju sisa , svakodnevno je odlazila do tornja da ga mazi i grli . nekako je doshla do berlina i zaljubila SE u ostatak berlinskog zida kazhe da je ladan al ona osetja toliku vruchinu u svom tijelu kad zagrli berlinski beton
Kazhu da na ovom svijetu ima 50 osoba shto pate od tog poremetjaja
U francuskoj nisu hteli da priznaju taj brak ali su dozvolili da nosi prezime "muzha" gospodja eifelov toranj
Bozhe pomozi
Sigurno gologooz sjedi na haubi pa tako pravi svinjariju)))))
A zena koja se udaje sa Ajfelovu kulu je najnormalnija na svetu![]()
eh sta ti je ljubav
bila ovde neka neznam kako da nazovem an radiu posle jedan po noci javljaju se oni sto imaju neki fetish ili peroblem
kaze jedan aj kupim dvajs kila mlevenog mesa stavim u kadu tolöu vodu i onda![]()
On se zajebava sa tolikim mesom a narod nema leba da jede...
Mada, sada posle pola kile domaće i ja bi se oženio za taj toranj, bar me ne bi spopadao kada legnem.
Sad gledam na tv-u emisiju gde se francuskinja udala za eifelov toranj poshto nisu mogli da razmenu burne mlada je sebi iztetovirala eifelov toranj na sternum dakle izmedju sisa , svakodnevno je odlazila do tornja da ga mazi i grli . nekako je doshla do berlina i zaljubila SE u ostatak berlinskog zida kazhe da je ladan al ona osetja toliku vruchinu u svom tijelu kad zagrli berlinski beton
U francuskoj nisu hteli da priznaju taj brak ali su dozvolili da nosi prezime "muzha" gospodja eifelov toranj
Bozhe pomozi
Bozhe pomozi
Ovo uopšte i nije tako lošeOvo ce biti trend buducnosti:
Ja sam gitarista, i ozenicu svoju gitaru.... a zena koju imam pored sebe ce mi biti samo ljubavnica
Zena moze da ode, gitara nema slobodnu volju
Tako ce slikar vencati se sa svojom cetkicom..a teniser svojim reketom ~~~
Es geht alles![]()
ma cu se udam za telefon, jes da mi dodje da ga nekad olupam o zid al sta sad ni muskarci nisu laksi za rukovanje![]()
ma cu se udam za telefon, jes da mi dodje da ga nekad olupam o zid al sta sad ni muskarci nisu laksi za rukovanje![]()