Objektno Orijentisani Pub

ako ne znas sta ces da radis obrati mi se :lol:

Moram da se pohvalim da sam zavrsila stranicu :vatromet:

Jedino sto ne valja je sirina navbara. Uzi je od ostatka stranice
Ne znam kako da ga prosirim a da ne zeznem(da stavim levo/desno po 80px);

Probala sam regularno ali nece da ga ubijes....
Kopirala sam za navbar onaj tvoj kod:lb:
sta mislis?
Obratim se tebi da bi me natrpala poslom? XD

Šta te muči sa navbarom? Zar nije bilo ok onako kako smo postavili?

..imam ja tako masu div-ova sa istim osobinama i stavim ja istu klasu....medjutim NEEEEECE DA GA UBIJES
i ja onda bukvalno jedan po jedan......iz besa! svakom pojedinacno- drugu klasu

.....i onda naknadno shvatim da sam ubacila dve fakin tacke pre zagrade za onaj koji je bio zajednicki

@vučji čopor

Ti znaš puno o vukovima, valjda ih i čuvaš. Gledam na youtube gde ekspert za preživljavanje u divljini govori kako je jako redak slučaj da zapravo vukovi napadnu čoveka. Oni se plaše ljudi i tako nešto je veoma retko. Ako postoji mogućnost, to je neki očajan vuk koji smatra da će čovek da napadne, ali kaže da je to super retko. Sad, meni to zvuči jako čudno, ali opet, ona je ekspert za preživljavanje u divljini. :D
Да , то је тачно вук се слања од човека. Да ли је то страх или нешто друго можемо само да нагађамо, али је тако.Вук ће напасти човека једино ако нема где да се склони.

Programeri, vidite šta jedem dok čitam ebook.

e619d478-7de8-41ca-8124-0e271102b77a.jpg

Да , то је тачно вук се слања од човека. Да ли је то страх или нешто друго можемо само да нагађамо, али је тако.Вук ће напасти човека једино ако нема где да се склони.
Interesantno. Nisam to znao uopšte. Ja sam mislio, gledajući filmove, da je čovek nagrabusio kad naleti na vukove. Kad ono, skroz suprotno :D

..imam ja tako masu div-ova sa istim osobinama i stavim ja istu klasu....medjutim NEEEEECE DA GA UBIJES
i ja onda bukvalno jedan po jedan......iz besa! svakom pojedinacno- drugu klasu

.....i onda naknadno shvatim da sam ubacila dve fakin tacke pre zagrade za onaj koji je bio zajednicki
Kažem ti, frontend je pain in the anus. Tu je teško pronaći gde je greška. Sa backend se greška mnogo lakše pronaće jer kompajler ili interpreter prekinu rad ako je neka ozbiljna greška. A ako je manja, opet je lako pronaći je. Frontend ne radim godinama, odustao sam xD

Back