Objektno Orijentisani Pub

@vučji čopor

Ti znaš puno o vukovima, valjda ih i čuvaš. Gledam na youtube gde ekspert za preživljavanje u divljini govori kako je jako redak slučaj da zapravo vukovi napadnu čoveka. Oni se plaše ljudi i tako nešto je veoma retko. Ako postoji mogućnost, to je neki očajan vuk koji smatra da će čovek da napadne, ali kaže da je to super retko. Sad, meni to zvuči jako čudno, ali opet, ona je ekspert za preživljavanje u divljini. :D

Lepo, otvori se u nekom programu tipa hackers eye, olie debugger ili tako nekakav program, nadje se linija koda koja se ili izmeni ili dekativira i to se posle snimi i ta da, eto ti kreka. Sad jbga, treba da budes bas dobar u tome i da razumes ono sto je dekompajlirano. Nije to kod u formi nekog programskog jezika vec je u heksadecimalnoj vrednosti. probao sam ja da dekompajliram to, nista mi nije bilo jasno. :D
Gledao sam i klipove kako ljudi dekompajliraju viruse koristeci ghidru softver. Stvarno je nauka.

Lepo, otvori se u nekom programu tipa hackers eye, olie debugger ili tako nekakav program, nadje se linija koda koja se ili izmeni ili dekativira i to se posle snimi i ta da, eto ti kreka. Sad jbga, treba da budes bas dobar u tome i da razumes ono sto je dekompajlirano. Nije to kod u formi nekog programskog jezika vec je u heksadecimalnoj vrednosti. probao sam ja da dekompajliram to, nista mi nije bilo jasno. :D
Gledao sam i klipove kako ljudi dekompajliraju viruse koristeci ghidru softver. Stvarno je nauka.
Nisam ni sumnjao da je teško. Svaka čast momcima koji za nas krekuju da bi mi uživali :D
nona, daj mi neki novi zadatak plis. :)
Biće, samo čekaj :D

Po meni, to se vise ne isplati. Cekas 4 velike steam rasprodaje, letnja, jesenja, bozicna i prolecna, tu su jako veliki diskaunti. Npr kupis 2 malo starije igre za 23 evra, sad imas RE 2 i 3 za 22 evra, RE Village je bio isto oko 25 evra sam, witcher je 5 evra. Sacekas malo i kupis igru za sitne pare i ne mucis se da skidas nista, sve ti steam cuva, ne zezas se sa krekovima i sl.

Po meni, to se vise ne isplati. Cekas 4 velike steam rasprodaje, letnja, jesenja, bozicna i prolecna, tu su jako veliki diskaunti. Npr kupis 2 malo starije igre za 23 evra, sad imas RE 2 i 3 za 22 evra, RE Village je bio isto oko 25 evra sam, witcher je 5 evra. Sacekas malo i kupis igru za sitne pare i ne mucis se da skidas nista, sve ti steam cuva, ne zezas se sa krekovima i sl.
Nemam ja nikakvih problema oko toga. Nikada nisam kupio igru. Ustvari, lažem, jesam CS:GO kada se plaćao davno. Ali mimo toga ne. Ali jesam dobio free ovaj Among Us.

Trenutno free igre na epic games

Screenshot_1.jpg

Jaaaaaaao. Smor zivi. Posle moram neki gejm da opicim. Muke moje niko ne zna. :(
ako ne znas sta ces da radis obrati mi se :lol:

Moram da se pohvalim da sam zavrsila stranicu :vatromet:

Jedino sto ne valja je sirina navbara. Uzi je od ostatka stranice
Ne znam kako da ga prosirim a da ne zeznem(da stavim levo/desno po 80px);

Probala sam regularno ali nece da ga ubijes....
Kopirala sam za navbar onaj tvoj kod:lb:
sta mislis?

Što? Šta fali aktivatorima? :D
Nista im ne fali :mrgreen:

Pa da, te licence su iznenađujuće validne, i ne rizikuješ backdoor ČP
Godinama prije sam skidao sve i svasta i samo jednom mi se desilo i to mojom napusenom greskom da sam aktivirao ramsonware ili kako god da se to pise. Da napomenem nisam imao ni antivirus.
Podaci koje cuvam su mi svi ionako vani-

Back