User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
Isto tako mene cale vozi, radi od 7 tako da ja idem na posao u pola sedam.Pa da, ja moram jer zena radi od, 7 pa me vozi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto tako mene cale vozi, radi od 7 tako da ja idem na posao u pola sedam.Pa da, ja moram jer zena radi od, 7 pa me vozi![]()

Jbt koja sam budala bio sa onim aktivatorima i sl.Što? Šta fali aktivatorima?Upravo sam aktivirao win 11 licencu od 700 dindzi.Jbt koja sam budala bio sa onim aktivatorima i sl.
Pa da, te licence su iznenađujuće validne, i ne rizikuješ backdoor ČPUpravo sam aktivirao win 11 licencu od 700 dindzi.Jbt koja sam budala bio sa onim aktivatorima i sl.
Postaćeš kao bmaxa. Bivši piratOEM fuk d world. Brt kad bi ovo sve bilo ovako pristupacno, ne bi bilo nijednog razloga da se ista piratizuje. Igrice kupujem na steamu, a covek ima i office i sisteme, adobe sve jeko povoljno. Jbg licenca je za jedan komp ali hej, vrh stvar.
Ne pirat nego cracker ČPPostaćeš kao bmaxa. Bivši pirat![]()
Kako radi to krekovanje?Ne pirat nego cracker ČP
Nisam to radio od 90ih ČPKako radi to krekovanje?
nema veze, kako funkcionišeNisam to radio od 90ih ČP

Nisam ni sumnjao da je teško. Svaka čast momcima koji za nas krekuju da bi mi uživaliLepo, otvori se u nekom programu tipa hackers eye, olie debugger ili tako nekakav program, nadje se linija koda koja se ili izmeni ili dekativira i to se posle snimi i ta da, eto ti kreka. Sad jbga, treba da budes bas dobar u tome i da razumes ono sto je dekompajlirano. Nije to kod u formi nekog programskog jezika vec je u heksadecimalnoj vrednosti. probao sam ja da dekompajliram to, nista mi nije bilo jasno.
Gledao sam i klipove kako ljudi dekompajliraju viruse koristeci ghidru softver. Stvarno je nauka.
Biće, samo čekajnona, daj mi neki novi zadatak plis.![]()
Nemam ja nikakvih problema oko toga. Nikada nisam kupio igru. Ustvari, lažem, jesam CS:GO kada se plaćao davno. Ali mimo toga ne. Ali jesam dobio free ovaj Among Us.Po meni, to se vise ne isplati. Cekas 4 velike steam rasprodaje, letnja, jesenja, bozicna i prolecna, tu su jako veliki diskaunti. Npr kupis 2 malo starije igre za 23 evra, sad imas RE 2 i 3 za 22 evra, RE Village je bio isto oko 25 evra sam, witcher je 5 evra. Sacekas malo i kupis igru za sitne pare i ne mucis se da skidas nista, sve ti steam cuva, ne zezas se sa krekovima i sl.
bmaxa je interpreter i kompajler, kako kome zatreba po potrebi. On je ta spona izmedju našeg neznanja i rešenjaJel ima ovde neki interpreter ili sve samo objekti
ako ne znas sta ces da radis obrati mi seJaaaaaaao. Smor zivi. Posle moram neki gejm da opicim. Muke moje niko ne zna.![]()

Nista im ne faliŠto? Šta fali aktivatorima?![]()
Godinama prije sam skidao sve i svasta i samo jednom mi se desilo i to mojom napusenom greskom da sam aktivirao ramsonware ili kako god da se to pise. Da napomenem nisam imao ni antivirus.Pa da, te licence su iznenađujuće validne, i ne rizikuješ backdoor ČP