User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Objasni sad ti meni zasto ja ne vidim sad background colors, zasto je left i right deo sve nabijeno kao da je margin-top:0, a zasto na centru je text malo nize u sredini. Nista meni ovde nije jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ću da pogledam tvoj kod, samo imam neki problem sa objavljivanjem prethodne poruke xDObjasni sad ti meni zasto ja ne vidim sad background colors, zasto je left i right deo sve nabijeno kao da je margin-top:0, a zasto na centru je text malo nize u sredini. Nista meni ovde nije jasno.
Za početak promeni u CSS ispravno imena klasa koje si stavio u html.Objasni sad ti meni zasto ja ne vidim sad background colors, zasto je left i right deo sve nabijeno kao da je margin-top:0, a zasto na centru je text malo nize u sredini. Nista meni ovde nije jasno.

gore ti je container dole contVidis, ja nemam strpljenja.
HTML:<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <title>Document</title> <style> body{ margin: 0px; padding: 0px; width: 100%; font-family: monospace; } .body-container { display: flex; border: 1px solid red; vertical-align: baseline; } .body-container-left{ flex-basis: 20%; background-color: cornflowerblue; } .body-container-middle{ flex-basis: auto; border: 1px solid red; background-color:coral; } .body-container-right{ flex-basis: 20%; background-color: cornflowerblue; text-align: center; vertical-align:middle; } </style> </head> <body> <div class="body-container"> <div class="body-cont-left"> <table> <tr> <th> Najnovije teme</th> </tr> <tr> <td>Pub krstarica</td></tr> <tr><td>Kompjuter mi se zapalio</td></tr> <tr><td>Koju graficku da uzmem</td></tr> <tr><td> Neka tema</td></tr> </table> </div> <div class="body-cont-middle"> <h2>Some random stuff</h2> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quo modi soluta, labore distinctio doloribus deleniti ratione rem, molestiae tenetur cum eius esse accusantium illo molestias corporis fuga alias expedita quos!</p> </div> <div class="body-cont-right"> <ul> <li>Home</li> <li>About</li> <li>Contact</li> </ul> </div> </div> </body> </html>
da to mi je jasno samo sto moj navbar nije na vrhu nego u p. lepe materine na sredini u dnu ekrana kad se otvori. Ima 3 clickable elementa levo i 3 skroz desno.@Nona2
Pretpostavimo da želim na vrhu navigaciju gde bi tekst bio na sredini.
Pretpostavimo da ispod te navigacije imamo div koji je 100vh, a u njemu dva diva koja su podešena levo i desno.
U prvi div stavićemo centriran tekst, a u drugom ćemo staviti neki pattern kao pozadinu tako da se ponavlja.
Primer:
Pogledajte prilog 1187269
Evo ti kako to izgleda u praksi sa kodom: https://jsfiddle.net/mtou4dbz/
Ako imaš pitanjca, pevaj![]()
pa daj kod. nećemo valjda teoretski pričati o koduda to mi je jasno samo sto moj navbar nije na vrhu nego u p. lepe materine na sredini u dnu ekrana kad se otvori. Ima 3 clickable elementa levo i 3 skroz desno.
A ispod su rows sa 1 column,
pa sa 2 column i tako dalje po dva....
a svaka ima u sebi drugaciji background, tekst, fotku, button-read more *rac-palac.....
pa nemam kod moram da ga napisempa daj kod. nećemo valjda teoretski pričati o kodu
onda daj opis šta se traži. kao sa sajta, ne ovako ovlašpa nemam kod moram da ga napisem
vazi nacrtacu sadonda daj opis šta se traži. kao sa sajta, ne ovako ovlaš

koju si header sliku koristila u poazadini?izvinjavam se, vecerala sam
Pogledajte prilog 1187299
ovako izgleda ekran kad se otvori:
Pogledajte prilog 1187300
u nastavku su po dve kolumne nekoliko puta...ali to sad nije bitno
ako te ovo smara iskuliraj me, jer znam da ljudi ovo naplacuju![]()
onu koju su mi dali, pa sam jos morala da je potamnim.koju si header sliku koristila u poazadini?
Možeš li mi dati sliku da bih imao sa čime da radimonu koju su mi dali, pa sam jos morala da je potamnim.
Ona je kao ovo roze, iza celog teksta i dole iza kolumni
lapsus- ne roze vec plavo, dok sam ispravila ti si odgovorioMožeš li mi dati sliku da bih imao sa čime da radim
Ova strelica postoji ili si je ti postavila ovde bezveze?

Šta je sa strelicom? XDlapsus- ne roze vec plavo, dok sam ispravila ti si odgovorio
ne moras fotku da dodajes to sam zavrsila.....nije mi cilj da mi neko uradi sve![]()
pa napisala sam tamo da je strelica ispod tog tekstaŠta je sa strelicom? XD
Ovo što se nalazi ispod tog header-a, da li je 100% width ili je nešto manje? Pošto vidim da ima navigaciju, neki border. Kako je to zamišljeno?pa napisala sam tamo da je strelica ispod tog teksta
to sam isto dodala to je ok
pa vidis da nije 100%Ovo što se nalazi ispod tog header-a, da li je 100% width ili je nešto manje? Pošto vidim da ima navigaciju, neki border. Kako je to zamišljeno?
(fotka u originalnom)sad ću videti da skarabudžim nešto na brzinu xDpa vidis da nije 100%
vidis da je celom duzinom plavo sa strane(fotka u originalnom)

nesam razumelaTi radis projekte za neku firmu kao test, a nama poturas kao kurs je.![]()

Pa ti rece radis kurs na sajtu. E sada, iz iskustva znam da su zadaci laki kako bi sistem proverio tacnost koda. Jer, ako traze nesto tesko, ljudi to mogu na vise nacina uraditi i pisati. A njima treba samo jedan.nesam razumela![]()

cekaj ti ovo opisujes kao "tesko"?Pa ti rece radis kurs na sajtu. E sada, iz iskustva znam da su zadaci laki kako bi sistem proverio tacnost koda. Jer, ako traze nesto tesko, ljudi to mogu na vise nacina uraditi i pisati. A njima treba samo jedan.
Zato kazem, mnogo krijes ti taj kurs.![]()