Objektno Orijentisani Pub

Sa tim background image unosis dve stavke, sliku pomocu uniform resource locator i linearni gradient gde je rgba ( red, green, blue, alpha), ovo alpha sluzi kao opacity. Posto ti je gradient 0,0,0 (crna) onda smanjis alpha na 0.7 i time nije skroz crno.

Ta slika ima 100vh i 100vw. Nakon toga kada se skrola, ona se skrola. Možeš namestiti da se pomera kako ti budeš skrolala. Je li to želiš?
brate ako budem ucila ovom brzinom naucicu da programiram 2045 na tabovo zadovoljstvo

Sliku sam sredila- inace 99% ostalih na kursu je ostavilo originalnu fotku. Ja hocu lepo da napravim isto kao original :heart:
Sad sam dodala div preko celog screena i tekst u sredinu.
Medjutim zaglavila sam se sa tekstom ispod.
Dodala sam ga kao div ex. Medjutim ne mogu da ga centriram ispod tog prvog teksta stalno je na vrhu stranice:sad2:

brate ako budem ucila ovom brzinom naucicu da programiram 2045 na tabovo zadovoljstvo

Sliku sam sredila- inace 99% ostalih na kursu je ostavilo originalnu fotku. Ja hocu lepo da napravim isto kao original :heart:
Sad sam dodala div preko celog screena i tekst u sredinu.
Medjutim zaglavila sam se sa tekstom ispod.
Dodala sam ga kao div ex. Medjutim ne mogu da ga centriram ispod tog prvog teksta stalno je na vrhu stranice:sad2:
Problem je u tome što ti ne deliš ovde kod da bi mi znali šta je problem. Kad pričaš programeru teoretski o kodu, ne može on da reši problem jer nema kod pred njim. Isto tako mi ti govoriš ovo okvirno. Otprilike znam o čemu pričaš, ali kako da ti dam rešenje kada ne znam kakav je originalni kod?

Podeli ovde i onda ćemo rešiti :D

Centrirala sam nekako i sad moram da dodam sections, navbar(na dnu ekrana kad se otvori- nemam predstavu kako) i neke forme.

Ono sto mi sad nedostaje da ukapiram je hijerarhija i sta je najpametnije -vidim da sve moze na sto nacina.

Ali dobro polako.

Hvala na pomoci.

Back