Objektno Orijentisani Pub

Objektno Orijentisani Pub jeste svojevrsna kafana gde se družimo mi programeri, oni koji bi to želeli da budu, IT momci i devojke i svi oni koji prosto zalutaju ovde. Ćaskajte o bilo čemu, ali molimo vas da budete civilizovani. :heart:
@bmaxa @tab503 @Redmond @jolemisa @Nona2
Malo sam zastareo,ali nemoj me sprecavati,da ponesto naucim i o programerstvu:)

celo vece se bakcem sa glupom stranicom i sve mi prodje test 13/14 tacaka i kopiram u word zlu ne trebalo i posle kopiram nazad i sad je 0/14

Angry New York GIF

@tab503
Kada sam kao teen "hakovao" sajtove koristeći elementarne propuste tog vremena "SQL Injection", uvek sam slušao:

Hahahahaha. Onako adrenalinska muzika. Ali, nisam nikada, nikada koristio alatke da on to uradi automatski. Sve sam ručno menjao URL i vrednosti tragajući za imenima tabela i kolona. Naravno, admin page je trebalo pogoditi, ali su tada uglavnom bili manje više isti. :D

Inače, tada sam posećivao evilzone forum koji sada više nije aktivan. Imali su sjajnu ekipu (ako ne računamo kids koji su tražili da im se nešto hakuje). Admini su pravili savršene tutorijale i sve detaljno objašnjeno. Kasnije su malo napredovali pa su za ulazak na forum postavili hacking test, tako da ne mogu noobovi da udju xD

the-leading-site-to-learn-hacking-skills-picture-3-S7pCbO1uR.gif

Ovo je bilo kasnije pre nego što je ugašen:

evilzone-hacking-security-79672056

Jel vam se nekada desilo da zelite sve da naucite, pocnete i onda naglo izgubite motivaciju i nista ne privedete kraju?

- Python presao OOP (dogurao na codewars do kata 5)
- Html i Css savladao - zesce me ovo smaralo. Cak sam i editovao sajtove i templejte.
- Cisco presao ICND1, kad je doslo OSPF,BGP, RIP u ICND2 batalio.
- Azure fundamentals - presao 80% kursa i batalio.
- Linux presao malo i smorio se
- MCSA - presao DHCP, DNS, AD, RRAS, stampaci, share folderi, bekap, cmd sve savladao u realnosti i lab-u i batalio. Ovo sam cak najdalje usavrsio, za win klijent sam doktor.

Ja ne znam sta nije samnom u redu.

Jel vam se nekada desilo da zelite sve da naucite, pocnete i onda naglo izgubite motivaciju i nista ne privedete kraju?

- Python presao OOP (dogurao na codewars do kata 5)
- Html i Css savladao - zesce me ovo smaralo. Cak sam i editovao sajtove i templejte.
- Cisco presao ICND1, kad je doslo OSPF,BGP, RIP u ICND2 batalio.
- Azure fundamentals - presao 80% kursa i batalio.
- Linux presao malo i smorio se
- MCSA - presao DHCP, DNS, AD, RRAS, stampaci, share folderi, bekap, cmd sve savladao u realnosti i lab-u i batalio. Ovo sam cak najdalje usavrsio, za win klijent sam doktor.

Ja ne znam sta nije samnom u redu.
Imamo isti problem. Ja sam sve i svašta radio do određenog nivoa i nekako se smorim i prešaltam na nešto drugo što me zanima u tom trenutku. A majstor više stvari i nije neki majstor.

Back