@Rayela Naravno da sam čitala na guglu, ali radi se o tome da mi treba neko iz Srbije ko je objavljivao pošto mi je problematičan deo sa plaćanjem. Malo bolje pričatajte i koncentrišite se na sadržaj i poentu onog što je rečeno umesto što s nadmenim stavom pretpostavljate da sam idiot. Ovo je forum a ne roman i ne bi me ni najmanje bolela duša da vam kažem i omg wtf ili "neznam" tako da se iskulirajte. Što se objavljivanja knjige tiče u Srbiji tiče, to košta minimum 300 evra koje ne znam zašto pretpostavljate da imam. No, to nije ni bitno jer se u ovom slučaju za koji se raspitujem ne radi o iskazivanju svoje nadarenosti i ljubavi prema pisanju nego zarađivanju dolara.
Da svima objasnim:
Elem, što se talenta tiče, da obrazložim - pišem ceo život, imam zbirku pesama, zbirku priča, zbirku pesama za decu i roman, ali naravno, od tog leba nema. To je sve na srpskom i ne pada mi na pamet da prevodim i razočaravam se, a nemam ni para za ono pravo objavljivanje. Ono od čega jesam zaradila nešto su članci na engleskom, na upworku se može naći dosta takvih poslova ali malo njih vas na kraju kontaktira. No, videla sam da traže erotske priče pa sam se oprobala u tome i posle malo istraživanja saznala da se na nečem takvom može dosta zaraditi ako se objavi na Amazonu. Tako da se ne radi o talentu, nego o seksu, koji se uvek prodaje. Postavila sam temu kao generalno pitanje o objavljivanju jer zaista nije ni bitno šta ko objavljuje nego me interesuje sistem plaćanja s obzirom da sam računala na to da se plaća preko paypala i sad mi ovo sa čekovima nije jasno.