Objavljeno Vučićevo pismo Ursuli fon der Lajen

ne vidim nešto sad da 'neutralni' pljuju po gospodinu precedniku svih građana aci vučiću šiptaru
zbog ovog kmetluka i kmečanja kod ursule
ali zato su nedeljama vređali i ismevali one studente koji su pedalali do brisela
i želeli da razgovaraju sa poslanicima evropskog parlamenta

Наравно !
То је његов посао !
За нас бре има да гине, моли, пуши ... шта год.

Али јадно је кад видиш младе како се некоме увлаче,
нит им то стоји, нит умеју то да раде ... баш јадно.

И непотребно !

Брукају своје родитеље који су им све омогућили,
али им изгледа нису објаснили да храна не расте у фрижидеру и шпајзу,
већ да за њу неко ради ...

Lajenovka je toliko bitan činilac da joj Rusi gase GPS još dok leti iznad svog ličnog feuda Bugarske.
Jesu li ti Rusi sa nama u sobi sada? Je l' to ono kao 2014. kad su Rusi izmislili prelet Su-24 iznad nekog američkog broda Donalda Kuka, a rusopatofilski kanali po Telegramu prenosili tu glupost?

Jesu li ti Rusi sa nama u sobi sada? Je l' to ono kao 2014. kad su Rusi izmislili prelet Su-24 iznad nekog američkog broda Donalda Kuka, a rusopatofilski kanali po Telegramu prenosili tu glupost?
:rtfm:
14CBE8E7-0FC4-4615-9CEC-17B7236AEE97.jpeg

Poslednja izmena:
Kako primećujem da se dobro razumeš u ''mozgove'' objasni mi situaciju i mozgove vladajućih da vlass šalje u Letoniju privatne batinaše Vlade Mandića da prebijaju navijače, srpske, ako krenu slučajno sa pumpaj? A onda ih zbog napada na navijače, srpske, pohapsi letonska policija. Neko tu nema mozga, aj pogađaj pet puta ko :mrgreen:
Приметио сам да константно изврћеш и на неки мој пример одговараш контрапримером и скретањем са суштине и моје поенте. Мислим, то се не ради и није лепо ако радиш намерно ,а ако пак не разумеш о чему говорим шта се петљаш онда? Сори али...шта да ти кажем...

Приметио сам да константно изврћеш и на неки мој пример одговараш контрапримером и скретањем са суштине и моје поенте. Мислим, то се не ради и није лепо ако радиш намерно ,а ако пак не разумеш о чему говорим шта се петљаш онда? Сори али...шта да ти кажем...

Poenta je da se ti vataš za patriotizam, a ne znaš da kažeš šta to beše.

Кад се наши српски навијачи побију са Летонцима било да су Ћаци1 или Ћаци2 ја се не радујем када добију батине или их полиција похапси. На овом примеру и још многим другим види се тај лузерски блокадерски мозак...мрзи све што је Ћаци1 је дефиниција Ћација 2.
To nisu srpski navijači, to su kriminalci poslati tamo da biju srpske navijače.

Šta je izvrtanje ako na tvoj post o Ćacijima i njihovim mozgovima, navodiš Ćaci 1 i Ćaci 2, podrazumevajući sns i blokadere, ja postavim pitanje, kako se izjašnjavaš o mozgovima koji smisle prebijanje srpskih navijača, recimo? Možda sam trebala da formulišem pitanje na sledeći način : Ako Ćaci 1 imaju toliko mozga da smisle ovako nešto, čime su to Ćaci 2 zaslužili ? Time što ne misle isto kao oni? Dokle bolest mozgova Ćacija 1 može ići? I tvoji navodi o tuči sa letonskim navijačima su netačne, jer su Ćaci 1 tukli srpske navijače, toliko o patriJotizmu ...

Poslednja izmena:
Још једна проверена информација са друштвених мрежа :roll:...шта да ти кажем не знам не пратим...
Primetila sam da kada god ti se ne sviđa nečiji navod, odbacuješ ga kao ''dokazanu'' laž. I obratno. Zanimljiv način ''objektivnosti''.

Šta je izvrtanje ako na tvoj post o Ćacijima i njihovim mozgovima, navodiš Ćaci 1 i Ćaci 2, podrazumevajući sns i blokadere, ja postavim pitanje, kako se izjašnjavaš o mozgovima koji smisle prebijanje srpskih navijača, recimo? Možda sam trebala da formulišem pitanje na sledeći način : Ako Ćaci 1 imaju toliko mozga da smisle ovako nešto, čime su to Ćaci 2 zaslužili ? Time što ne misle isto kao oni? Dokle bolest mozgova Ćacija 1 može ići? I tvoji navodi o tuči sa letonskim navijačima su netačne, jer su Ćaci 1 tukli srpske navijače, toliko o patriJotizmu ...

Ћаци немају капацитет да осмишљавају конфликте. То се учи само у БИА. Те вештине имају само они

SLOVENAC KAŽE KAKO VUČIĆ NE ZNA ŠTA JE DEMOKRATIJA A U NJEGOVOJ SLOVENIJI SU BOGA UBILI U BLOKADERIMA!Vladimir Prebilič - evroposlanik iz srbomrzačke grupacije Zelenih:"Vučić ne razumije šta je demokratija, on pojma nema šta je demokratija!"U nastavku klipa pogledajte kako izgleda demokratija u Sloveniji - studenti su 2010. dobili batine, pohapšeni su, a 2021. su mirni demonstranti dobili vodene topove i suzavac!

PREDSEDNIK KOJI SE ZALI NA SVOJ NAROD!

OVO NEMA NIGDE!
Нема нигде слажем се, као што нема нигде да поједини из тог народа иду деценијама около и сер.у по сопственој држави очекујући да им неко са стране реши политичке проблеме. Не знам постоји ли пример у свету...ево нека ме неко убеди у супротно...

Нема нигде слажем се, као што нема нигде да поједини из тог народа иду деценијама около и сер.у по сопственој држави очекујући да им неко са стране реши политичке проблеме. Не знам постоји ли пример у свету...ево нека ме неко убеди у супротно...
Ima, ceo Balkan to radi.

Какве су ово смрадне поруке у којима се појединци на власти изједначавају са државом?

Нико није против државе, већ против злочинаца који су украли државу.

Back