Obezbjeđenje Mekdonaldsa nije pustilo male Rome u restoran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema veze spremamo na meksikanski način :mrgreen:

p.s. iskreno ovde ništa nije niklo a i da je niklo neko bi već ukrao...

Како можеш да лупаш тако ај ми објасни ??

Србија историјски пољопривредна земља у којој је рађало и ницало све што би се на земљу спустило, затим богата трпеза, услужни и гостопримљиви домаћини (барем некад)... Ко је коме шта крао ? Од хране икада украо ?

U obezbedjenjima obično rade patriJote...
Prepodne jure gejeve i zamalćuju navijače bez riba da posle visokomoralnih akcija po dobro države
plaćaju državi kazne i harače a onda njihove vodje nekažnjene odu uveče da čuvaju gej klubove

Još samo da se navijači opamete i prebroje ko čuva klubove a ko plaća kazne :mrgreen:

То је ваљда неки исјечак из твоје аутобиографије.

Cigani su visa rasa u odnosu na poludivlje amerikace ... i visi im je civilizacijski nivo ...

Boro, da te nema trebalo bi te izmisliti. Ti si borbu protiv americkog imperijalizma podigao na mnogo visi nivo - zalaganjem za zastitu prava Roma. Kad budemo napravili Romsku Knezevinu, tebe cemo da postavimo za ministra evro-azijskih integracija. Knezevska fotelja je nazalost rezervisana za Minga :lol:

Ne bi me začudilo da je gospođa predstavnica neke NVO i da je cela priča osmišljena u cilju još jednog imputiranja rasizma i šovinizma srpskom narodu.

pa da, sto posto... to je bre neka ludacha i prsotina teshka. :roll:

u svakom slucahju svaka chast momku iz obezbedjenja, chovek poshteno i odgovorno radi svoj posao.

mora bre da se zna neki red

[Ne_Vazim_Se];22351387:
e ajde svi vi ne-rasisti da izadjete na ulicu, prvih troje gancija koje izvuchete iz konta da dovedete u svoju kucu, da ruchaju sa vashom porodicom, pa dodjite da nam javite utiske... :roll:

nije rasa u pitanju uopshte nego nehigijena na prvom mestu a delikventsko ponashanje na drugom.

shta nije jasno?

А шта ћемо са ситуацијом кад уђу три бела дечкића и разлупају мек а обезбеђење их пустило?
Шта, цигуси нису по хасап-у? :lol:

[Ne_Vazim_Se];22351387:
e ajde svi vi ne-rasisti da izadjete na ulicu, prvih troje gancija koje izvuchete iz konta da dovedete u svoju kucu, da ruchaju sa vashom porodicom, pa dodjite da nam javite utiske... :roll:

nije rasa u pitanju uopshte nego nehigijena na prvom mestu a delikventsko ponashanje na drugom.

shta nije jasno?

Ljudi često ne daju novac tim klincima nego im kupuju hranu, jer znaju da će taj novac otići njihovim roditeljima.Ono o čemu ne razmišljaju jeste da će ti klinci, ako ne donesu dovoljno novca kući na kraju "radnog" dana, biti premlaćeni od istih tih roditelja.

Boro, da te nema trebalo bi te izmisliti. Ti si borbu protiv americkog imperijalizma podigao na mnogo visi nivo - zalaganjem za zastitu prava Roma. Kad budemo napravili Romsku Knezevinu, tebe cemo da postavimo za ministra evro-azijskih integracija. Knezevska fotelja je nazalost rezervisana za Minga :lol:

Ma sad sam tek na prvom nivou antiamerikanizma - a spemam se da podignem lestvicu i predjem na drugi nivo . :cool:

p.s. Mos mislit kad sam do sad podrzavao cak i talibane .. i sad Rome .. sta vas sve ceka kad krenem u pravi antiamerikanizam . :D

А шта ћемо са ситуацијом кад уђу три бела дечкића и разлупају мек а обезбеђење их пустило?
Шта, цигуси нису по хасап-у? :lol:

pa brate moze svakom da dune da neshto polupa to je vec skroz druga pricha...

Ono što je meni smešno jeste što je taj mek u americi hrana za socijalne slučajeve, jeftino a ne vredi ni pišljiva boba. A ovde mu dodje elitni restoran :lol:

e to jeste smeshno al kad' je vec elitni restoran onda... :lol:

[Ne_Vazim_Se];22351387:

shta nije jasno?

Pokupili smo mi dosta osobina od Cigana
E vidi koliko sam sunarodnika zatekao ujutru da smrde u prevozu sa odspavanim znojem od juče
i još se guraju da sednu :D

Isto tako Kosovari pokupe osobine od Šiptara, Istočna Srbija pokupi rumunske fazone, Srbi sa severa glume austrougarsku i svi oni glume dok nekom ne ispadne 100 evra na ulici pa proradi Srbin uspavan u njima...

Ljudi često ne daju novac tim klincima nego im kupuju hranu, jer znaju da će taj novac otići njihovim roditeljima.Ono o čemu ne razmišljaju jeste da će ti klinci, ako ne donesu dovoljno novca kući na kraju "radnog" dana, biti premlaćeni od istih tih roditelja.

znam brate... ali i to je sad' vec potpuno druga pricha... jeste to tuzno i sve ali tako je, shta sad' zato shto su u kanalu treba da im dozvolimo da nas potkradaju i ostalo?

teshko.

Ja bi mlatio motkom svakog roditelja koji odvede dete u McDonalds

Respect :ok:
Kod nas je u "Plazi" skoro otvoren Mek i ljudi su se gurali kao stoka, za neki smrdljivi sendvic...
Mek Donalds je dobra reklama, koja prodaje junk food malogradjanstini...
Pre bih detetu uzeo staru, dobru pljesku u somunu, nego da mu za te iste pare kupim neko *****, sto se pojede iz dva zalogaja...

Pokupili smo mi dosta osobina od Cigana
E vidi koliko sam sunarodnika zatekao ujutru da smrde u prevozu sa odspavanim znojem od juče
i još se guraju da sednu :D

Isto tako Kosovari pokupe osobine od Šiptara, Istočna Srbija pokupi rumunske fazone, Srbi sa severa glume austrougarsku i svi oni glume dok nekom ne ispadne 100 evra na ulici pa proradi Srbin uspavan u njima...

:lol:

znam, shto se mene tiche, i u autobuse bih uveo pravilo da ne mozesh smrdljiv unutra da se ja pitam.

[Ne_Vazim_Se];22351436:
znam brate... ali i to je sad' vec potpuno druga pricha... jeste to tuzno i sve ali tako je, shta sad' zato shto su u kanalu treba da im dozvolimo da nas potkradaju i ostalo?

teshko.

Koliko su te Cigani pokrali?
100, 200 dinara?

Koliko su te pokrali Srbin Dinkić, Srpkinja Gordana Pop Lazić, Ružica... evo ni Djilas nije Ciganin...

Ma sad sam tek na prvom nivou antiamerikanizma - a spemam se da podignem lestvicu i predjem na drugi nivo . :cool:

p.s. Mos mislit kad sam do sad podrzavao cak i talibane .. i sad Rome .. sta vas sve ceka kad krenem u pravi antiamerikanizam . :D

Imaj mere u svojoj borbi i pazi da ne zastranis. Sledeci na listi su gejevi, pedofili, zoofili, Jehovini svedoci... Svi oni traze neka svoja prava. Znaci - pamet u glavu i dupe uza zid :mrgreen:

Imaj mere u svojoj borbi i pazi da ne zastranis. Sledeci na listi su gejevi, pedofili, zoofili, Jehovini svedoci... Svi oni traze neka svoja prava. Znaci - pamet u glavu i dupe uza zid :mrgreen:

a ko su Jehovini Svedoci i kakve veze imaju sa Slovenstvom?
i uopšte kako pretke može da zoveš paganima?
s kojim pravom?
čujem li nekog majmuna da je za Srpske pretke rekao da su pagani poslaću ga u tri lepa Nazareta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back