Obešen pas u Banji Koviljači

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пас је обешен у Бањи Ковиљачи, али можда је ујео некога...
Štene od šest meseci... :rtfm:

Уосталом, зар сви ми сваког пролећа не чекамо жељно запрашивање комараца?
Koliko ja znam komarci nisu psi. :think:

И људи су били много слободнији у шетњама парковима, или забаченим деловима града...
Ja sam i dalje slobodan, a šetam i po šumama i po zabačenim delovima grada. ;)

И ти мислиш да је нормално на једно просто питање од три-четири речи одговорити ратом и миром?
Očito je bilo neophodno.
Ukoliko te tematika zanima, naći ćeš mnogo toga korisnog, ukoliko ne i to će isplivati na površinu.

Nisi u pravu .Nema opravdanja za ovakvo zlodelo .Mnogi od nas su preziveli sve sto si naveo ,a ne idemo da ubijamo slabije od sebe na najmonstruoznije nacine .Psihopata koji je uradio ovako nesto sutra ce to i uraditi coveku .Da li ces ga onda opravdavati ?

Ali Micro ne opravdava takvo ponašanje, samo ga objašnjava. Objašnjenje nije opravdanje.

Aко смо већ код поштовања закона, није у реду ни то што 99,999% власника кућних љубимаца не поштује прописе о сшетњи паса на повоцу и са брњицом, и о чишћењу иза кућних љубимаца...

Postoji i o tome tema, ne ova, nemoj da spamuješ.

Obešeno je štene, koje tek što je dobilo stalne zube i koje i da je htelo, teško da bi moglo nekoga da povredi. Komarci su štetočine koje prenose veliki broj bolesti, psi su ljudski produkt, nisu oni odabrali da ne budu više vukovi i da žive u ljudskim naseljima.

Па ни пси нису људи...

И ја сам, задњи пут кад се један кер сјурио на мене полако сам отишао, узео каменчину, вратио се, и кад је поново залајао, мало сам почео да бежим да бих га охрабрио да појури јаче, а онда сам се окренуо и одвалио га каменчином у главу, после тога је једно минут ишао у круг па се срушио...
Али ја говорим о просечној популацији, женама, деци, старијима, а богме и осталима, поготово је проблем кад су у питању чопори паса...

Tebe bi trebalo pronaći preko IP adrese, odrapiti te i novčanom i zatvorskom kaznom pa te po njenom isteku poslati na psihijatrijsko posmatranje zbog krivičnog dela koje si izvršio. To teško da može da se definiše kao nužna samoodbrana, prema tvom opisu je ozbiljno prekoračena.

Poslednja izmena:
Па ни пси нису људи...

И ја сам, задњи пут кад се један кер сјурио на мене полако сам отишао, узео каменчину, вратио се, и кад је поново залајао, мало сам почео да бежим да бих га охрабрио да појури јаче, а онда сам се окренуо и одвалио га каменчином у главу, после тога је једно минут ишао у круг па се срушио...
Али ја говорим о просечној популацији, женама, деци, старијима, а богме и осталима, поготово је проблем кад су у питању чопори паса...

zbog takvih ode svet do kurc'a,zbog takvih se i ova sranja desavaju
nemam komentar na takve odgovore

Poslednja izmena od moderatora:

jel si procitao koliko je star pas?
mozda je ujeo nekoga
da....garant je izujedao nekoga
stenac od najvise 6 meseci ce da ujede nekoga
:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Ali ja ne kažem da je dozvoljeno...nije dozvoljeno da se masakrira neki klinac od 16 god a to se dešava. Nije dozvoljeno ni da neko na vlasti inkasira milione eura a to se dešava. Nije dozvoljeno da se ljudi hrane iz kontejnera...Šta sve nije dozvoljeno...ali to je realnost. Meni sa 24 god nije niko rekao da ću sa završenim faksom da idem da ratujem za neke teritorije koje je neko već prodao...a to sam radio. Imao sam izbor da kupim kartu za Kanadu i odem kao mnogi...nisam i ne mogu druge da krivim za to. Ja ne opravdavam te postupke ali imam dovoljno životnog iskustva da znam šta sve može da se desi.

znam ja da ti ne opravdavas i ne odobravas
ja pricam za one koji na prvi pomen zastite zivotinja,skacu i kopaju oci i reaguju kao da zastita zivotinja automatski znaci unistenje ljudi

prosto ne mogu da verujem da ima tako primitivnih ljudi koji su fazonu ili/ili
apsurd totalni

Svaki normalan čovek to želi. Ali tek kad postane bolja za nas, postaće i za životinje. Upravo je to akcija i reakcija o kojima sam pisao.

e vidis,po nekima,dok se ne povecaju plate,ubijanje i izivljavanje nad zivotinjama treba da bude dozvoljeno
to je problem

cim se kaze,za mucenje i ubijanje psa kazna ta i ta,oni odmah pomenu jadnu gladnu decu,sirote penzionere.....niske plate
cekaj bre....aj sad zato sto je losa situacija,da ukinemo i zakon koji kaze da ne smes da ubijes komsiju na primer

losa finansijska situacija i maltretiranje nekoga nemaju veze jedno sa drugim

e vidis,po nekima,dok se ne povecaju plate,ubijanje i izivljavanje nad zivotinjama treba da bude dozvoljeno
to je problem

cim se kaze,za mucenje i ubijanje psa kazna ta i ta,oni odmah pomenu jadnu gladnu decu,sirote penzionere.....niske plate
cekaj bre....aj sad zato sto je losa situacija,da ukinemo i zakon koji kaze da ne smes da ubijes komsiju na primer

losa finansijska situacija i maltretiranje nekoga nemaju veze jedno sa drugim

Loše si me shvatila...ne radi se samo o novcu. Mi se pre devedesetih nismo kupali u novcu ali je država bila uređena. U ovoj sadašnjoj se zakoni ne poštuju a moralna načela su skrenula. Rešavanje problema preko reda obično napravi još veći haos. Školska deca kojima je IN da nasrnu na profesora, da snimaju sex po WC-ima i stavljaju na jutjub, da izbodu vršnjaka... šta je za njih problem da vešaju neko štene ili šutiraju mačiće. A ovde lomimo koplja zbog obešenog šteneta ili odsečenih šapa...pa se tu umeša i B92 i lično predsednik. A pre nekoliko godina 4 maloletnika otmu svog vršnjaka, traže za njega otkup i ubiju ga ciglom. :eek: Da li se tada digla javnost, predsednik, mediji....Nije. Vest kao i gomila drugih o akumuliranoj agresiji kod mladih, koja preti da eksplodira.
To je ono na šta mislim. Džaba se galami kada se desi ovako nešto...ako se ne promeni nešto u korenu, na izvoru...nikakvi zakoni o zaštiti životinja neće rešiti problem.

Poslednja izmena:
Tebe bi trebalo pronaći preko IP adrese, odrapiti te i novčanom i zatvorskom kaznom pa te po njenom isteku poslati na psihijatrijsko posmatranje zbog krivičnog dela koje si izvršio. To teško da može da se definiše kao nužna samoodbrana, prema tvom opisu je ozbiljno prekoračena.

Daleko je to od nužne odbrane.
Kad pročitam takav komentar, nekad me je sramota što sam čovek...

Molim sve korisnike da se drže i teme i prihvatljivog, civilizovanog vida komunikacije.
Dovoljno je da neprimerene postove i komentare prijavite i sačekata da neko reaguje, nema razloga da na provokaciju odgovarate istom merom.
Tema je očišćena, za sad su samo dva (najglasnija) korisnika opomenuta pojedinačno, ali vas još jednom molim da se ne prepucavate sa provokatorima.
Hvala na razumevanju.

Back