Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
Ovde ti je sve argumentovano tako da ja ne bih o komarcima .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Štene od šest meseci...Пас је обешен у Бањи Ковиљачи, али можда је ујео некога...
Koliko ja znam komarci nisu psi.Уосталом, зар сви ми сваког пролећа не чекамо жељно запрашивање комараца?
Ja sam i dalje slobodan, a šetam i po šumama i po zabačenim delovima grada.И људи су били много слободнији у шетњама парковима, или забаченим деловима града...
Očito je bilo neophodno.И ти мислиш да је нормално на једно просто питање од три-четири речи одговорити ратом и миром?
Nisi u pravu .Nema opravdanja za ovakvo zlodelo .Mnogi od nas su preziveli sve sto si naveo ,a ne idemo da ubijamo slabije od sebe na najmonstruoznije nacine .Psihopata koji je uradio ovako nesto sutra ce to i uraditi coveku .Da li ces ga onda opravdavati ?
Nisi u pravu .Nema opravdanja za ovakvo zlodelo .Mnogi od nas su preziveli sve sto si naveo ,a ne idemo da ubijamo slabije od sebe na najmonstruoznije nacine .Psihopata koji je uradio ovako nesto sutra ce to i uraditi coveku .Da li ces ga onda opravdavati ?
Aко смо већ код поштовања закона, није у реду ни то што 99,999% власника кућних љубимаца не поштује прописе о сшетњи паса на повоцу и са брњицом, и о чишћењу иза кућних љубимаца...
Пас је обешен у Бањи Ковиљачи, али можда је ујео некога...
Уосталом, зар сви ми сваког пролећа не чекамо жељно запрашивање комараца?
Па ни пси нису људи...
И ја сам, задњи пут кад се један кер сјурио на мене полако сам отишао, узео каменчину, вратио се, и кад је поново залајао, мало сам почео да бежим да бих га охрабрио да појури јаче, а онда сам се окренуо и одвалио га каменчином у главу, после тога је једно минут ишао у круг па се срушио...
Али ја говорим о просечној популацији, женама, деци, старијима, а богме и осталима, поготово је проблем кад су у питању чопори паса...
Па ни пси нису људи...
И ја сам, задњи пут кад се један кер сјурио на мене полако сам отишао, узео каменчину, вратио се, и кад је поново залајао, мало сам почео да бежим да бих га охрабрио да појури јаче, а онда сам се окренуо и одвалио га каменчином у главу, после тога је једно минут ишао у круг па се срушио...
Али ја говорим о просечној популацији, женама, деци, старијима, а богме и осталима, поготово је проблем кад су у питању чопори паса...
Пас је обешен у Бањи Ковиљачи, али можда је ујео некога...
Уосталом, зар сви ми сваког пролећа не чекамо жељно запрашивање комараца?
Ali ja ne kažem da je dozvoljeno...nije dozvoljeno da se masakrira neki klinac od 16 god a to se dešava. Nije dozvoljeno ni da neko na vlasti inkasira milione eura a to se dešava. Nije dozvoljeno da se ljudi hrane iz kontejnera...Šta sve nije dozvoljeno...ali to je realnost. Meni sa 24 god nije niko rekao da ću sa završenim faksom da idem da ratujem za neke teritorije koje je neko već prodao...a to sam radio. Imao sam izbor da kupim kartu za Kanadu i odem kao mnogi...nisam i ne mogu druge da krivim za to. Ja ne opravdavam te postupke ali imam dovoljno životnog iskustva da znam šta sve može da se desi.
Svaki normalan čovek to želi. Ali tek kad postane bolja za nas, postaće i za životinje. Upravo je to akcija i reakcija o kojima sam pisao.
А зашто онда није кажњиво убијање мува, пужева, мишева?
e vidis,po nekima,dok se ne povecaju plate,ubijanje i izivljavanje nad zivotinjama treba da bude dozvoljeno
to je problem
cim se kaze,za mucenje i ubijanje psa kazna ta i ta,oni odmah pomenu jadnu gladnu decu,sirote penzionere.....niske plate
cekaj bre....aj sad zato sto je losa situacija,da ukinemo i zakon koji kaze da ne smes da ubijes komsiju na primer
losa finansijska situacija i maltretiranje nekoga nemaju veze jedno sa drugim
Па ја опет питам, зашто су пси издвојени од других животиња, зашто и друге животиње нису заштићене?
Procitaj zakon o dobrobiti zivotinja pa ces videti koje su sve zivotinje zasticene![]()
Tebe bi trebalo pronaći preko IP adrese, odrapiti te i novčanom i zatvorskom kaznom pa te po njenom isteku poslati na psihijatrijsko posmatranje zbog krivičnog dela koje si izvršio. To teško da može da se definiše kao nužna samoodbrana, prema tvom opisu je ozbiljno prekoračena.