Obećanja. . .

Ufff... ne volim da obećavam baš zbog toga što je futur nešto u čemu nas nema kao svedoka...

Ali kad sam apsolutno sigurna da ću nešto uraditi, da ću moći to da uradim, onda mogu i da obećam.

No više od obećavanja mrzim ''nikad''. Da me ubiješ, ne mogu da kažem da nikad više neću nešto uraditi. I onda se ljudi vređaju i ljute i misle da mi nije stalo do njih. :/

mogla bi svecano da obecas da cemo popiti tu kafu vec jednom :lol:

za nikad se slazem, bas sam se nedavno raspravljao ovde sa nekim na tu temu... :confused:

Ma popićemo... :mrgreen:

E sad, ako bih ja tebi obećala, onda bi to značilo da ćemo je popiti u naredna dva meseca, mada, ako ti je ok da se cimaš do Studentskog grada :mrgreen:, onda mogu da ti obećam da ću praviti tu kafu. ;)

Ma popićemo... :mrgreen:

E sad, ako bih ja tebi obećala, onda bi to značilo da ćemo je popiti u naredna dva meseca, mada, ako ti je ok da se cimaš do Studentskog grada :mrgreen:, onda mogu da ti obećam da ću praviti tu kafu. ;)

ja sve ostavljam na tebi da li ces, da li neces, gde ces, kad ces, ces sa mlekom, bez mleka, hladnu, toplu... :neutral:

Onda obećavam! :)

Pošto je fora bila da je kafa kod mene i napravljena od strane mene, koliko se sećam. E, ako ti se ide i do Studenjaka, onda obećavam! :)))

fora je u tome da mi uz ritual ispijanja kave produbimo nase prijateljstvo ;) aposlutno je relativno da li je to u kaficu, u parku ili Studenjaku. Meni nije problem da se iscimam do Studenjaka ako sam u BG-u! ;)

drzim te za rec!

Obećanja. . .

Je l' podržavate onu izreku 'obećanje-ludom radovanje' ili ste protiv nje?

Koliko često dajete obećanja, koliko često ih ispunjavate, koliko su drugi u vašem okruženju istrajni u svojim obećanjima, kako se osećate posle neispunjenog obećanja. . . ? I sve ostalo što vam padne na pamet u veziove teme, primeri iz vašeg života, iskustva itd.

:bye:

Vrlo retko dajem obecanja.Ali kada nesto nekom obecam to cu ispuniti kako znam i umem.
Jako lose bih se osecala da to ne uradim.
Inace ne volim ljude koji puno i cesto obecavaju,oni uglavnom retko to ispune.
A ne ljutim se naprimer kada mi neko nesto obeca,pa mi posle odredjenog vremena kaze:Ej ja to ne mogu....ok,takav splet okolnosti.
najvise mrzim kada neko ne ispuni obecanje,pa se napravi lud:think:

Ja se ne sećam kad sam zadnji put rekla 'kunem se'... A što se tiče obećanja, ne volim baš da obećavam, a kada to i uradim, trudim se da to i ispunim...:) Uvek me razočara kada neko nešto obeća a onda to ne ispuni... :evil:

Obacanje .. Ne dajem ih cesto ali iskreno moram priznati da ih i ne ispunim ako kazem npr u nekom roku tipa sutra cu to i to da ti tad i tad .. Ne osecam se lose ako ga ne ispunim tjs zavisi ko je u pitanju ..

Obećanja. . .

Je l' podržavate onu izreku 'obećanje-ludom radovanje' ili ste protiv nje?

Koliko često dajete obećanja, koliko često ih ispunjavate, koliko su drugi u vašem okruženju istrajni u svojim obećanjima, kako se osećate posle neispunjenog obećanja. . . ? I sve ostalo što vam padne na pamet u veziove teme, primeri iz vašeg života, iskustva itd.

:bye:

Kada neshto kazem i pri tom izgovorim tu charobnu rech OBETJAVAM, ispunim sigurno... Takva sam, jednostavno... :D

Back