Обавезна вакцинација је прва последица једнопартијске диктатуре следи губитак територије!!

Srbin sam

Primećen član
Poruka
844
Ауторска
Ова тема није да расправља о вакцинисању већ да покаже како је лако завести народу сваку врсту диктатуре када Србијом влада једнопартијска тоталитарна власт.
Губитак дела територије исто ће постати следећа последица једнопартијског режима.
Шта је трећа последица?
Па свако ко дигне руку на једнопартијски режим биће свим медијима прозван за фашисту и тако осуђен без пресуде.
Од четврте ви сте на потезу........

Када се становништво плански узгаја, храни и вакцинише, а не пита се о томе ништа, време је да му укинеш људска права и уведеш му животињска права.

Када во не брине ни о чему, онда је уговор између њега и месара ништаван и неважећи, други уговор постаје важећи између оног ко је бринуо о волу и онога који ће га ослободити тих обавеза за неку накнаду

Ok, vakcine su zlo sram ih bilo, male boginje, tuberkulozu, decju paralizu mi Srbi bismo izlecili rakijom i belim lukom kao sto lecimo svaki drugi zdravstveni i drustveni problem.

Ali koja nam je to teritorija ostala da mozemo da je izgubimo. Jer koliko me secanje sluzi, drugi neki nas vladar je povukao NEPORAZENU srpsku vojsku sa Kosmeta i suverenitet prepustio siptarima i NATO olosu.

Ауторска
Ова тема није да расправља о вакцинисању већ да покаже како је лако завести народу сваку врсту диктатуре када Србијом влада једнопартијска тоталитарна власт.
Губитак дела територије исто ће постати следећа последица једнопартијског режима.
Шта је трећа последица?
Па свако ко дигне руку на једнопартијски режим биће свим медијима прозван за фашисту и тако осуђен без пресуде.
Од четврте ви сте на потезу........

pa ja sam to govorio pre 15 godina. JEDNA PARTIJA, JEDAN BANKA, JEDNA VOJSKA, JEDNA DRZAVA,.........JEDAN VLADAR.............i vi ste to tek sad ukapirali?

Ok, vakcine su zlo sram ih bilo, male boginje, tuberkulozu, decju paralizu mi Srbi bismo izlecili rakijom i belim lukom kao sto lecimo svaki drugi zdravstveni i drustveni problem.

Ali koja nam je to teritorija ostala da mozemo da je izgubimo. Jer koliko me secanje sluzi, drugi neki nas vladar je povukao NEPORAZENU srpsku vojsku sa Kosmeta i suverenitet prepustio siptarima i NATO olosu.
kakvo djubre ........taj Vule. Povuci neporazenu vojsku sa Kosova...............odma da ga smenimo.

Али све је остало на северу КиМ.

А, колико ме сећање не вара, беше један владар који повуче војску, али и владу и институције државе, баш све, из целе Србије, па се после врати ослобови и прошири Србију.

Back