Обавезна сагласност жене и девојке за секс да не би бисте били оптужени за силовање!!

U tekstu je sve lepo objasnjeno ali treba neko da procita i razume procitano.

Neka urade to ali veoma,veoma,veoma,ekstremno oprezno jer i najmanja greska znacila bi katastrofu ovde.

Previse je zataskavanja silovanja u vezi,braku,dok je verenicki status u pitanju.
Predugo se to uzimalo neozbiljno.

Zeludac mi se vezao u cvor,previse ima ovakvih slucajeva,sve treba uraditi da se sto je moguce vise ljudi pravno zastite.

Od 100 seksualnih radnji, ja sam onda bio napastvovan u jedno 95.
Samo jedna devojka ne bi razgovor u sobi pred TV ili na krevetu sedeci zapocinjala tako sto ga uhvati i ugreje ruke...

Ako se gleda pristanak, onda pola je napastvovanje, a ako se gleda nevoljnost, onda bar 15% jeste i silovanje mene jadnog...
Kad se doda ono sto je stvarno pokusaj silovanja, zene uopste nisu pitome i kulturne, nego teski nasilnici...bar prema visokim, dugim i lepim momcima..

Ma milina.
Jos da uvedu standard od 18cm, a za svaki centimetar preko da se placa porez
Ghelyon.gif

Ma, ovo su novinske profane gluposti.

Ili postoji krivično delo silovanja u braku ili ne, za deo Porodičnog zakonika o nasilju u porodici, može da bude predviđeno.. Slovenci su oduvek imali kd. silovanje u braku kao posebno, e, zato njima nisu potrebne vize za Ameriku :lol:

- - - - - - - - - -

Не лупетај, Србија је, поред чланица ЕУ, потписник те конвенције...

"Чланице ће предузети неопходне законодавне односно друге мере за усвајање и
примену делотворних, свеобухватних и координисаних државних политика које
обухватају све релевантне мере за спречавање и борбу против свих видова насиља
обухваћених овом Конвенцијом и нуде холистички одговор на насиље над женама."

Pa da, ako ima neki pandur na temi neka objasni šta je nasilje u porodici...kako ide za bračnog druga, muškarca, a kako se kod nas upiše prijava kad je u pitanju nasilje žena nad muškitjima..

Msm, znaju to i obične patroldžije...nije ista kvalifikacija...ako te pretuče žena, nedajbože, to nije porodično nasilje... ako nije, nek neko demantuje ko je u materiji..

- - - - - - - - - -

Promene jesu u toku, kako će to sve da izgleda...menjaće se stalno.

- - - - - - - - - -

To ce sad da bude kao ono u osnovnoj skoli kad ti decko posalje ceduljicu sa pitanjem -oces da podjemo ? I onda ti moras da zaokruzis da ili ne.

Da bude obavezna pismena saglasnost. A je l može elektronski potpis, ko će sve to da lageruje :lol:

Oš se kresnemo - možda... šta možda..da ili ne... potpiši..

Back