Obaveza muslimana je nauciti arapski jezik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Mislim da se u muslimanskim skolama treba uvesti arapski jezik kao obavezan jezik jer glupo je da muslimani medjusobno kontaktiraju na engleskom jeziku. Engleski koji se do sada upotrebljavao je Simple English, i mi svi moramo znati da je engleski jezik tezak a narocito britanski. Nearapski muslimani trebaju nauciti arapski jezik i arapsko pismo.

Mislim da se u muslimanskim skolama treba uvesti arapski jezik kao obavezan jezik jer glupo je da muslimani medjusobno kontaktiraju na engleskom jeziku. Engleski koji se do sada upotrebljavao je Simple English, i mi svi moramo znati da je engleski jezik tezak a narocito britanski. Nearapski muslimani trebaju nauciti arapski jezik i arapsko pismo.
Добро, зашто нас давиш са твојим исламом? Овај форум чине 99% чланови из Хришћанских земаља, и не видим смиао бројних тема које качиш а везане су за ислам.
Какве везе са нама имају ваше верске школе. У Србији као и у окружењу школе су државне а не верске.
Да ли је вама нешто глупо или не, то ми нећемо решавати нити се тиме бавити.
Зато не видим смисао оваквих твојих постова на овом форуму.
Пробај на неком вашем верском форуму да се бавиш овим питањем.

Добро, зашто нас давиш са твојим исламом? Овај форум чине 99% чланови из Хришћанских земаља, и не видим смиао бројних тема које качиш а везане су за ислам.
Какве везе са нама имају ваше верске школе. У Србији као и у окружењу школе су државне а не верске.
Да ли је вама нешто глупо или не, то ми нећемо решавати нити се тиме бавити.
Зато не видим смисао оваквих твојих постова на овом форуму.
Пробај на неком вашем верском форуму да се бавиш овим питањем.
Ovdje možeš biti selektivan. Ne klikneš na naslov koji ti nije interesantan i sve ti ovce na broju :D

Ovdje možeš biti selektivan. Ne klikneš na naslov koji ti nije interesantan i sve ti ovce na broju :D
Хвала ти на информацији, нисам знао за то.
Лепо сам објаснио, овај форум није место за такве постове а он форсира питања о исламу на форуму који је вше атеистички па онда Хришћански а најмање Муслимански.
Зато не видим сврху таквих тема и изнео сам своје мишљење.

Ja ne kmečim, ti kmečiš i zvocaš. Uvijek se ponašaš ko neka nadrndana svekrva.
Што не кажеш да си муслиманка и да си се зато разгоропадила?
Само мало прикочи. Нисам никога увредио него лепо изнео да са нама немају било какве везе верске школе у муслиманским земљама.
Отиђи на неки форум у С.Арабији па отвори тему да ли треба да се у школома у Србији пева химна Светом Сави?

Што не кажеш да си муслиманка и да си се зато разгоропадила?
Само мало прикочи. Нисам никога увредио него лепо изнео да са нама немају било какве везе верске школе у муслиманским земљама.
Отиђи на неки форум у С.Арабији па отвори тему да ли треба да се у школома у Србији пева химна Светом Сави?
Čangrizav si :(
Šteta. Brže stare živčani ljudi :)

На форуму си мање од годину дана а већ 24000 постова, тачније, 10 месеци што му дође 2400 постова месечно
или 80 дневно?
Имаш ли ти породицу или си овде дежурна алапача?
Kad smo već kod mog naloga, zgodna prilika da te zamolim da se ispišeš iz mojih pratioca :)

A mi RUMUNI bugari i grci onda moramo naučiti RUSKI?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back