Obaveštenje za sve žene!

Sa takvim šarmom, sve mu je oprošteno:zper:
Ma posle pola godine zajedničkog života počeo bi i on da te nervira...... Ostavlja papuče po celoj kući, dlake po lavabou, mrvi po podu dok večera, prašinu ne briše nikada, sudove ko zna kad je zadnji put složio u mašinu, merka komšinicu sa trećeg, a da ne pričamo što voli da prdne u spavaćoj sobi jer ga mrzi da ustane i da ode do WC-a stoka nekulturna.

Ma posle pola godine zajedničkog života počeo bi i on da te nervira...... Ostavlja papuče po celoj kući, dlake po lavabou, mrvi po podu dok večera, prašinu ne briše nikada, sudove ko zna kad je zadnji put složio u mašinu, merka komšinicu sa trećeg, a da ne pričamo što voli da prdne u spavaćoj sobi jer ga mrzi da ustane i da ode do WC-a stoka nekulturna.

Neću ja njega da ženim, samo da ga volim.:zaljubljena:

ja lično uopšte ne volim Vladu Georgijeva, samim tim ni što je u žiriju za ovaj šou
ne volim taj njegov šarm, kojim samo zavodi
još kad vidim u spotu gomilu devojaka u bikiniju, na moru koje se uvijaju oko njega...odmah prekinem sa gledanjem
za mene je on tipičan primer komercijalnemuzike kojoj je jedini cilj što veća prodaja cd-ova i ulaznica za koncert....
no-kakav žiri, takav i šou
i Prvi glas srbije je česta komercijala
razočarala sam se. odn previše sa očekivala od istog...

za mene je umetnik onaj koji peva iz duše, koji živi ideju koju misli, koji fura neki svoj stil
Vlado je taaako običan i uobičajen...

mislim svaka mu čast
momak je napravi kao neki imidž
tough a nežan
mislim ko da se krojio po ženskim magazinima
ali to su muškarci koji uglavnom vole samo sebe i svoju sliku
a mož da bude i gej
(ne kažem iz zlobe neko kroz objektivnu kalkulaciju)

Back