Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

jao ljudi kad biste samo znali koliki strshljen je danas dosao na moju terasu..... :shock::shock::shock:
ima brat-bratu,5 cm duzine... ukakili smo se od straha :oops:
pobegli smo sa terase i ispolivali se kafom,goran je ugasio pljugu u moju kafu i na moju ruku(ne znam kako ali bila je trka ko ce pre pobeci).I u celoj frci zaboravismo malog Larija na terasi :shock: sa strasnom zverinom koja je zujala i navaljivala na vrata od terase....jbte kao da je znao da se plasimo i navalio da udje ko blesav :shock::shock::shock:
cela sam bila ispolivana kafom :mad::shock:

jao ljudi kad biste samo znali koliki strshljen je danas dosao na moju terasu..... :shock::shock::shock:
ima brat-bratu,5 cm duzine... ukakili smo se od straha :oops:
pobegli smo sa terase i ispolivali se kafom,goran je ugasio pljugu u moju kafu i na moju ruku(ne znam kako ali bila je trka ko ce pre pobeci).I u celoj frci zaboravismo malog Larija na terasi :shock: sa strasnom zverinom koja je zujala i navaljivala na vrata od terase....jbte kao da je znao da se plasimo i navalio da udje ko blesav :shock::shock::shock:
cela sam bila ispolivana kafom :mad::shock:

:D:D:D:D:D:rotf::rotf: , joj uplasili ste se malog strsljana(ne znam sta je to pretpostavljam da je insekt neki,rumun sam pa ne koristim bas sve reci:grin:)

strshljen- izgleda kao ooooogrooomna osa
strshljen na engleskom HORNET
kada ubode,boli kao sam djavo,a moze i da se umre od njegovog uboda.Mesto gde te ubode se naduje kao jastuk i ruka ti bude duplo deblja,ako te ubo u ruku
veruj mi kada vidis dzinovsku osu,bezi koliko te noge nose

ma dobro znas,ja se inache ne plasim,samo se umirim i strshljen ode,ali ovaj se namerachio malo kanda....
inace kada odemo na taru,Gorana redovno jure strshljeni zato sto osete da se zenta znas,a ja sedim i cekam da odu....sem kada se namerache na mene i jure me,ondak prpa bato....

u poverenju, PMS glupavi...ali nemoj da kazes dushmanima koji su me naduvali danas...
znas kakvi su ljudi sa foruma...jedan dan ti ne funkcionises kako treba i pises nesto sto samo ti zaista razumes(posto si kao sto rekoh,rasejana) a oni se odma zakache kao pijavice i prilepe ti etiketu "ona nema argumente,glupa je" a zapravo sam se i pomalo umorila da im svaki jbeni put crtam jedno te isto a oni kreteni nece da skapiraju...
eto to je moja muka danas...

u poverenju, PMS glupavi...ali nemoj da kazes dushmanima koji su me naduvali danas...
znas kakvi su ljudi sa foruma...jedan dan ti ne funkcionises kako treba i pises nesto sto samo ti zaista razumes(posto si kao sto rekoh,rasejana) a oni se odma zakache kao pijavice i prilepe ti etiketu "ona nema argumente,glupa je" a zapravo sam se i pomalo umorila da im svaki jbeni put crtam jedno te isto a oni kreteni nece da skapiraju...

potuuno te razumem:dash::dash:

:tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick::tick:OCIGLEDNO!!!!!!!!!
:tick:Hehe Ja se razvodim svaki put kad sam u tom delu meseca!!!!!:dash::dash::dash:

strshljen- izgleda kao ooooogrooomna osa
strshljen na engleskom HORNET
kada ubode,boli kao sam djavo,a moze i da se umre od njegovog uboda.Mesto gde te ubode se naduje kao jastuk i ruka ti bude duplo deblja,ako te ubo u ruku
veruj mi kada vidis dzinovsku osu,bezi koliko te noge nose

auuu....dobro onda da si joj pobegla inace te ni rodjeni pas ne bi prepoznao.....

Back