Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

nemo da se ljutite
pitala sam ovo i na PITAJTE VETERINARA ali mi se nekako čini da se ovoj topic više čita pa zato i ovde da iznesem problem Baje Marsovca iliti kako samoinicijativno pas odluči da ne bude više belgijski ocčar nego marsovac
Aman za aman ljudi pomagajte mi savetom.
Moj čuveni Baja, borac protiv svga i svačega što mrda ovog puta napao je valjak za farbanje natopljen masnom farbom. Kako je komšijski valjak uspeo da dovuče u naše dvorište nije moguće da se rekonstuiše, ali posledice su vidljive osim uništenog valka što je manje bitno (šalim se, ali to smo kupili) Baja je postao marsovac sav je drečavo zelen. On i ovako svojom pojavom plaši ljude, (stvarno ko ga ne zna pomisli ovaj će das izede sve živo) a ovako zelen izgleda groteskno. Najviše su stradale njuška i prednji deo tela, šašte i noge prednje (bila ogorčena borba u kojoj je očigledno Baja preteko). I sada šta da radim. Niti mi se pusta da ostane tako zelen (mada iskreno to je uglavnom površinski, nigde nije skorena dlaka jer na valjku nije i bilo mnogo farbe) niti mi se macka razređivačem. Da li ste imali ovako glupu situaciju i kako ste je rešili

Ja kad sam mom tek ofarbala boks(u belu boju) on se ocesao od njega i jedno uvce i brci su mu ostali beli,vremenom je spalo,malo su mu jos brci prosedi ali nije strasno:mrgreen::lol:

Ja kad sam mom tek ofarbala boks(u belu boju) on se ocesao od njega i jedno uvce i brci su mu ostali beli,vremenom je spalo,malo su mu jos brci prosedi ali nije strasno:mrgreen::lol:

:shock:Ma uz sve to ja Baju sutra prijavljujem za takmičenje 18 maja u Nišu,8) sad još samo da li kao belgijskog ovčara :razz:ili zelenog niškog psa ne znam ni sama. Diskvalifikovaće nas i pre samog ocenjivanja:-x:-x

Наравно да вас Смех неће напустити, бар колико сам у сазнању.
Што се мене тиче, верујте ми, заиста немам више времена ни енергије да "испратим" све модераторске обавезе, а колико видим, атмосфера је сасвим солидна и нема шта да бринете. Уосталом, ту је и Смех, ја њој највише и верујем! Кад могу, свратићу да мало проћаскам са вама, а вама свима и вашим дивним љубимцима шаљем један огроман пољубац!:kiss:

Ma dobro da nije kao Nirvana, Bitlsi su se prvo raspali pa su počeli da umiru! A baš mi je danas palo na pamet da nešto nema Mili. Smeh, hoćeš li moći sama? Verujem da govorim u ime svih prisutnih da ćemo se svi potruditi da ti olakšamo posao ili bar da ga ne otežavamo.

naravno da ćemo se truditi da budemo dobri.
samo sad malo :spam:
mimi šta je bilo sa pansionom za pse:)

Ma dobro da nije kao Nirvana, Bitlsi su se prvo raspali pa su počeli da umiru! A baš mi je danas palo na pamet da nešto nema Mili. Smeh, hoćeš li moći sama? Verujem da govorim u ime svih prisutnih da ćemo se svi potruditi da ti olakšamo posao ili bar da ga ne otežavamo.
Pa sad...
Priznajem da sam slutila ovakav razvoj događaja, ali sam se nadala da će se Mili ipak predomisliti...
I mene odavno ne bi bilo tu da ona nije bila spremna da pomogne.
Teško da ću moći sama, ali ko kaže da ne možemo imati još jednog moderatora?
Hvala vam svima na podršci i saradnji.

naravno da ćemo se truditi da budemo dobri.
samo sad malo :spam:
mimi šta je bilo sa pansionom za pse:)

I opet :spam:: odobrili su nam sredstva sa Zavoda i u fazi otvaranja smo, s tim što ćemo prvo da ubacimo koncentrat (od kog inače može da se živi) pa ćemo da propratimo razvoj događaja i kad finansije dozvole, proširiti delatnost na onu navedenu u prijavi-pansion. (U međuvremenu tu dodajte još i jednu bebu newfoundlandera koja sigurno nije jeftina...) Računam da pre sledećeg leta nećemo čuvati kuce. :(

duga je to prica... i dobar deo nje se vrti oko ovog wannabe moderator iznad tebe i "vlasti" krstarice... pitbulova, titovih pasa, pataka i takmicarskih tema... i na kraju ceste upotrebe ignore opcije na pdf kucni ljubimac...ukratko
auuuuuu, pa poima nisam imala...
Cekaj , a gde su one sad uopste? Mislim posecuju li podforum? Jer ih bas davno nisam videla, i pitala sam se gde su...:neutral:

Back