Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Mili i Mackic- bas mi je drago da ste odlucile da ostanete sa nama;):heart::) Stvaarno ste super obe, uvek dajete prave i odlicne savete... (a da ne pominjem koliko bi mi nedostajale Tedijeve:heart: slike) :) I bilo bi vise nego bzvz da odete zbog jednog clana ( ali necu da se vracam i podsecam vas na to)... U svakom slucaju, zahvaljujuci njemu sada znate koliko vas svi cenimo, volimo i postujemo ;) ... i nadam se da vam vise nece pasti na pamet da nas napustate(bar ako ne budete imale neki pravi razlog(sto ovog puta nije bio slucaj)) :)
eee sad, kad sam sve ovo lepo iskuckala, da se izvinim sto ja ovo tek sad kucam... ali nisam stigla ranije:-(:cry:, iako sam sve redovno citala :lol:

Veeeliki pozdrav svima :heart:
ps. Slazem se s onima koji su rekli da je ovo najbolji pf!! ;)

Хвала ти, Цицимии!

Остали, што се "оног" тиче, сви смо се договорили шта да радимо. Настављамо где смо стали.

Рина, мени сваку слику уплоадује, не знам у чему је проблем, хоћеш да ти пошаљем маил да ми шибнеш слику па да пробам ја да уплоадујем? Да видимо да није проблем до твоје конекције или компа.

На пдф Фотографија су стављали линк за фрее фотошоп, можда да потражите? Питаћу колегиницу која је то тема била. Ја користим Paint shop pro, много ми је бољи и једноставнији од Photoshop-а.

Evo linka za skidanje grafickih programa.I ja koristim Paint Shop Pro...
http://www.filehippo.com/software/graphics/

A zelela bih(a ne znam dal smem) da postavim jos jednu stvar.
Ovo je link za peticiju da prestane ubijanje pasa u Srbiji.

Molim vas pomozite time sto cete potpisati ovu peticiju.

PETICIJA ZA SRBIJU.Potrebno nam je izmedju 3000 i 5000 potpisa do izbora.Nemoguca misija!!!

http://www.thepetitionsite.com/9/peticija-za-srbiju

ja sam ga dobila i imala sam zelju da ga podelim sa svim ljubiteljima zivotinja.
lep pozz

Nisam znala gde ovo da napisem pa reko ajde ovde. Naime pre pet dana mom bratu u dvoriste je usao pas koga vidjamo vec dva meseca bez gazde a pre toga ga nikad nismo ni vidjali, on je zvao veterinara pas nema cip i samim tim je mislio da ga je neko izbacio. Ostavili smo oglas u petshopovima, razglasili po kraju, a on je odlucio da psa zadrzi i cipuje ako se niko ne javi za dve nedelje. Medjutim danas je dosla devojka usla u dvoriste i uzela ga bez dovidjenja i hvala. Pas je zaista lep, poslusan ali sav u ranicama nekim. sto je jos cudnije nije se nesto ni obradovao kad je video, a na moje pitanje kako se izgubio ona je samo rekla da ga pusta napolje i on se (citiram) OBICNO VRATI(?). i u tom trenutku je uzela psa i otisla i kad sam krenula za njom nje nije bilo. Sad je cekam da je sretnem, negde je iz kraja, da joj kazem ako vidim psa da ide bez nje da cu je prijaviti, moje pitanje je dragi forumasi da li ja na to imam prava i kako ubuduce da se postavim po tom pitanju.

Back