Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Изазивате гнев народа. Да нећете, можда да пуцате, кад народ дође да вас 'лојалне' пошкропи инсектицидом ?NEMAĆETE MAJDAN![]()
Изазивате гнев народа. Да нећете, можда да пуцате, кад народ дође да вас 'лојалне' пошкропи инсектицидом ?
Jeli logički jel ideš ti nekad napolje da slušaš sta se Stvarno desava ili samo čitaš po x u?Изазивате гнев народа. Да нећете, можда да пуцате, кад народ дође да вас 'лојалне' пошкропи инсектицидом ?
Народ од кога сте се ви, скоројевићи одродили и кезите му се.Koji narod? Gde su vam generalni štrajkovi?
Obustave rada? Podrška seljaka i radnika..
'Srbija mora da stane' ...cvrc
Kako se vodi politika ovih dana ima sve da stane, ali zbog ovih na vlasti.Koji narod? Gde su vam generalni štrajkovi?
Kao do sada što je stajalo. Fali ta konekcija ka nižim slojevima. Priča mora da se promeni ili Vučić do kraja večnosti.Kako se vodi politika ovih dana ima sve da stane, ali zbog ovih na vlasti.
Mi smo nebeski narod. Sto gore to bolje.Kao do sada što je stajalo. Fali ta konekcija ka nižim slojevima. Priča mora da se promeni ili Vučić do kraja večnosti.
Кад већ не радиш неки поштен посао, колико зарађујеш преносећи пропаганду из СНС/Вучићевих медија? Је л' успеваш да саставиш крај с крајем? Или си можда од оних који су добили посао учлањењем у СНС, уз обавезу да затрпаваш форум глупостима?Jeli logički jel ideš ti nekad napolje da slušaš sta se Stvarno desava ili samo čitaš po x u?
Кад већ не радиш неки поштен посао, колико зарађујеш преносећи пропаганду из СНС/Вучићевих медија? Је л' успеваш да саставиш крај с крајем? Или си можда од оних који су добили посао учлањењем у СНС, уз обавезу да затрпаваш форум глупостима?

О Гебелсу боље питај твог "Ацу Србина". Он управо то (оптуживање противника) ради већ 13 година, 24/7/52.kako ono gebels pricao
"Za sve ono sto ti radis optuzi protivnika"
Pusti mene ja sam sirotinja za vas![]()
Koji narod? Gde su vam generalni štrajkovi?