"Оаза слободе" испред Скупштине

Screenshot_2025-12-19-10-06-30-77_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Koji narod? Gde su vam generalni štrajkovi? :hahaha:
Obustave rada? Podrška seljaka i radnika..
'Srbija mora da stane' ...cvrc
Народ од кога сте се ви, скоројевићи одродили и кезите му се.
Било је обустава рада, а подршка сељака и радника је видљива свуда у Србији. Вас корумпиране и бескрупулозне ни генерални штрајк не би померио из фотеља за које сте залепили своје гузице. Кад будете отерани с власти, јер на поштеним изборима немате шансе да победите, сала Скупштине ће морати да буде дезинфикована, а седишта детаљно хемијски очишћена. :rtfm: :zplez:

1766176462079.png
1766176014527.png

Лијееепа жена, мис'им ствааарно. Лијепо се очешљала и још лјепше обријала:zcepanje:

1766176964484.png
1766175921828.png

Jeli logički jel ideš ti nekad napolje da slušaš sta se Stvarno desava ili samo čitaš po x u?
Кад већ не радиш неки поштен посао, колико зарађујеш преносећи пропаганду из СНС/Вучићевих медија? Је л' успеваш да саставиш крај с крајем? Или си можда од оних који су добили посао учлањењем у СНС, уз обавезу да затрпаваш форум глупостима?

Кад већ не радиш неки поштен посао, колико зарађујеш преносећи пропаганду из СНС/Вучићевих медија? Је л' успеваш да саставиш крај с крајем? Или си можда од оних који су добили посао учлањењем у СНС, уз обавезу да затрпаваш форум глупостима?
🤣 kako ono gebels pricao
"Za sve ono sto ti radis optuzi protivnika"
Pusti mene ja sam sirotinja za vas :mrgreen:

Back