O Vučićevoj izjavi o „novim vojnim savezima“: Postoji samo jedan – NATO

Moram da odgovorim komšiji hrvatu mnogo se razmahao lažnim vestima:kafa:
U naslovu je ubačena izjava A.Radica "da postoji samo jedan nato" i vezuje se za vucica da je on to rekao.
Screenshot_20250907_130744_Samsung Internet.jpg

рат је константан од кад је света и века, а ово што зовемо мир је само предах од рата. пауза.
Мада кажу да је у доба Винчанске цивилизације био 1000 годишњи мир и да није пронађено оружје из тог периода само оруђе. Рат су у Европу донели преци данашњих западноевропљана Германи и Келти...

Мада кажу да је у доба Винчанске цивилизације био 1000 годишњи мир и да није пронађено оружје из тог периода само оруђе. Рат су у Европу донели преци данашњих западноевропљана Германи и Келти...
то сам и ја чуо али 2000 година мира. и да су куће биле на спрат и још много штошта
ко ће га знати кад су нам фалсификовали историју
нпр александријску библиотеку су рушили и спаљивали и римљани и хришћани и муслимани.
ко зна шта је све писало у спаљеним књигама.

Postoji samo jedan vojni savez i Srbiji je mesto u njemu. Oskar se uvlači svojim putinofilima kojima su kao i njemu mrske vrednosti demokratije čiji je NATO zaštitar.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-vojni-savezi-nato/

O Vučićevoj izjavi o „novim vojnim savezima“: Postoji samo jedan – NATO​

Je l to u tvom virtualnom svetu? U našem svetu NATO su ubice koje ne sprovode ni ugovorene povelje UN, a od demokratije su operisani....

Postoji samo jedan vojni savez i Srbiji je mesto u njemu. Oskar se uvlači svojim putinofilima kojima su kao i njemu mrske vrednosti demokratije čiji je NATO zaštitar.

https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-vojni-savezi-nato/

O Vučićevoj izjavi o „novim vojnim savezima“: Postoji samo jedan – NATO​

опет о питањима у србији

ниеј то пристојно. сигурно имате ви свога посла а не само трпати нос у туђе двориште зар не

ми се код вас не намећемо и не трпамо нос тамо где нам није место...

Back