O usvajanju dece od strane stranih državljana

Majci koja je dozvolila muzu da joj siluje cerku iz prvog braka, treba vratiti dete I raditi sa njom, m? Pri tom je ostala sa tim covekom u vanbracnoj zajednici. Postoje slucajevi kada je nemoguce uraditi ista drugo, osim zabraniti roditelju da bude roditelj.
Нисам знао да јој је због тога одузето дете. Ако је то тачно, мислим да би се сви сложили да таквој особи ни у сну више не сме бити додељено ниједно дете на старање. А сад ми је и јасно због чега уважена посланица Парлић тај детаљ о мајци није споменула.

Нисам знао да јој је због тога одузето дете. Ако је то тачно, мислим да би се сви сложили да таквој особи ни у сну више не сме бити додељено ниједно дете на старање. А сад ми је и јасно због чега уважена посланица Парлић тај детаљ о мајци није споменула.
Са овим ћу се сложити. Свако нормалан би.

Ja mislim da Serafim nije mislila na konkretan slučaj nego je navela jedan od primjera zašto se majci oduzima trajno starateljstvo.

Sreća dece je važnija od naših mišljenja.

Zakon i stručna lica određuju šta je najbolje za tu decu koja izgube iz nekog razloga roditelje.

Mi sami bežimo odavde, što i deca ne bi ako im se pruži prilika? Ako su sretna da su zdrava ali nesretna pa nemaju zdrave porodice?
Причаш о поштовању закона у Србији?! Ма дај...

Majci koja je dozvolila muzu da joj siluje cerku iz prvog braka, treba vratiti dete I raditi sa njom, m? Pri tom je ostala sa tim covekom u vanbracnoj zajednici. Postoje slucajevi kada je nemoguce uraditi ista drugo, osim zabraniti roditelju da bude roditelj.
Postoji li dokaz za tu tvoju tvrdnju u vezi silovanja ili se radi samo o priči?

Nemam podataka o konkretnom slucaju, ali je velika verovatnoca da je neosnovano klevetanje, jer Im je to I posao, teatralisanje, hleba I igara...Ali , opet, mozda I ja gresim...
Nemaš podatke o konkretnom slučaju a tvrdiš da je to dete oduzeto od majke jer ...

Tvoje reči:

Nemaš podatke o konkretnom slučaju a tvrdiš da je to dete oduzeto od majke jer ...

Tvoje reči:

Nije se odnosilo na taj slucaj, nego na slucaj kada se oduzima roditeljsko pravo I starateljstvo, uz naznaku da se roditeljsko pravo nikada ne uzima tek tako, vece da su potrebni veoma ozbiljni prekrsaji...mozda je pogresno protumaceno I izvuceno iz konteksta

Nije se odnosilo na taj slucaj, nego na slucaj kada se oduzima roditeljsko pravo I starateljstvo, uz naznaku da se roditeljsko pravo nikada ne uzima tek tako, vece da su potrebni veoma ozbiljni prekrsaji...mozda je pogresno protumaceno I izvuceno iz konteksta
Šta ćemo sa ovim slučajem?
Inače jednim od mnogih.
Internet gori od zloupotreba i kriminala vezanog za prodaju dece u kojem učestvuje centar za socijalni rad.

Nikakav problem.
Zašto je "sistem" ne optuži za laž ili prećutkivanje određenih činjenica?
Da li je istina da je građanka Srbije takođe tražila usvajanje tog deteta pa bila očigledno odbijena?

Šta ćemo sa cenovnikom dece?
A što pitaš mene? Jeam li ja pravila neki cenovnik? Jesam li ja prodavala neku decu?
Koliko mozga treba imati pa poistovećivati jednog radnika određene struke sa celim državnim sistemom?

Šta ćemo sa ovim slučajem?
Inače jednim od mnogih.
Internet gori od zloupotreba i kriminala vezanog za prodaju dece u kojem učestvuje centar za socijalni rad.
Mediji su veoma jako sredstvo manipulacije, I cesto tumace stvari neobjektivno...ali to je nebitno. Bitno je da Im ljudi veruju, ponekad potpuno nekriticki, ali sta je, tu je...svi smo razliciti

Back