O убиству Срба у кафићу Панда 1998.

Ако је нека страна служба учествовала, то је тада могао бити јединo немачки BND.

Momke srpske nacionalnosti nije ubila nikakva tajna strana sluzba niti su to uradili Albanci. Slucajem okolnosti cuo sam pricu jednog coveka koji je bio prisutan kada je otac jednog ubijenog momka dan posle smrti svog sina izjavio: nisu Albanci ubili mog sina.

Ko ih je pobio, nagadjajte dalje sami.

Znači Vučko PPV nije lagao ? :eek:

вУЧКо је демантовао писање Курира:

Vučić: MI6 nije učestvovao u ubistvu srpskih mladića u Peći

Tanjug | 14. 01. 2014. - 18:14h | Foto: Beta | Komentara: 84

Prvi potpredsednik Vlade Srbije u Aleksandar Vučić demantovao je danas da je u ubistvu srpskih mladića u kafiću Panda u Peći 1998. godine učestvovala britanska tajna služba MI6.

422709_vucic-kzs-beta_f.jpg

- Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću Panda u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze. Tu ima čudnih stvari i to je veoma teško da o tome danas govorim, kada budemo imali više detalja mi ćemo o njima obavestiti javnost - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da će krivci tog dela biti privedeni pravdi i ponovio da ono nema nikakve veze "ni sa kakvom britanskom ili bilo kojom drugom službom".

- Nećemo izlaziti ni sa kakvim detaljima dok ih ne budemo imali više i da možemo da sklopimo celu priču. Uveren sam da ćemo radom i posvećenošću i daljim otvorenim predistražnim radnjama uspeti da dođemo do zaključka i optužnice koje će nas dovesti do daljih rezultata u tom slučaju - zaključio je Vučić.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/434579/Vucic-MI6-nije-ucestvovao-u-ubistvu-srpskih-mladica-u-Peci

Tanjug | 29. 12. 2013. - 21:39h izmena vesti 08:12h | Komentara: 817

Vučić je rekao da ima mnogo strašnih stvari sa kojima ćemo morati da se suočimo, navodeći primer ubistva Srba u kafiću Panda na KiM 1998. godine, za koji je rekao da nema dokaza da su ubistvo izvršili Albanci, kako se to verovalo.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/431094/Vucic-Drzava-likvidirala-Slavka-Curuviju

Дакле, нема доказа да су Албанци, нити је то учинила британска или било која друга (страна) обавештајна служба. Чиме ће нас то вУЧКо "обрадовати" у наредним данима и недељама.

ili da se radi o obracunu medju momcima , zbog gudre, ******, ili bilo cega slicnog ???

I to je za tebe povod za ubistvo 6 mladica?

recimo da je ucestovala DB , da zakuva malo situaciju na kosovu kada je nekome bilo u interesu?

Ma kako da ne, Srbima je najvise odgovaralo da se zakuva situacija, kako bi Zapad imao veci povod da se umesa u krizu...

Poslednja izmena:
- Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću Panda u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze. Tu ima čudnih stvari i to je veoma teško da o tome danas govorim, kada budemo imali više detalja mi ćemo o njima obavestiti javnost - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

:fdlan: ...Не могу да ВЕРУЈЕМ очима ...ШТА САМ ПРОЧИТАО

Б У Д А Л А - Управо их је са овом .." Јавном "...изјавом ...ОБЕЛЕЖИО...:aha2:

A....ОБЕЛЕЖИО... је и себе ...:hahaha::zcepanje:

Јеба га...да није избегао " служење војске "...ЗНАО БИ...:aha2:

:
Јеба га...да није избегао " служење војске "...ЗНАО БИ...:aha2:

....a u vojsci se zesce obradjivala tema stranih obavestajnih sluzbi.............ebote, kada se setim polupismenih budaletina , kojima je desetar morao da objasnjava po mesec dana kako se cisti klozet , bas mi naviru secanja na seminare o stranim obavestajnim sluzbama.....jesi ti , bre, sluzio vojsku uopste?

Momke srpske nacionalnosti nije ubila nikakva tajna strana sluzba niti su to uradili Albanci. Slucajem okolnosti cuo sam pricu jednog coveka koji je bio prisutan kada je otac jednog ubijenog momka dan posle smrti svog sina izjavio: nisu Albanci ubili mog sina.

турчине опет си заборавио да опереш руке после велике нужде:bljak:

....a u vojsci se zesce obradjivala tema stranih obavestajnih sluzbi.............ebote, kada se setim polupismenih budaletina , kojima je desetar morao da objasnjava po mesec dana kako se cisti klozet , bas mi naviru secanja na seminare o stranim obavestajnim sluzbama.....jesi ti , bre, sluzio vojsku uopste?

Мора да си био ...ПРАШИНАР...:lol::lol::lol:

реко бих по коментару да си у војсци био тамо после другог светског рата

Шта је бре ово ...СВИ ИМАЈУ ПО ЈЕДНОГ ЧОВЕКА...или ...СТРУЧЊАКА...:zeek: :eek: :trlja: .....:hahaha::zcepanje:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1495073/%D0%A0%D0%B5%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%85%D0%B0%D0%BF%D1%88%D0%B5%D1%9A%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%8B%D1%83%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B5.html

Дакле, Драшковић и Вучић полако припремају терен за нову верзију терористичког напада у кафићу "Панда" у Пећи 1998. године. Немојте после бити шокирани и изненађени, јер све недавне Вучићеве изјаве на то упућују (да нема доказа да са су то учинили Албанци, да то није учинила ни британска, ни било која друга (страна) служба, да ће нас вест шокирати, да му је тешко да о томе говори, да га је страх да изговори на шта и на кога сумњају, итд.). Ово је много важније од случаја Ћурувија, али се мало ко последњим Вучићевим изјавама о нападу на кафић "Панда" озбиљније бави. Све ово за сада остаје у сенци случаја Ћурувија. После ће се многи хватати за главу и видеће ко је и шта је Вучић, заправо. Јер, има и таквих који још увек не успевају да виде.

Moze to da se gleda i ovako. Dosao je na vlast i drzavne sluzbe su mu prezentovale ko je zapravo zlocinac i fasista bio za vreme '90tih i shvatio pa promenio plocu. Eto dokaza da se i najgori radikali kada im prezentujes istinu mogu urazumiti. Sta da radimo takav je nas zivot ali mislim da odgovorni za zlocine nisu na ovom forumu a nismo mi krivi sto su to drugi radili u ime Srbije i Srba.

реко бих по коментару да си у војсци био тамо после другог светског рата

ne, batice.........bio kada je bila prava vojska....18 meseci , pa ti vidi....prvi konvoj iz skopja koji je krenuo za pristinu , kada su pocele prve studentske demonsracije albanaca , zbog shatro hrane u menzi.........a ti ? kapiram da si eventualno isao na onu foru pred ukidanje, par meseci sa pauzom za rucak kod keve kuci ?

Moze to da se gleda i ovako. Dosao je na vlast i drzavne sluzbe su mu prezentovale ko je zapravo zlocinac i fasista bio za vreme '90tih i shvatio pa promenio plocu. Eto dokaza da se i najgori radikali kada im prezentujes istinu mogu urazumiti. Sta da radimo takav je nas zivot ali mislim da odgovorni za zlocine nisu na ovom forumu a nismo mi krivi sto su to drugi radili u ime Srbije i Srba.

Moze i tako da se gleda. Sa tim se i racuna. Da li ce se prezentovati istina ili "istina" nije tesko pretpostaviti. Makar za one kojima Vucic jos uvek nije uspeo promeniti svest. Hej, 15 godina ni onima koji su trazili razloge za bombardovanje nije palo na pamet da tako nesto izjavljuju ( a znamo kakve su sve "istine" iznosili koje sada sami razotkrivaju). Nadjose Vucica sa izmenjenom svescu da nam preko Draskovica siri "istinu".

odavno ne pisem na pf. iako ponekad svraqtim i pogledam sta se "desava". nakon citanja ovih komentara, makar veceg dela,vidim da je samo gore i gore... sto neko spomenu, gde li su oni forumasi od pre 5-6 godina kada je covek mogao nesto i pametnop da procita, i da se nasmeje. sada samo tuga i jad, mrznja i zavist, nemoc i strah...

Zamisli kad niko nije ni izvalio da te nema.

Moze i tako da se gleda. Sa tim se i racuna. Da li ce se prezentovati istina ili "istina" nije tesko pretpostaviti. Makar za one kojima Vucic jos uvek nije uspeo promeniti svest. Hej, 15 godina ni onima koji su trazili razloge za bombardovanje nije palo na pamet da tako nesto izjavljuju ( a znamo kakve su sve "istine" iznosili koje sada sami razotkrivaju). Nadjose Vucica sa izmenjenom svescu da nam preko Draskovica siri "istinu".

Pazi, ali mnogo je providno...

Mnogo velika, cvornovata toljaga, a nigde sargarepe...

Morace nekako da uviju tu pricu u oblande da bude se narod primi...

Nesto moraju da daju da pridobiju javno mnjenje, ovako nece da prodje.

Back