O убиству Срба у кафићу Панда 1998.

Vucic verovatno zna nesto ! U Peći i okolini tada je operisala jedinica “Šakali” koja je bila deo interventnog odreda policije u sklopu 177. redovne jedinice VJ. U toku je sudjenje navedenim u Beogradu za ratne zlocine !!!

A koliko je smrdljivih siptarskih terorista bilo aktivno u Peci i okolini? I otkad je ubijanje scimpanzi zlocin?

знај слоба је крив -сигурно

Ау еботе, па он је утицајнији него што су Стаљин и Кенеди заједно били...

- - - - - - - - - -

A koliko je smrdljivih siptarskih terorista bilo aktivno u Peci i okolini? I otkad je ubijanje scimpanzi zlocin?

Ма пропаганда. Шипци су моралан, поштен народ...

Ja ne mogu da verujem sta je degenerik Vucic izjavio: - "Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću Panda u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze."

Znaci degenerik Vucic tvrdi da smo sa Britancima 1998. i 1999. imali odlicne odnose!!!??? :eek:

Наравно, они су наши пријатељи, воле нас. Шаљу ти пољупце.

Ja ne mogu da verujem sta je degenerik Vucic izjavio: - "Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću Panda u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze."

Znaci degenerik Vucic tvrdi da smo sa Britancima 1998. i 1999. imali odlicne odnose!!!??? :eek:

Шта је теби човече?
Не постоје ни Британци ни 1998. ни 1999.

Ovako su nekad pisali demokratski mediji opovrgavajući vesti propagandnih medija Slobodana Miloševića:

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=737247

VREME | BR 931 | 6. NOVEMBAR 2008.
Uloga kuće u srpskoj politici >

Hektar stana po glavi
Ivana Milanović Hrašovec

,,Broj kvadrata, tip kuće i njena lokacija u gradskom ataru najvažnija su statusna obeležja naših političara. Ujedno, i veoma pogodno oruđe njihovih protivnika u svetu političkih manipulacija, diskreditacija, hapšenja i špekulacija o izvorima prihoda.’’

KUĆA OD PAPIRA: Sve to podseća na vreme kada se posed Vuka Draškovića, nekad glavnog oponenta Slobodana Miloševića, naglo uvećavao, najčešće pred izbore. Pred one iz 1996. lažno mu je pripisan plac na Budvanskoj rivijeri (premda tamo već ima stan), ali najuspeliji i najjeftiniji trik izveden je pred izbore 1990. godine. Na Dnevniku urednika Dušana Čukića pročitana je vest da Vuk Drašković ima vilu na Ženevskom jezeru. Vilu koju mu je sagradila CIA, bogato opremljenu, i koju je lično videla Mila Štula, koja je, inače, tu vest i pročitala. Kuća na Ženevskom jezeru u oku prosečnog srpskog glasača trebalo je da ostavi sliku bogatstva njenog vlasnika, nepoštenja, špijunaže i mondenskog života tako da ga baš briga za narod za koji se tobož bori. Ali, ako je protivnički kandidat takav, onda ovaj drugi mora biti sušta suprotnost. On zapravo živi skromno kao i većina, razume muke drugih, jedino se njemu može verovati, zove se Slobodan Milošević, živi u dvosobnom stanu i vozi polovan auto.

Vrlo moguće da su u pravu da ništa od toga što je pripisivano Vuku Draškoviću nije glasilo na njegovo, pa čak ni na Danicino ime.

Međutim…

Ne znam za vas, ali ja sam tek nedavno saznao da VUK IMA BRATA!!!

draskovic_rodoljub.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/266718/Draskovic-se-seliu-Svajcarsku

Rodoljub Drašković: Moja firma je opljačkana, idem u Švajcarsku
Suzana Bojadić | 19. 07. 2011. - 00:02h | Komentara: 179

Srpski biznismen Rodoljub Drašković, vlasnik koncerna “Svislajon Takovo”, juče je napustio Srbiju, nezadovoljan uslovima poslovanja. Prethodno je poručio Vladi i Ministarstvu pravde da pojedine državne institucije uništavaju srpsku privredu, a da je bivši ministar ekonomije Mlađan Dinkić „sahranjuje“.

- Apelujem na doslednu primenu zakona bez mogućnosti da Dinkić i ostali moćnici diktiraju presude. „Takovo“ sada vodi spor sa Komercijalnom bankom i nadam se da će sud biti pravedan i ažuran - poručio je vlastima Drašković, brat Vuka Draškovića, predsednika Srpskog pokreta obnove.
Drašković tvrdi da nije očekivao da mu banka oprosti dug, ali da su argumenti da je Dinkić uništio privredu vrlo jasni.

SWISSLION u prevodu sa engleskog znači ŠVAJCARSKI LAV.
Ovako izgleda mapa njihovih predstavništava sa sedištem u Švajcarskoj.

mapa-o-nama.png

Tako da… ono… Vuk je ok, nego Slobini mediji lažu i kleveću… z:hm:

Poslednja izmena:
Ма нико овде не брани Милошевића (који јесте био издајник српског народа, али за то му је требало судити овде, а не у Хагу, досмалнијски издајници су га срамно испоручили и тиме му само подигли популарност у народу), већ клевете овог Драшковића које су упућене не Слоби, већ целој Србији.

Клеватају они Србију и српски народ, а не Милошевића. Слоба им је само параван којим се служе.

Dule bi Zapadu oprostio sve sem bombardovanja posle koga je sebi morao da prizna da je Sloba bio u pravu :lol:

Jel' tako, Dule?

Brani Vucic svoje gazde....

Izdajnik pokvareni...

Ima li neko ko ti nije izdajnik?

U periodu oslije Obrenovića pa do danas, oni valjda ipak nisu bili izdajnici.

- - - - - - - - - -

scimpanza ti post pisala...

Олињали наркоман и његов Вуки се мало прерачунаше. Има људи који врло добро знају истину о убиству у Пећи,а она ће, хтео то било ко, или не, кад тад испливати. И намештени случај Рачак је био наводни повод за бомбардовање, па се ипак сазнала истина.

Ludi Vuk, priča o eskadronima smrti. Vidi se da je druženje sa Čedom ostavilo posledice, ko zna šta konzumira od tada. Kako vreme odmiče, sve pozitivnije mislim o Slobi.

Pitao sam ranije, pitam i sada, ako je Milošević vladao pod sankcijama, pa eto, neka mu to bude olakšavajuća okolnost jer ih nije mogao izbeći, čime se neuspesi vlasti nakon 5. oktobra mogu opravdati?

Ludi Vuk, priča o eskadronima smrti. Vidi se da je druženje sa Čedom ostavilo posledice, ko zna šta konzumira od tada. Kako vreme odmiče, sve pozitivnije mislim o Slobi.

Pitao sam ranije, pitam i sada, ako je Milošević vladao pod sankcijama, pa eto, neka mu to bude olakšavajuća okolnost jer ih nije mogao izbeći, čime se neuspesi vlasti nakon 5. oktobra mogu opravdati?

Ниси чуо?
Па Милошевић је крив...

Back