Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
A, šta bi derugo mogao da izjavi ?
Ako već zna da ga svi čitaju !
Ako već zna da ga svi čitaju !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ostaje da smo pucali sami na sebe.Po njegovoj debiloidnoj teoriji.Ovakve autošovinističke teorije se danas mogu čuti samo od Vučića.To na pamet nije palo čak ni ovima iz nevladinih organizacija koji su poznati po tome koliko vole Srbe.Dakle Vucko je intezivno kerenuo da menja svest kod neposlusnih Srba.
Драшковић о случају "Панда"
Лидер СПО-а Вук Драшковић је истакао да има много злочина који ће тек да шокирају српску јавност и као пример навео злочин који се догодио у кафићу "Панда", у Пећи, 14. децембра 1998. године, који је приписиван албанским терористима.
Према његовим речима, налог за извршење тог злочина издао је Слободан Милошевић, а извршио га је његов ескадрон смрти.
Драшковић је рекао да коначна правда никада не може бити задовољена, јер убијени не могу да се дигну из гробова, али је додао да ће људска, морална правда у случају Ћурувија бити задовољена и изразио наду да ће бити задовољена и у свим другим случајевима.
![]()
Počev od Krajine pa sve do radnika RTS-a 1999. Slobin režim nikada nije žrtvovao živote Srba zarad ličnih interesa,to je bar jasno..
ово је твоја омиљена песма:Počev od Krajine pa sve do radnika RTS-a 1999. Slobin režim nikada nije žrtvovao živote Srba zarad ličnih interesa,to je bar jasno..
Evo sta je svrha svega ovoga oko Curuvije u ovom trenutku. Napisah to na temi o tome ali sam iznenadjen koliko se brzo pokazuje da sam bio u pravu.
Dakle, zadatak koji ima Vucic (a koje Vuk i slicni nisu uspeli da izvrse do sada) jeste da se Srbija prikaze kao monstrum drzava u vreme SM i da je sve sto je preduzimano od strane "Nasih prijatelja sa Zapada" bilo neminovno i OPRAVDANO.
To je taj zadatak promene svesti kod Srba koji je Vucic najavio pre izvesnog vremena i o cemu je bila tema. Ovo su mnogo opasnije teze i od samog bombardovanja i sankcija.
Ko to ne vidi, ne vidi nista i slobodno se moze smatrati da je kod njega Vucicev zadatak vec uspesno zavrsen.
Vučić je menjanje svesti kod Srba odavno najavio.I evo vidimo da ne gubi vreme.Evo sta je svrha svega ovoga oko Curuvije u ovom trenutku. Napisah to na temi o tome ali sam iznenadjen koliko se brzo pokazuje da sam bio u pravu.
Dakle, zadatak koji ima Vucic (a koje Vuk i slicni nisu uspeli da izvrse do sada) jeste da se Srbija prikaze kao monstrum drzava u vreme SM i da je sve sto je preduzimano od strane "Nasih prijatelja sa Zapada" bilo neminovno i OPRAVDANO.
To je taj zadatak promene svesti kod Srba koji je Vucic najavio pre izvesnog vremena i o cemu je bila tema. Ovo su mnogo opasnije teze i od samog bombardovanja i sankcija.
Ko to ne vidi, ne vidi nista i slobodno se moze smatrati da je kod njega Vucicev zadatak vec uspesno zavrsen.
...Jeste,režim SM je bio monstrumski može i tako da se kaže a Srbija je bila žrtva tog režima,to ti je jedina istina.