O убиству Срба у кафићу Панда 1998.

Никако ми није јасно зашто ико очекује од Вучића да се обазире на то да ли се његовим изјавама верује или не?
Која је последица нееровања у његове речи? Шта ће да се деси битно за Србију ако се не верује Вучићу? Дакле, ништа.
Он може да изјави и да је спремна ракета која ће се са Рудника лансирати на Сатурн, и да не заврши у одређеној установи затвореног типа.
Једноставно, нема никаквог механизма одговорности за политичаре и њихове потезе у овој земљи. А све више и у другим земљама, само што нас овде највише боле ови наши.

Na kraju će po Vučiću ispasti da je Srbija sve organizovala.Nije zapad (MA KAKVI) ni albanci (NE BI TO ONI NAMA UČINILI):zroll: pa ostaje da smo pucali sami na sebe.Po njegovoj debiloidnoj teoriji.Ovakve autošovinističke teorije se danas mogu čuti samo od Vučića.To na pamet nije palo čak ni ovima iz nevladinih organizacija koji su poznati po tome koliko vole Srbe.
I ovakav beskičmenjak je najpopularniji političar u Srbiji danas.

Драшковић о случају "Панда"

Лидер СПО-а Вук Драшковић је истакао да има много злочина који ће тек да шокирају српску јавност и као пример навео злочин који се догодио у кафићу "Панда", у Пећи, 14. децембра 1998. године, који је приписиван албанским терористима.

Према његовим речима, налог за извршење тог злочина издао је Слободан Милошевић, а извршио га је његов ескадрон смрти.

Драшковић је рекао да коначна правда никада не може бити задовољена, јер убијени не могу да се дигну из гробова, али је додао да ће људска, морална правда у случају Ћурувија бити задовољена и изразио наду да ће бити задовољена и у свим другим случајевима.

Vuk-Draskovic.jpg

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1495073/%D0%A0%D0%B5%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%85%D0%B0%D0%BF%D1%88%D0%B5%D1%9A%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D0%8B%D1%83%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B8%D1%98%D0%B5.html

Дакле, Драшковић и Вучић полако припремају терен за нову верзију терористичког напада у кафићу "Панда" у Пећи 1998. године. Немојте после бити шокирани и изненађени, јер све недавне Вучићеве изјаве на то упућују (да нема доказа да са су то учинили Албанци, да то није учинила ни британска, ни било која друга (страна) служба, да ће нас вест шокирати, да му је тешко да о томе говори, да га је страх да изговори на шта и на кога сумњају, итд.). Ово је много важније од случаја Ћурувија, али се мало ко последњим Вучићевим изјавама о нападу на кафић "Панда" озбиљније бави. Све ово за сада остаје у сенци случаја Ћурувија. После ће се многи хватати за главу и видеће ко је и шта је Вучић, заправо. Јер, има и таквих који још увек не успевају да виде.

Poslednja izmena:
.
Малоумник који је више пута безуспешно покушао да изврши самоубиство из заседе поново у психотично-песничком заносу употребљава израз "ескадрони смрти". А да он и Вучић раде против Срба и Србије - раде пуном паром.

Počev od Krajine pa sve do radnika RTS-a 1999. Slobin režim nikada nije žrtvovao živote Srba zarad ličnih interesa,to je bar jasno..

Evo sta je svrha svega ovoga oko Curuvije u ovom trenutku. Napisah to na temi o tome ali sam iznenadjen koliko se brzo pokazuje da sam bio u pravu.
Dakle, zadatak koji ima Vucic (a koje Vuk i slicni nisu uspeli da izvrse do sada) jeste da se Srbija prikaze kao monstrum drzava u vreme SM i da je sve sto je preduzimano od strane "Nasih prijatelja sa Zapada" bilo neminovno i OPRAVDANO.
To je taj zadatak promene svesti kod Srba koji je Vucic najavio pre izvesnog vremena i o cemu je bila tema. Ovo su mnogo opasnije teze i od samog bombardovanja i sankcija.
Ko to ne vidi, ne vidi nista i slobodno se moze smatrati da je kod njega Vucicev zadatak vec uspesno zavrsen.

Evo sta je svrha svega ovoga oko Curuvije u ovom trenutku. Napisah to na temi o tome ali sam iznenadjen koliko se brzo pokazuje da sam bio u pravu.
Dakle, zadatak koji ima Vucic (a koje Vuk i slicni nisu uspeli da izvrse do sada) jeste da se Srbija prikaze kao monstrum drzava u vreme SM i da je sve sto je preduzimano od strane "Nasih prijatelja sa Zapada" bilo neminovno i OPRAVDANO.
To je taj zadatak promene svesti kod Srba koji je Vucic najavio pre izvesnog vremena i o cemu je bila tema. Ovo su mnogo opasnije teze i od samog bombardovanja i sankcija.
Ko to ne vidi, ne vidi nista i slobodno se moze smatrati da je kod njega Vucicev zadatak vec uspesno zavrsen.

Tačno.:ok: Vučić je menjanje svesti kod Srba odavno najavio.I evo vidimo da ne gubi vreme.

:ok:...

Back