NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
imaš neki link? gugl ne izbacuje ništa
Nisam siguran , ali mislim da ima na "Youtube". Pogledaću pa ću ti javiti ?!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš neki link? gugl ne izbacuje ništa
Znači Vučko PPV nije lagao ?![]()
Još jedan :
Das schmutzige Geheimnis des Kosovo
Zu den Hintergründen der BND-Affäre
Von Peter Schwarz
28. November 2008
...........Unmittelbar danach wurde im Nachbargebäude der deutsche Andreas J. beobachtet, von den kosovarischen Sicherheitskräften überprüft und als Agent des Bundesnachrichtendiensts (BND) enttarnt. So die Angaben der Staatsanwaltschaft. Deutsche Stellen behaupten dagegen, J. sei erst vier Stunden nach dem Anschlag am Tatort gewesen, um zu fotografieren............
http://www.wsws.org/de/articles/2008/11/koso-n28.html
Ein anderes, vielleicht entscheidendes Problem: Der BND ist in zunehmendem Maße an der Vorbereitung und Durchführung von Kriegen unmittelbar beteiligt. Das hat sich schon 1999 beim NATO-Krieg im Kosovo gezeigt, an den sehr engen Beziehungen zu den Paramilitärs der sogenannten »Kosovo-Befreiungsarmee« UCK, die vom BND unterstützt wurde. Wichtige Anführer der UCK sind ja damals in der BRD gewesen, hier ausgebildet und zum Teil vom BND angeworben worden. Finanzielle Mittel sind auch den Albanern zur Verfügung gestellt worden, um den dortigen Geheimdienst zu modernisieren. Das Einfallstor Albanien spielte bei der Vorbereitung des Kosovo-Krieges eine erhebliche Rolle. Die deutsche Luftwaffe war mit 14 Aufklärungs- und Kampfflugzeugen am Krieg beteiligt. Sie flog 428 Einsätze und setzte unter anderem 200 Raketen ein.
Ovo je bitno !!!
Ein anderes, vielleicht entscheidendes Problem: Der BND ist in zunehmendem Maße an der Vorbereitung und Durchführung von Kriegen unmittelbar beteiligt. Das hat sich schon 1999 beim NATO-Krieg im Kosovo gezeigt, an den sehr engen Beziehungen zu den Paramilitärs der sogenannten »Kosovo-Befreiungsarmee« UCK, die vom BND unterstützt wurde. Wichtige Anführer der UCK sind ja damals in der BRD gewesen, hier ausgebildet und zum Teil vom BND angeworben worden. Finanzielle Mittel sind auch den Albanern zur Verfügung gestellt worden, um den dortigen Geheimdienst zu modernisieren. Das Einfallstor Albanien spielte bei der Vorbereitung des Kosovo-Krieges eine erhebliche Rolle. Die deutsche Luftwaffe war mit 14 Aufklärungs- und Kampfflugzeugen am Krieg beteiligt. Sie flog 428 Einsätze und setzte unter anderem 200 Raketen ein.
Ovo je bitno !!!
Helena Ranta, verovatno je u pitanju stamparska greska. http://en.wikipedia.org/wiki/Helena_RantaI još jednom da pitam, ko je ta Helena Hant,zna li neko?
kako to mislis?Vucic slaze cim otvori tu rupu ispod nosa.Kakve su ovo manipulacije i zbog cega dolaze u ovom trenutku?Koliko primecujem Vucic nikoga nije konkretno optuzio ali skida krivicu sa siptara,ako ima dokaze neka ih prezentuje ON ili Premijer umesto toalet papir "Kurir".Cuj MI 6 stoji iz ubistva dece, imate li vi predstavu koliko su to teske optuzbe ako nisu dokazima potkrepljene?
Al, nije. Patriote moraju da progutaju još jednu knedlu, ali, to ih neće skrenuti s puta. 
преведи и ово на српски-транслат је њесра
руги, можда кључни проблем: БНД је директно укључен у све припреми и вођењу рата. Ово је видео за време рата НАТО на Косову 1999, у веома блиским везама са паравојним формацијама из такозване "Ослободилачке војске Косова" УЧК, који је подржан од стране БНД. Важни вође ОВК су тада да су у Немачкој, обучени овде и регрутовани у делу од стране БНД. Финансијска средства су такође доступни Албанцима у циљу модернизације локалне интелигенцију.Капија Албанија је одиграла значајну улогу у припреми рата на Косову.Немачки ваздухопловство је учествовао са 14 извиђање и борбених авиона у рату. Она је летео 428 мисија и сео поред осталог, од 200 ракета.

--BND je bio u velikoj meri uključen u pripremu i vođenje rata.To se već pokazalo 1999-e u NATO ratu na Kosovu , u veoma bliskim vezama sa paravojnom formacijom tzv. "oslobodilačkom vojskom kosova" , koja je podržana od strane BND-a. Najvažnije vođe UČK-a su bili u Nemačkoj , ovde obučavani i delimično od BND-a vrbovani.Finansiska sredstva su takođe dostupana albancima za modernizaciju njihovih tajnih službi.Albanija je odigrala značajnu ulogu u pripremi rata na Kosovu.Nemačko ratno vazduhoplovstvo učestvovalo je sa 14 izviđačkih i borbenih aviona. Oni su leteli u 428 misija i ispalili su 200 raketa.
Baš si me namučio (ovo sam na brzinu , moram da idem.......pozdrav)![]()

jel ovo taj dokumentarac?Evo vam jedan dokumentarac na nemačkom (jehbi ga) koji se zove : POČELO JE SA LAŽI (dokumentarac o NATO napadu na Jugoslaviju) i o tome kako su zapadnjaci (najviše nemci) lagali svoj narod o razlogu bombardovanja.
Pozdrav svima![]()

Vucic ko da ga je Tadic pravio
Vučić: MI6 nije učestvovao u ubistvu srpskih mladića u Peći
Tanjug | 14. 01. 2014. - 18:14h | Foto: Beta | Komentara: 84
Prvi potpredsednik Vlade Srbije u Aleksandar Vučić demantovao je danas da je u ubistvu srpskih mladića u kafiću Panda u Peći 1998. godine učestvovala britanska tajna služba MI6.
![]()
- Moram da demantujem da su u ubistvu srpskih dečaka u kafiću Panda u Peći učestvovali MI6 ili SAS. To nanosi štetu našoj zemlji, mi sa njima imamo odlične odnose a oni sa tim nemaju nikakve veze. Tu ima čudnih stvari i to je veoma teško da o tome danas govorim, kada budemo imali više detalja mi ćemo o njima obavestiti javnost - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.
On je dodao da će krivci tog dela biti privedeni pravdi i ponovio da ono nema nikakve veze "ni sa kakvom britanskom ili bilo kojom drugom službom".
- Nećemo izlaziti ni sa kakvim detaljima dok ih ne budemo imali više i da možemo da sklopimo celu priču. Uveren sam da ćemo radom i posvećenošću i daljim otvorenim predistražnim radnjama uspeti da dođemo do zaključka i optužnice koje će nas dovesti do daljih rezultata u tom slučaju - zaključio je Vučić.