O убиству Срба у кафићу Панда 1998.

Kolega poenta je u tome da je Aca Pacov izjavio da citiram: Ja hocu da kazem da mi za to nemamo dokaza NAPROTIV

znaci da on zna ko su ubice te nase dece kao sto je izjavio da je Curuviju ubila drzava

Ti si jedini ovde ( a inace bas nemam mnogo visoko misljenje o tebI) koji kapiras poentu cele ove strasne ujdurme koju nam Vucic servira.
On jednostavno ovom jeftinom demagogijom zeli da opere svoju biografiju i svoje posredno ucestvovanje u zlocinima.
Nikada on nece reci ko su ti zlocinci koji su ubili Curuviju, eventualno i ovu decu, a sto je nastrasnije nijedan ga novinar nece ni podsetiti
sta je juce govorio, tvrdio, pretio.

Ti si jedini ovde ( a inace bas nemam mnogo visoko misljenje o tebI) koji kapiras poentu cele ove strasne ujdurme koju nam Vucic servira.
On jednostavno ovom jeftinom demagogijom zeli da opere svoju biografiju i svoje posredno ucestvovanje u zlocinima.
Nikada on nece reci ko su ti zlocinci koji su ubili Curuviju, eventualno i ovu decu, a sto je nastrasnije nijedan ga novinar nece ni podsetiti
sta je juce govorio, tvrdio, pretio.

a ko pa ima visoko mišljenje o ovom bezdušnom spameru?
samo kontrira u inat a šta je rek'o nema veze
još kad ga neko podrži poput tebe ode tema u propas'

a ko pa ima visoko mišljenje o ovom bezdušnom spameru?
samo kontrira u inat a šta je rek'o nema veze
još kad ga neko podrži poput tebe ode tema u propas'

Pa vidi, na sve strane vodite monologe bez da neko stvarno uopste i pogleda sta je ovde poenta.

Jesu strasne zlocine na Kosovu cinili srpski policajci, nekakvi patriotski dobrovoljci, skorpioni, ali je bilo i strasne odmazde od strane Albanaca,
Racak je izmisljena prica ( to je valjda bar svakome jasno), ali pazi, Vucic sada najavljuje jednu strasnu stvar, a to nije razjasnjenje ubistva Curuvije
jer i ptricice na grani znaju ( pretpostavljaju) da je tu nalogodavac DB,, ali bre on insinuira, pa i tvrdi da su ove maturante u kaficu ubili Srbi, da je
nalogodavac Beograd, DB?

Pa vidi, na sve strane vodite monologe bez da neko stvarno uopste i pogleda sta je ovde poenta.

Jesu strasne zlocine na Kosovu cinili srpski policajci, nekakvi patriotski dobrovoljci, skorpioni, ali je bilo i strasne odmazde od strane Albanaca,
Racak je izmisljena prica ( to je valjda bar svakome jasno), ali pazi, Vucic sada najavljuje jednu strasnu stvar, a to nije razjasnjenje ubistva Curuvije
jer i ptricice na grani znaju ( pretpostavljaju) da je tu nalogodavac DB,, ali bre on insinuira, pa i tvrdi da su ove maturante u kaficu ubili Srbi, da je
nalogodavac Beograd, DB?

Кад су престајали са одмаздама? Од турског ваката, па до данас. Ништа се не мјења.

Koje to strašne zločine? Pišeš u množini i daješ im na značaju tim - "strašne" (kao da svaki zločin nije strašan sam po sebi). Ja nisam bio tada na KiM pa ne znam šta se dešavalo, osim da je država napadnuta i da se pokrenuo sistem za odbranu.

Некима је сметало што се бранила. Вјероватно ће им и у будућности сметати ако дође у сличну ситуацију.
Очекујем да друг Први открије какав српски концлогор типа Аушвица, те да и посљедњој Србенди буде јасно шта је чека у будућности обећаној.

Koje to strašne zločine? Pišeš u množini i daješ im na značaju tim - "strašne" (kao da svaki zločin nije strašan sam po sebi). Ja nisam bio tada na KiM pa ne znam šta se dešavalo, osim da je država napadnuta i da se pokrenuo sistem za odbranu.

Setimo se samo hladnjace iz Dunava? Devojcice koja je mrtva strpana u hladnjacu sa sve skolskom torbom.

i baš bila devojčica sa sve školskom torbom???? moja komšika radila obdukciju hladnjače i Petrovog Sela i nije spomenula decu...ali ti verovatno bolje znaš
Pa moj komsija ( poc. Vitomirovic) sve je to lepo pisao, jes da su mu patrioti yebali sto majki, pretili i porodici, deci, ali sta je , tu je.

Oces da ti to sve nadjem ili sam te ubedila da je Vitomirovic sve do detalja o tome pisao jer je bio ocevidac tih leseva, a bio je nekoliko godina i sam
policijski inspektor na Kosovu pa je verovatno znao sve sto se tamo dogadjalo.

Pa moj komsija ( poc. Vitomirovic) sve je to lepo pisao, jes da su mu patrioti yebali sto majki, pretili i porodici, deci, ali sta je , tu je.

Oces da ti to sve nadjem ili sam te ubedila da je Vitomirovic sve do detalja o tome pisao jer je bio ocevidac tih leseva, a bio je nekoliko godina i sam
policijski inspektor na Kosovu pa je verovatno znao sve sto se tamo dogadjalo.

Ako ti kazes - onda je to tako ..... ti ovde nikad nisi napisala laz ....

Setimo se samo hladnjace iz Dunava? Devojcice koja je mrtva strpana u hladnjacu sa sve skolskom torbom.

Тако је, изгледа да је Вучић открио да је и тај злочин, као и злочин у кафићу Панда почињен од стране српских безбедносних служби и Милошевића против кога се он са својом СНС одувек борио.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=165702

Ii nimate 18 godina zivota ili ste nepismeni ili maloumni.
Cenim da je ipak ovo drugo u pitanju.
Ukuckas u google samo : Dragan Vitomirovic, hladnjaca i dobijes sve podfatke.
Ono nije da nema i o Batajnici i lesevima, ali ja sada pominjem samo ovih 50 leseva iz hladnjace koja je imala registraciju iz Peci.
U intervjuima koje je dao za televiziju YU info i, dan kasnije, za B92, Đorđević je izjavio da je leševa bilo svega tridesetak, da se ne seća pećkih tablica, a demantovao je i da je rekao da su neke žene nosile šalvare. Vitomirović je, pak, izjavio da je verno preneo Đorđevićeve reči, naveo je čak i telefonski broj vlasnika hladnjače sa vrata (029 22 997). On Đorđevićeve naknadne izjave smatra posledicom straha ili pretnji, jer trvdi da je i sam bio izložen pretnjama nakon što je štampao tekst. Pretili su mu, tvrdi, ljudi koji su se predstavili kao službenici MUP-a, i savetovali mu da u nacionalnom interesu prestane da se istražuje ovaj sučaj.
Taj tvoj Vitomirović je pisao na osnovu izjava Đorđevića a ne na osnovu onog što je video

Vučiću ne verujem ni reč !!!

Ako ne moze da stane pred javnost i kaze dal se ozenio drugi put ili nije dakle da tako jednu obicnu zivotnu vest potvrdi ili demantuje, onda zasto bi ja njemu verovao u bilo sta?!

Mozda i ovu pricu o ubistvu u kaficu Panda plasira da bi skrenuo paznju sa svoje misteriozne svadbe...

Istina svakako nije u onome sto nam kontrolisani mediji pricaju...

A Vučiću kako rekoh ne verujem ni reč vise...

Pa da - tako uvek prodju borci za istinu !!!!!! ...

P.S. i tebe ovde svi smatraju lazljivim olosom , glibuljom i nevidjenim smradom , a ne vesnikom ...proleca ....

Nepravda nepravdu stize ! ....... TESKO JE BITI PROROK U SVOM SELU !

- - - - - - - - - -

Vučiću ne verujem ni reč !!!

Ako ne moze da stane pred javnost i kaze dal se ozenio drugi put ili nije dakle da tako jednu obicnu zivotnu vest potvrdi ili demantuje, onda zasto bi ja njemu verovao u bilo sta?!

Mozda i ovu pricu o ubistvu u kaficu Panda plasira da bi skrenuo paznju sa svoje misteriozne svadbe...

Istina svakako nije u onome sto nam kontrolisani mediji pricaju...

A Vučiću kako rekoh ne verujem ni reč vise...

Sramota ga je da prizna da mu je Cupo preoteo Jelenu !

U intervjuima koje je dao za televiziju YU info i, dan kasnije, za B92, Đorđević je izjavio da je leševa bilo svega tridesetak, da se ne seća pećkih tablica, a demantovao je i da je rekao da su neke žene nosile šalvare. Vitomirović je, pak, izjavio da je verno preneo Đorđevićeve reči, naveo je čak i telefonski broj vlasnika hladnjače sa vrata (029 22 997). On Đorđevićeve naknadne izjave smatra posledicom straha ili pretnji, jer trvdi da je i sam bio izložen pretnjama nakon što je štampao tekst. Pretili su mu, tvrdi, ljudi koji su se predstavili kao službenici MUP-a, i savetovali mu da u nacionalnom interesu prestane da se istražuje ovaj sučaj.
Taj tvoj Vitomirović je pisao na osnovu izjava Đorđevića a ne na osnovu onog što je video

A jel ti znas ko je bio taj Djordjevic, zvani Rodja i gde je on danas?
Koje gluposti pises da covek ne poveruje.

Za pretnje upucene njegovom sinu saznala sam od sina, sasvim slucajno, ali posle smrti oca.
I sta kazes, drug Rodja, nalogodavac ovih ubistava sve lepo pricao sta je zano, onda brisnuo u Risiju, posle radio kao gradjevinac
u Montenegru pa ga uapsilo? Fini neki ti Milosevicevi policajci bili, bas onako humani, hrabri , bas pravi komunisti kao iz vremena Tite.

A jel ti znas ko je bio taj Djordjevic, zvani Rodja i gde je on danas?
Koje gluposti pises da covek ne poveruje.

Za pretnje upucene njegovom sinu saznala sam od sina, sasvim slucajno, ali posle smrti oca.
I sta kazes, drug Rodja, nalogodavac ovih ubistava sve lepo pricao sta je zano, onda brisnuo u Risiju, posle radio kao gradjevinac
u Montenegru pa ga uapsilo? Fini neki ti Milosevicevi policajci bili, bas onako humani, hrabri , bas pravi komunisti kao iz vremena Tite.
i šta kažu poverljivi obaveštajni podaci VOS-a...koliko meliona nevinih šiftara pobila zločinačka Miloševićeva policija?

nalogodavac Beograd, DB?
Gde si hrvojka? Volis da pljujes po Srbima vise nego da leba jedes i setas kucice.

Svima je jasno da je u toku zavrsetak mentalnog genocida nad Srbima. Da konacno prihvatimo da smo gori od nacista, od svih koljaca koji su hodali zemljom. Slep samo ne vidi ovo.

Recice da su u stvari Srbi sami sebe ubijali. Projekat je skoro gotov. Ljudi zombirani i ispranog uma.

Back