O убиству Срба у кафићу Панда 1998.

Чуди ме што није место Вучићевића , или како се зваше , није финале " Фарме " , а било је , колико видим , пре полуфинала , разговор водио онај
доопеувлакач Влада главати / јадник кад год је код " вође " стаје у задњи ред , да може да му се види цела глава на екрану / ?!
Пошто нисам пратио од почетка , поменули ли , да ли се развео или не......ал' да је и он стегао каиш , јесте....помену да му је имовинска карта
остала непромењена и ВОЗИ исти ауто / биће да неће да троши на возача /, сем станчића нема других некретнина , још да рече , к'о Млађа ономад
да су му и шоље за кафу у распару , те приликом шетњи по граду примети гужве у продавницама и... и....?!

On je rekao da ima mnogo strašnih stvari sa kojima ćemo morati da se suočimo, navodeći primer ubistva Srba u kafiću Panda na KiM 1998. godine, za koji je rekao da nema dokaza da su ubistvo izvršili Albanci, kako se to verovalo.

kad ovako nešto pročitam jedini zaključak je da on zna istinu koja se razlikuje od dosadašnje verzije. o kakvom izvrtanju priče govoriš?
Govorim o tome da moras imati imena pocinitelja da bi znao sta su po nacionalnosti. Imas li to? Nemas.

- - - - - - - - - -

Cim nema dokaza znaci da nisu !
Ne znaci

Nema tu trte-mrte...A Vucic sigurno zna ko je ucinio to zlodelo cim izjavljuje ovako nesto...
Ni to ne mora da znaci.

Захваљујући Алеку Свезнајућем коначно се ослободисмо дугогодишње заблуде да су неки Срби на Космету побијени од стране Албанаца.
Кад ли ће нам отворити очи и саопштити да је ОВК била у ствари хуманитарна организација која је делила пакетиће српској деци за Нову годину?

Александар Вучић
Министар за информисање Републике Србије
24. март 1998 — 23. октобар 2000.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Александар_Вучић

Pa ko bi znao, ako ne ministar informisanja?

Ali to je izgleda nivo kvantne fizike za ove danasnje novinare. Nikome nije palo na pamet da su "ibarska" i Curuvija bili za vreme tog ministra informisanja. Jel ima neko njegovu izjavu o pomenutim slucajevima?

Govorim o tome da moras imati imena pocinitelja da bi znao sta su po nacionalnosti. Imas li to? Nemas.

- - - - - - - - - -

Ne znaci

Ni to ne mora da znaci.
kad u priču o Ćuruvijinom ubistvu, iza koga stoji država, ubaciš priču o ubistvu u kafiću Panda i to uz uvertiru da ćemo morati da se suočimo sa strašnim istinama, onda to nije običan policijski izveštaj da se za počiniteljima još traga. To samo po sebi asocira na potpuno drugi pravac...zašto se praviš naivniji nego što jesi?

ne znam sta imate protiv vucica koji jedini radi posao kako treba od svih politicara u zanjih 20 god sigurno...vama niko ne valja,pre podne mrzite sebe a posle podne ceo svet...sve vam smeta,niko vam ne valja,vi uvek znate bolje...samo kakite i pricate price da vam prodje vreme i da nesto kazete...

Koji je to posao uradio?Šta se to poravilo u Srbiji?

Koji je to posao uradio?Šta se to poravilo u Srbiji?

a sta nije??nemoj samo da teras inat,razmisli malo o tom pitanju koje si sad postavio...izgleda da ste svi u fazonu teranja inata i ne zelite da priznate da vucko ipak radi posao dovoljno dobro nego svi njegovi predhodnici...ne znam samo ciju stranu zastupate,kostunicinu,tadicevu,cedinu..sve bolje od boljeg...ajde samo se izjasnite i sve ce mi biti jasno...

a sta nije??nemoj samo da teras inat,razmisli malo o tom pitanju koje si sad postavio...izgleda da ste svi u fazonu teranja inata i ne zelite da priznate da vucko ipak radi posao dovoljno dobro nego svi njegovi predhodnici...ne znam samo ciju stranu zastupate,kostunicinu,tadicevu,cedinu..sve bolje od boljeg...ajde samo se izjasnite i sve ce mi biti jasno...

Ne teram inat i ne zastupam ničiju stranu.Samo pitam šta je to Vučić uradio i da li je Srbija bolje mesto za život danas nego što je to bila pre?
Nego,zašto se ti ne izjasniš?Forum je pun stranačkih parazita,koji u propagiranju stranke kojoj pripadaju vide ličnu korist.Ako se neko ne slaže sa njima,odmah ga svrstavaju u redove protivničkih stranaka,jer sve gledaju svojim suženim-partijskim pogledom.Malo vas može da shvati da može da se živi i radi i van parazitskog čopora zvanog partija,samo što su za to potrebne i neke veštine i kvalifikacije...

čovek ti postavio konkretno pitanje a ti vrtiš ko ona plavuša o Tadićevim obećanjima. ako si drug član bolje nemoj ovako da ih braniš...posao ti krajnje kontraproduktivan

malo guglanja...

Потрага за убицама младића у Пећи
Припадници МУП-а Србије у међувремену су радили свој посао. У потрази за извршиоцима терористичког напада у кафићу „Панда“ у Пећи 17. децембра, у преподневним сатима, у пећком кварту Капишница полиција је ухапсила Агрона Колчакуа, рођеног 1972. године у Пећи. Резултат полицијске акције изведене тог јутра био је још десеторо ухапшених. Колчакуу је, иначе, како је саопштено тог дана, помагала и четврта особа чији се идентитет зна, која је ухапшена у потрази за починиоцима злочина у Пећи. Припадници Министарства унутрашњих послова Србије ухапсили су пре тога тројицу терориста: Газменда Бајрамија, Џевдета Бајрамија и Верђеђаја Влазнимија (сви из Пећи), који су, као саизвршиоци учествовали у терористичком нападу на пећки кафић.
Акција организована у Глођану
Ради хватања и осталих убица деце, полиција је блокирала кварт Капишницу у Пећи и село Глођане и организовала потрагу за терористима.
У току потраге у селу Глођане ујутру 17. децембра на полицајце је отворена ватра.
Полиција је у овом сукобу ликвидирала две особе у маскирним униформама са ознаком сепаратистичке ОВК наоружане аутоматским пушкама и минобацачима калибра 60 милиметара.
Откривен је и штаб шиптарских терориста у Глођану, у коме је полиција пронашла већу количину оружја, муниције и униформи, као и неколико аутомобила које су наоружане албанске групе отеле од житеља Ђаковице.
Настављајући потрагу за осталим починиоцима злочина у кафићу „Панда“ у Пећи, у поподневним сатима 17. децембра, полиција је ухапсила још 23 особе из Пећи и Глођана. Резултат ове акције припадника Министарства унутрашњих послова Србије био је 34 ухапшена лица. Сва ова лица, као и она за којима је настављена потрага, припадају терористичкој банди озлоглашеног Рамуша Харадинаја.

sad me tek zanima ta strašna istina,,,

Aleksandar Vučić- prokleti lažov i saučesnik zločina u Peći.

Dobio je naređenje od svojih gospodara da polako počne kampanju ublažavanja istine o albanskim zločinima. Sad je na redu žuta kuća za koju naravno nije odgovoran Tači tako da može dobiti nobelovu nagradu zajedno sa onom vrećom govana i srpskim izrodom Dačićem. Prokleti bili svi oni :bljak: Ovako nešto ne bi izrekao ni Čedomir Jovanović.

ne znam kako ste dosli do zakljucka da sam clan SNS?rekao sam da samo terate inat i da vam niko ne valja,samo lupetate koliko da kazete nesto...vucko barem radi nesto sto ni jedan od predjasnjih politicara nije bio sposoban da uradi..a vi ste verovatno clanovi ili simpatizeri stranaka koje su u opoziciji...sta da vam radim,imali ste sanse od 2000 god,nista niste uradili,sad vam je kriv nikolic,dacic,vucic...jel vas ima jos,hajde javite se...

ne znam sta imate protiv vucica koji jedini radi posao kako treba od svih politicara u zanjih 20 god sigurno...vama niko ne valja,pre podne mrzite sebe a posle podne ceo svet...sve vam smeta,niko vam ne valja,vi uvek znate bolje...samo kakite i pricate price da vam prodje vreme i da nesto kazete...

Ако ти ниси један од оних који по Б92 постављају коментаре "Живео Вучић" ја скачем с терасе

ne znam kako ste dosli do zakljucka da sam clan SNS?rekao sam da samo terate inat i da vam niko ne valja,samo lupetate koliko da kazete nesto...vucko barem radi nesto sto ni jedan od predjasnjih politicara nije bio sposoban da uradi..a vi ste verovatno clanovi ili simpatizeri stranaka koje su u opoziciji...sta da vam radim,imali ste sanse od 2000 god,nista niste uradili,sad vam je kriv nikolic,dacic,vucic...jel vas ima jos,hajde javite se...
:rotf:

Dobio je naređenje od svojih gospodara da polako počne kampanju ublažavanja istine o albanskim zločinima. Sad je na redu žuta kuća za koju naravno nije odgovoran Tači tako da može dobiti nobelovu nagradu zajedno sa onom vrećom govana i srpskim izrodom Dačićem. Prokleti bili svi oni :bljak: Ovako nešto ne bi izrekao ni Čedomir Jovanović.
Верујем да је одувек био играч западних обав. служби и да је 90-их глумио српског националисту. По делима ћете их познати.

Zašto mi nisi odgovorio na pitanje?Nemaš odgovor?Šta to Vučić radi,a da nijedan njegov prethodnik nije radio?Zašto sve gledaš kroz prizmu stranaka?

Back