O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam radoznala, a sto zakljucavas kapiju pored tri psa? I cija slika je na tabli "cuvaj se psa" na tvojoj kapiji?:):heart:

Na kapiji je slika NO a zaključavam jer su sva tri psa u kući. A i kada je Meš noću napolju opet zaključavam jer sam navikla a i neću da neko udje i ovaj ga pocepa. Ovako, kada je zaključano taj ima par sekundi da odustane a Meš par sekundi da odreaguje a i maza i maša laju kao lude iz kuće a mi imamo vremena da izadjemo. A i zato ključevi i postoje, deca me zbog toga zfrkavaju ali ja ne mogu da zaspim ako znam da nije zaključana kapija. Navika:dash:

to malečko bar u našem slučaju imalo je od 290-350g na rođenju. Posle smo ih merili svako drugi dan i gledali kako dodaju...jao sva se raznežim kad se samo setim...pa svakom oko vrata vunica druge boje...

i da bili su tako tamni

Ma preslatki su, i zaista maleni, dušice. Jel su i Baja i ostala braća i sestre mu bili tako žilavi od rođenja??? :D
Laku noć, :bye:Ljiljo

da
čudo jedno kako je ta sorta žilava i pokretna

sa nepuna dva meseca popeli su se na gomilu od 5 kubika drveta, dohvatili digitalac i razvlačili ga po dvorištu. Znali su i da se penju uz stepenice višlje od njih a kako to ne znam ni ja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back