Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
NA žalost moram da vas pozdravim. Pošto još nemam lapić topić, a vikend je sin mi stoji nad glavom i viče : '' pa prošlo je već 15 minuta'' kad ga ponovo oteram pojavim se.
![]()
Tanja. Lepo provedite dan sutra. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NA žalost moram da vas pozdravim. Pošto još nemam lapić topić, a vikend je sin mi stoji nad glavom i viče : '' pa prošlo je već 15 minuta'' kad ga ponovo oteram pojavim se.
![]()
Tanja. Lepo provedite dan sutra. 

A, neka si
Stvarno svega je bilo, a kad se setim najezim se, samo da sam zivu glavu izvukla.
Ej Mici,eno stavila sam sliku sa Unom,da me lakse nadjesh![]()
Ma ljudi, išla sam ja u auto školu. Lepo vozila sa instruktorom, lepo poligon al pado tri puta na ispitu vožnje i zabatali. I bolje. Nemam reflekse, ne razlikujem da li kola koja mi dolaze u susret stoje ili idu (mislim dok ne pridju bliže), metar i tri metra meni isto. I stalno moram da mislim kad sednem u kola. Ovako, pričam ako hoću, ako ne ćutim, pustim mozak na otavu a drugi vozi. Ah, da i nikako mi nije jasno zašto idu u cik cak a ne svi pravo kada svi idu u istom pravcu. I tako, verujte ovako je bolje![]()

i tu si fenomen
obično žene imaju problem sa antimetrima jer su godinama ubeđivane da je 30 cm toliko (pa sad pokažeš onakoprstima koliko)![]()

Ej Mici,eno stavila sam sliku sa Unom,da me lakse nadjesh![]()
Sa'cu.ima
ali uopšte ne idem tamo

nisam ni ja isla...nalog mi je skupljao prasinu mesecima,dok se jednog dana nisam zeznula i pocela da stavljam slike iz dosade i da igram poker![]()

pa hajde![]()

A ja se igram tamo...opremam stan, idem u disko, kupujem svasta, pricam sa ljudima, divota.... i pri tom me niko ne poznaje![]()
Kako si, kako je novi posao?Ja vas napuštam. Davno beše 4 i 45 jutros. Laku noć![]()

Nije lako živeti sa mnom
nikad ne znaš šta te čeka
ne znate ljudi, ne znate ljudi
JA SAM DUUŠAAAA od čoveekaaaaaaa
Ko peva to?
ja!
a ko je vozio fiću iz1964. god gde se vrata otvaraju napred a ključ ubacuje u bravu ispred suvozača, šta je taj?
a ne nije takav bi
otvarao se napred
imao brkove
bio crven
zvao se Strahinja