eve.best
Domaćin
- Poruka
- 3.397
Na BIG Benu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila tema, ali pre neki dan na zatvorenom bazenu, mislim u kabinama za presvlacenje![]()
Na Jelisejskim poljima.
A jel' se neko sexao na divljim talasima okeana?![]()
Madonna, jel se ovde price o stvarnim dogadjajima ili o onome sto bi smo zeleli? Nesto ne mogu da verujem da si bas na svim ovim mestima... A ja ne smem da pustim masti na volju ovde, banovace me za uvek!
BTW, upravo se vratih iz Tunisa. Isam sam malo na odmor. Vodio sam ljubav u Sahari u oazi. Kakvo predivno mesto, ne da se opisati recima. A caj od jasmina je neverovatan afrodizijak! Oli bar tako na mene deluje...
Kao u Bertolucijevom "Caj u Sahari".I ko kaze da zivot ne "preslikava" film, ali i obrnuto
Zavidim ti![]()
Ooo, bilo je vrelo u svakom obliku. Sto zbog sunca sto zbog... Morali smo da cekamo noc jer ono jezerce skuplja pitku vodu. Sumnjam da bi Berberi bili srecni kad bi saznali da je neko vodio ljubav u njihovoj vodi za pice.
Evo i slicice mesta...
E ovo me podseti, sa jednom lepom Holandjankom u kabini za presvlacenje ali na plazi. Mala platnena kabina. Samo parce tkanine oko nas. Na srecu, nije bilo puno ljudi, bilo je kasno vece...