o muskom sindromu...

Da, bas je duhovito.

nemoj da si preozbiljna, dobroj zabavi uvek moramo da tezimo
vidis kakav sam ja saljivdzija
:)

ima ima

prvo vezbas da kazes ono sto mislis.
ne, cekaj, prvo vezbas da mislis.
pa kad to uvezbas ondak vezbas da kazes to sto mislis.
ondak vezbas da to sto mislis i pricas sprovodis u delo.
i tako redom:)

hmmm...
smernice su dobre, pokusacu
ako bude uspeha, silnim cu te zlatom okititi

Ja sam jedared vidio kad je drug pozvao curu na kavu. Ona mu je odgovorila kako ON ne bi trebao piti kavu... narašće mu rep. Riba je tipa tako ispalila da sam sam se i ja zacrvenio od stida iako sam bio 5m od mjesta događaja, i svi koji su to čuli... nisu se smijali nego su urlali. Tako sam se sjebo i dobio fobiju od žena da bi to smio uraditi jedino u 4 oka ako sam 100% siguran da me ne snima kamerom ili telefonom.

Moj verenik je bio kukavica. krajem '90.tih i pocetkom 2000. godine, on je radio kao Dj na Ibici. Sve devojke su bile zaljubljene u njega. meni se svidjao, ali nisam nesto obracala paznju na njega. On se ubrzo zaljubio u mene. Ipak, kada smo se smuvali, on mi je rekao da ne zeli da ima vezu sa mnom, jer sam bila maloletna. Nesto mi je drobio o zakonu, pedofiliji, ali ja mislim da ljubav ne moze da regulisu zakoni, koje su doneli tamo neki ljudi. On je bas bio kukavica. Ja sam posle bila u vezi sa nekima i starijim od njega, pa se nisu tako snebivali. On je tada bio kukavica, ali danas je prilicno hrabar. Ponudio mi je brak.

A tada si imao manje od tLinaest godinica...

e sta ti je zensko:)
a sto ovako ne protestvujes na temama gde su "sve zene kurrve", "sve zene sponzoruse", "sve zene glupe" :)

al ajde da pojasnim temu:
postoji bitna razlika u nacinu resavanja problema a vezano za zene i muskarce. zene su tu mnogo komkretnije, mnogo odlucnije, mnogo jasnije i mnogo hrabrije da kazu sta misle ili osecaju. nasuprot njima koji najcesce oklevaju iz pukog straha da ne "ispadnu ovakvi ili onakvi" a pred njom. naravno da je ovo generalizacija, ali tema i jeste generalna, a ne vezana za konkretnog nn pojedinca bilo kog pola.

na kojoj si godini psihologije, keve ti?

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

covek...moze se razocarati samo neizvestan broj puta...izvestan je samo izbor...poceti ponovo od pocetka...ili ici linijom manjeg otpora.

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?

Ti si nesto mnogo kivna na muskarace? :lol:

A da nije mozda problem u tebi? :lol:

Poslednja izmena:

Back