o muskom sindromu...

ne rise, gospodjo Novalsta
ima ih, ima
samo nzm kakvo polje gazis

i muka mi je od ovih fensi temica na kojim se razvlaci o ovakvim i onakvim muskarcima
a mi smo sve savrsene
jes, malo trasu

e sta ti je zensko:)
a sto ovako ne protestvujes na temama gde su "sve zene kurrve", "sve zene sponzoruse", "sve zene glupe" :)

al ajde da pojasnim temu:
postoji bitna razlika u nacinu resavanja problema a vezano za zene i muskarce. zene su tu mnogo komkretnije, mnogo odlucnije, mnogo jasnije i mnogo hrabrije da kazu sta misle ili osecaju. nasuprot njima koji najcesce oklevaju iz pukog straha da ne "ispadnu ovakvi ili onakvi" a pred njom. naravno da je ovo generalizacija, ali tema i jeste generalna, a ne vezana za konkretnog nn pojedinca bilo kog pola.

Moj verenik je bio kukavica. krajem '90.tih i pocetkom 2000. godine, on je radio kao Dj na Ibici. Sve devojke su bile zaljubljene u njega. meni se svidjao, ali nisam nesto obracala paznju na njega. On se ubrzo zaljubio u mene. Ipak, kada smo se smuvali, on mi je rekao da ne zeli da ima vezu sa mnom, jer sam bila maloletna. Nesto mi je drobio o zakonu, pedofiliji, ali ja mislim da ljubav ne moze da regulisu zakoni, koje su doneli tamo neki ljudi. On je bas bio kukavica. Ja sam posle bila u vezi sa nekima i starijim od njega, pa se nisu tako snebivali. On je tada bio kukavica, ali danas je prilicno hrabar. Ponudio mi je brak.

Back