o muskom sindromu...

One i oni što serendaju o ovom-onom a napune gaće na prvoj prepreci, i pobegnu ne časeći ni časa, uvek u drugima traže ono što sami nemaju, i tim srožije sude o tim- drugima, i niko im nikada ne valja.

Koliko sam shvatila , ovde se i radi o nekim pocecima , vezama koje bi jednog dana trebalo da se pomaknu stepenik vise .
Tvoj primer se odnosi na izgradjene odnose koji traju duze vreme gde su oboje okrenuti jedno drugom sa zeljom da tako i ostane .
Onda nije problem zameniti auto za brasno . Mozda je to bas ono sto se zeli i trazi
Ovo navedeno je nazalost primer , pa skoro vec i sablon danasnjih novih odnosa i vazi i za zene i za muskarce

bolje traži da je zaljubljen u tebe, da te poštuje i da te redovno '****

Osnovno ! Sta ces vise ?

Koliko sam shvatila , ovde se i radi o nekim pocecima , vezama koje bi jednog dana trebalo da se pomaknu stepenik vise .
Tvoj primer se odnosi na izgradjene odnose koji traju duze vreme gde su oboje okrenuti jedno drugom sa zeljom da tako i ostane .
Onda nije problem zameniti auto za brasno . Mozda je to bas ono sto se zeli i trazi
Ovo navedeno je nazalost primer , pa skoro vec i sablon danasnjih novih odnosa i vazi i za zene i za muskarce

Osnovno ! Sta ces vise ?
Pucaju i izgrađeni odnosi i to na mnogo manjim iskušenjima, upravo zbog nerealnih očekivanja.
Da bi početak prešao u nastavak, i potrajao, prvo i osnovno je, po mom mišljenju- ne pitati i ne tražiti većinu ovoga što gospođica pita i traži.
Verovatno i jeste tako, u protivnom bi neki njen početak već izrastao u izgrađen odnos.

Kad se dodje do pitanja , potrazivanja ,price o neostvarenim ocekivanjima , nasilnom menjanju nekoga ........... od toga nema nista .
Ako svojim ponasanjem prema drugoj strani nisi izazvala, sve sto spontano zelis ..... onda svakako nisi prava osoba za drugu stranu

Može li svako sresti toga kod koga će sve to izazvati, i dobiti priliku da to izazove?
Nije li i priča o tome besmisleno pokazivanje i postavljanje standarda koji se teško može dostići u većini slučajeva?
Nije li primer koji sam naveo dokaz da i prosečni ljudi, ako nisu unapred ograničeni nekim zahtevima koje su sami izmislili i sa kojima mlataraju okolo, postaju heroji iz ljubavnog filma upravo onda kada je to potrebno?
Ne treba biti patriota u kafani i pijanim glasom arlaukati rodoljubive pesme, već onda kad zagrmi.
Sopstvenim očima sam gledao te što se pijani busaju u prsa, a kad zagrmi oni plaču k'o mala deca.
A, i te što postavljaju kriterijume i uvek nedostatke vide u drugoj strani, nisu ništa bolje kad dođe stani-pani.

Poslednja izmena:
Ne moze ! Ali ce vremenom shvatiti da ce morati menjati te neke svoje "visoke'' kriterijume i prihvatiti i sebe i drugu stranu , onakvim kakvim jesu .
Mi i jesmo svi vrlo prosecni i sto pre to shvatimo manje cemo traziti ali cemo , mozda, vise dobiti .
Ne odredjuje, ni stepen bogatstva, ni lepote , ni atraktivnost ni sve skole koje smo prosli .....zadovoljstvo i osecaj srece u zivotu.
Ali ....... prioriteti su razliciti a od njihovog ne/ostvarenja mnogi imaju osecaj ne/zadovoljstva.

Ne moze ! Ali ce vremenom shvatiti da ce morati menjati te neke svoje "visoke'' kriterijume i prihvatiti i sebe i drugu stranu , onakvim kakvim jesu .
Mi i jesmo svi vrlo prosecni i sto pre to shvatimo manje cemo traziti ali cemo , mozda, vise dobiti .
Ne odredjuje, ni stepen bogatstva, ni lepote , ni atraktivnost ni sve skole koje smo prosli .....zadovoljstvo i osecaj srece u zivotu.
Ali ....... prioriteti su razliciti a od njihovog ne/ostvarenja mnogi imaju osecaj ne/zadovoljstva.

dobro,ali nekom je jedini prioritet da se uda,nekom da lepo zivi,nekom da ima kres sheme,da ribe lude za njim........nemaju danas ljudi bas mnogo zivaca,lako se odustaje ako druga strana,ne pokaze minimum neki potrebni.......ono,ajd idi s milim bogom........bolje imati praznu vrecu,nego vraga u njoj.......:zgrudvanje:

..kukavicluka.
ne kukavicluka da pridju devojci, to je vec tinejdz tema.
vec kukavicluk u bitnijim stvarima.
da pokazu da im je stalo.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.
i znaci, kada cete iz larve malih nesigurnih decaka postati muskarci?
...Sve je tako evo priznaem,nek mi sude zbog kukavičluk na cure i udate i razvedene ženče...
...šta ću taki sam po celom telu...z:p

Ja lepo pričam o ljubavi
A on lepo ljubi
Ja lepo govorim o životu
A on lepo živi sa tobom
Ja ti pišem pesme
A on ti kupuje džakove brašna
Mrsi kosu
I samo ćeš njemu da rodiš kćer
Prodajem bre, svu prokletu užarenu STRAST
ZA DŽAK HLADNOKRVNOG BRAŠNA!!!!

..kukavicluka.
da pokazu da zele da se bore za nju, otvoreno, bez *****ze tipa "eto sve je gotovo, zavrsena prica", a dve njihove reci bi sve promenilo. ali strah da ne ispadnu ovo ili ono, ko im je time isprao mozak neam pojma...
kukavicluk da budu definisani- stalo mi je do tebe, ima li sanse da nekako popravimo stanje?
kukavicluk da je pozovu na razgovor, otvoren jasan i iskren razgovor, tokom koga nece zazirati da joj stave do znanja da im je stalo...
kukavicluk da prave razne frajerske gestove, koje bi nju ostavile bez daha a njega jos vise napravile muskarcem u njenim ocima...ali, neko im je nekada rekao da ce tim gestovima ispasti ovo ili ono ruzno...
itd.

Muskarci ne mogu tako lako da predoche u reci ono sto osecaju..dok zene to rade sa lakocom. Taj deo mozga je razvijeniji kod zene..
Sto bi ih uvek krivili i crnili, jednostavno smo razliciti. A ima i muskaraca sa "zenskim mozgom" ali takvi nam i ne trebaju..razlike i treba da postoje

..kukavicluka.
itd.

To je u stvari opravdanje muskaraca kome se ne svidjas. bzvz muje da ti to kaze licno pa to radi na fin nacin. Da mu se svidjas ne bi bio kukavica da ti pridje. Onaj koji zaista zeli devojku naci ce nacin dajoj pridje.

Kako sludjeni evo ja znam sta ocu i konkretno kazem da skidaju gace a one nece..i u cemu je problem..mislim kao nije fora u keshu..kazu da se ne femkaju..pa ajde onda:aha:

e da meni neko kaze skidaj gace ja bi ga nokautirala, i nije fora u keshu , nego takav pristup odbija -barem mene

To je u stvari opravdanje muskaraca kome se ne svidjas. bzvz muje da ti to kaze licno pa to radi na fin nacin. Da mu se svidjas ne bi bio kukavica da ti pridje. Onaj koji zaista zeli devojku naci ce nacin dajoj pridje.

:rida:

nije istina....neki muskarci blokiraju pred devojkama koje im se jako svidjaju....bas sam imala razgovor na tu temu i ispostavilo se da je najbolje kad se upoznas a simpatije nisu prejake jer ako ne mozes da dopres do cure koja ti se sve vise svidja mozes da dobijas sve vecu tremu....

e da meni neko kaze skidaj gace ja bi ga nokautirala, i nije fora u keshu , nego takav pristup odbija -barem mene

:rida:

Aha..znaci u pravu sam kad kazem da pametni ne uzivaju u sexu..a da ponovim zasto..potvrdjujes to zato sto procenjujes pristup i ne upustas se..znaci da neko glup ne ume proceniti da li je ok odgovarajuc pristup i pristaje-upusta se bez rezervi na bilo kakav pa sta bude

Aha..znaci u pravu sam kad kazem da pametni ne uzivaju u sexu..a da ponovim zasto..potvrdjujes to zato sto procenjujes pristup i ne upustas se..znaci da neko glup ne ume proceniti da li je ok odgovarajuc pristup i pristaje-upusta se bez rezervi na bilo kakav pa sta bude

znam primere gde je tip imao pristup- izvadio patku pa aj` na pusenje.
i posle se pita sto mu nije pusila:).
o da, pristup je bitan.

Muskarci ne mogu tako lako da predoche u reci ono sto osecaju..dok zene to rade sa lakocom. Taj deo mozga je razvijeniji kod zene..
Sto bi ih uvek krivili i crnili, jednostavno smo razliciti. A ima i muskaraca sa "zenskim mozgom" ali takvi nam i ne trebaju..razlike i treba da postoje
Vi ustvari često i nemate baš jasnu predstavu šta hoćete.Ali to očekujete od muškarca,plan života u narednih 25 godina...:lol:

Zar postoji neverica oko moje izjave?Zar postoje protuargumenti?:mrgreen:Pa i Atlas koji drži zemaljsku kuglu i nebo je muško:lol:

Izgleda taj atlas moz da se zameni brusom :lol:
atlas-fondled.jpg

Sta su ti tekovine savremene civilizacije.

Žene samo na telesno mislite:mrgreen:

Avaj - kad smo naucile i da MISLIMO... :manikir:

i... avaj... sto mozemo samo da mislimo... jer vi nauciste da budete NESIGURNI... sto je vec napisano citiratom u uvodnom postu... z:cry:

..kukavicluka.
itd.

Back