O muškarcima koji ne žele decu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledam gomilu morona kako se razmnožavaju gledam ih i mislim se ako se i ja sutra razmnožim moraću sa njima da stojim i da razglabam te bebeće teme i sl. Ta nesretna deca će već sutradan da budu konzumenti a i učesnici raznih Farmi i Zadruga,ćerke starlete i splavuše dečaci huligani iz navijačkih grupa.Već viđeno ulica ih vaspitava roditelji jure za karijerom ili šta već jure.To je bolesno okruženje sad će mnogi da me napadnu kad bi svi tako razmišljali nestali bi vlada bela kuga levo desno kme kme...zabole me što će stoka da nestane lol

Sad po novom jer ne mogu naci normalnu zenu a mislim da je to pod 1
giphy.gif

Šta mislite, koji su razlozi za takvu odluku.?
Da li komoditet, bezanje od odgovornosti, strah da nisu spremni, ne zele odricanja i slicno
Verujem da svako ima svoje "razloge",ali kad su ovakve stvari u pitanju, istina je uvek negde "između".Mix onoga zašto oni izbegavaju (svejedno da li je muška ili ženska strana u pitanju) ili zašto devojke/momci, ne žele decu sa njima.
Čast izuzecima, koji zbog visoke samosvesti, kontaju da je možda i bolje da ih nemaju.
Svaka budala može napraviti dete, ali ne može svako biti dobar roditelj!

Poslednja izmena:
Gledam gomilu morona kako se razmnožavaju gledam ih i mislim se ako se i ja sutra razmnožim moraću sa njima da stojim i da razglabam te bebeće teme i sl. Ta nesretna deca će već sutradan da budu konzumenti a i učesnici raznih Farmi i Zadruga,ćerke starlete i splavuše dečaci huligani iz navijačkih grupa.Već viđeno ulica ih vaspitava roditelji jure za karijerom ili šta već jure.To je bolesno okruženje sad će mnogi da me napadnu kad bi svi tako razmišljali nestali bi vlada bela kuga levo desno kme kme...zabole me što će stoka da nestane lol
Kako si dosao do tog zakljucka? Svako vreme je imalo negativne primere, doduse istina je da ovo sad ima vise nego sto bi trebalo ali ni u jednoj generaciji nisu svi ispali zlatni a nisu ni svi losi, ne znam zasto bi se to ikada promenilo.

Kako si dosao do tog zakljucka? Svako vreme je imalo negativne primere, doduse istina je da ovo sad ima vise nego sto bi trebalo ali ni u jednoj generaciji nisu svi ispali zlatni a nisu ni svi losi, ne znam zasto bi se to ikada promenilo.
Vremena se menjaju nekada su ljudi bili manje kritički nastrojeni i život je bio drugačiji i možda sporiji u nekim stvarima.Znalo se završiš školu pa vojska pa ženidba pa dete pa 40 godina na isti posao i letovanje u Makarskoj pa se krcka penzija polako i eto...prođe život

Ja ne zelim decu a zeleo sam nekad tj bilo mi je kao normalno da ce to jednom doci kao spontani normalni tok zivota bez forsiranja...
A onda sam video da danas nista nije kao nekad sto je bilo, islo je sve spontano u svoje vreme kroz tok zivota samo je trebalo da si normalan i da nisi nasilnik sklon porocima, kriminalu pijanstvu i sve ce leci na mesto...
Danas sve to ide na silu uz veliki napor forsiranje i to ubija tu zelju u ljudima da ima porodicu uopste...
Najveci razlog je po meni je zbog nedostatak radnih mesta, opcija u vezi toga i cak i kad nadjete posao placaju vas i drze pod kojekakvin ugovorima agencijama i ne mozete nista da radite na sebi ulozite vec samo placate racune iz mesec u mesec...Ako vam dojadi i zelte promene date otkaz ne mozete naci sledeci poso dve godine a nekad i vise a sad i korona tu...Prinudjeni ste da odete iz svoje zemlje da bi vas sadasnja situacija gurnula opet na nulu ispocetka...I prodje verme godine i vi jos u mesto pa jos da mislite na decu da imate jednog dana a vas pritislo sa svih strana da jedva nadjete i partnerku kako vreme prolazi...A i kad je nadjete ona he daleko i opet pare manjkaju...

Ne znam ali ja sam odustao od toga, cilj mi je da ne budem sam a ne zelim ni bilo koju samo onu s koju imam povezanost...A i zelim da sve vreme izgubljeno u samoci zbog jurnjave za novac nadoknadim i zivim bez obaveza i taj ostatak mladosti provedem i uzivam sa nekom osobom kako hocu bez obaveza u vezi dece itd...

Sto se tice zena mislim da je isti razlog slican, ne zele mozda isto zato sto je sad sve prslo zato sto su dosla veoma nesigurna vremena a zenama je potrebna sigurnost a toga vise nema i sve vise zena ne zeli decu osim ako samo zbog te zelje nadje nekog bogatuna koji ce biti samo tu da daje pare i karre a ostalo sta radi i kako ih tretira nije ni bitno ..Jer ako nadju nekog bogatuna on je obicno los prema njima briga ga za sve, a da nadju i bogatog i dobrog to je retkost valjda ili nisam lepo ibratio paznju, cini mi se da svaka ali svaka moze da nadje kad hoce nekog s parama i da bude srecna jer vidim sve zadovoljne ili glume da su...

Ima i takve osobe koje ne zele decu iz tih nekih razloga i odlcne su u tome pa nadju super osobu ono za njih a ta osoba zeli decu (nebitno da li se radi o muskarcu i zeni isto je) pa se razidju samo zbog toga ili jedna osoba prihvati da nemaju samo da bi bile zajedno...

Dosta muskaraca odbija zene koje ne zele decu pa i zene odbijaju takve muskarce kad saznaju za to kod njih...A ja bih vrlo rado sa nekom koja to ne zeli super bi mi bilo mislim da sam je i naso, jesam ali mislim da ce problem daljine da ucini to da ce na kraju da se rasturimo i da ce naci nekog daj sta das ono dostubno zbog straha od samoce i frustracije i cak zbog toga prekrsi tu zelju da nema decu da ne bi ostala sama...

Prvo moramo shvatiti,da postoje muskarci imuskarci.Oni muskarci,koji su manje ili nikako,obrazovani,oni nemaju sposobnost logickog razmisljanja.
Da bi stvarali dete ili decu,inteligentni muskarci su svesni,da za takav luksuz (imati dete),treba da postoje materijalni uslovi.Pod tim se podrazumeva
dovoljno veliki stambeni prostor.Materijalni uslovi,jer bez toga,nema pravilnog vaspitanja,nema srecnog detinjstva.Praviti decu,a pri tom nemati
materijalnu,finansijsku sigurnost,u jednoj zemlji kao sto je srbija,pretstavlja zlocin napravljen prema detetu,koje je napravila,neka nezrela
muska spodoba.Dakle,da skratim,stvarati decu,samo da bi nam zluzila za razonodu,to je ponavljam zlocin.Dakle,odgvorni inteligentni muskarci,
NECE stvarati decu,jer ne postoje nikakvi uslovi,da bi posten pametan muskarac,upao u takvu zamku...

Prvo moramo shvatiti,da postoje muskarci imuskarci.Oni muskarci,koji su manje ili nikako,obrazovani,oni nemaju sposobnost logickog razmisljanja.
Da bi stvarali dete ili decu,inteligentni muskarci su svesni,da za takav luksuz (imati dete),treba da postoje materijalni uslovi.Pod tim se podrazumeva
dovoljno veliki stambeni prostor.Materijalni uslovi,jer bez toga,nema pravilnog vaspitanja,nema srecnog detinjstva.Praviti decu,a pri tom nemati
materijalnu,finansijsku sigurnost,u jednoj zemlji kao sto je srbija,pretstavlja zlocin napravljen prema detetu,koje je napravila,neka nezrela
muska spodoba.Dakle,da skratim,stvarati decu,samo da bi nam zluzila za razonodu,to je ponavljam zlocin.Dakle,odgvorni inteligentni muskarci,
NECE stvarati decu,jer ne postoje nikakvi uslovi,da bi posten pametan muskarac,upao u takvu zamku...
Toplo ti preporučujem i da preskočiš ženidbu!Jer ne verujem da bi te pametna, obrazovana i odgovorna ženska osoba, trpela... ni za milijardu dolara! 😁

Manastirka -- Draga moja,te pametne inteligentne zene,traze takodje muskarca slicnog sebi.Oko moje malenkosti,"vrti se" dosta devojaka koje
kao i ja,imamo visoku netoleranciju,u vezi "stancovanja" dece,koje u ovoj tuznoj srbiji,nemaju uslova za zivot i razvoj,dostojan coveka
A sto se tice tvog misljenja,da me pametna zena ne bi trpela.....varas se,ima ih puno,koje bi bile presrecne,da ih odvedem kod maticara.
Na zalost,moram da ti kazem,da ne verujem da je za tobom neka "jagma" u smislu da te neko "juri" da se ozeni tobom.....

Manastirka -- Draga moja,te pametne inteligentne zene,traze takodje muskarca slicnog sebi.Oko moje malenkosti,"vrti se" dosta devojaka koje
kao i ja,imamo visoku netoleranciju,u vezi "stancovanja" dece,koje u ovoj tuznoj srbiji,nemaju uslova za zivot i razvoj,dostojan coveka
A sto se tice tvog misljenja,da me pametna zena ne bi trpela.....varas se,ima ih puno,koje bi bile presrecne,da ih odvedem kod maticara.
Na zalost,moram da ti kazem,da ne verujem da je za tobom neka "jagma" u smislu da te neko "juri" da se ozeni tobom.....
Nije. Tu su u pravu!

koje to kvalitete imas pa si iznad nas morona?
ako ce stoka da.nestane sta si Ti ?

sto lepo prvo Ti ne priznas da nemas hrabrosti da uzmes svoj zivot u svoje ruke?

i zamisli da je tvoj otac tako razmiljao kao ti "savremeno" da li bi sa mi moroni bili pocastvovani ovakvim vanvremenaki inteligentnim postom....kme i tebi od mene :)

p.s. znas da nabrojis sve gadosti koje trenutno truju omladinu a neki lep primer uzivanja u zivotu ne znas. iz toga se da zakljuciti da si moron kao i ja samo uskracen za RADOSTI RODITELJSTVA...
nadam se da ces se nekad opametiti. i da nastavis po svome realno zabole me sta radis sa svojim zivotom

Poslednja izmena:
na stranu svi izgovori ali su mi smesna opravdanja VISIH BICA (pojedinih nazovi hrabrih pripadnika jaceg pola) kojima je svet grozno mesto.

JA (vrlo narcisoidno naravno) nisam mogao da dozvolim da se ovakav "duh" koji imam zaustavi pa sam nasao srodnu dusu da se UNAPREDIMO i zajedno stvorimo inteligentniju decu...i uspeli :D

koje to kvalitete imas pa si iznad nas morona?
ako ce stoka da.nestane sta si Ti ?

sto lepo prvo Ti ne priznas da nemas hrabrosti da uzmes svoj zivot u svoje ruke?

i zamisli da je tvoj otac tako razmiljao kao ti "savremeno" da li bi sa mi moroni bili pocastvovani ovakvim vanvremenaki inteligentnim postom....kme i tebi od mene :)

p.s. znas da nabrojis sve gadosti koje trenutno truju omladinu a neki lep primer uzivanja u zivotu ne znas. iz toga se da zakljuciti da si moron kao i ja samo uskracen za RADOSTI RODITELJSTVA...
nadam se da ces se nekad opametiti. i da nastavis po svome realno zabole me sta radis sa svojim zivotom
moron se prepoznao pa se javio očekivano :lol:
bebeće teme ćeš s'nekim drugim lol

A koji je razlog da imaju?

Ako sebe smatras dobrim covekom evo par razloga :

- zasto da ne pronadjes srodnu dusu unapredite pokolenja
- ulepsas svet sa jos jednim, dva, tri...bebirona
- zasto da drugima bude "losije" nego tebi :D
- gledas kako mali covek uz tvoju pomoc postaje covek !
- popodnevni san u predahu roditeljstva
- pivo u tri dana NEPROCENJIVO
- DECIJI SMEH onaj kad izraste prvi zubic...te iznivelise i odbrani i zaboravis na sva dnevna njesra koje si imao

doata za pocetak ...mogu ja do jutra to znate svi :D

Ako sebe smatras dobrim covekom evo par razloga :

- zasto da ne pronadjes srodnu dusu unapredite pokolenja
- ulepsas svet sa jos jednim, dva, tri...bebirona
- zasto da drugima bude "losije" nego tebi :D
- gledas kako mali covek uz tvoju pomoc postaje covek !
- popodnevni san u predahu roditeljstva
- pivo u tri dana NEPROCENJIVO
- DECIJI SMEH onaj kad izraste prvi zubic...te iznivelise i odbrani i zaboravis na sva dnevna njesra koje si imao

doata za pocetak ...mogu ja do jutra to znate svi :D
Pa dobro to jeste sve lepo, ali deca se prave sa jos jednom osobom.
Vid kako ja to pausalno vidim( od sada samo koristim izraz pausalno, vidim da je popularan).
Lepo sve krene, a onda prvo budu slatke muke, pa onda malo slane muke, usput nema nicega sto bi odrzavalo vas odnos osim detenceta. Ne kazem, divno je to ali treba tu jos nesto. Znaju dobri dragi roditelji na sta mislim. E onda pocinje stvarno mucenje. I to ne oko tog deteta. Nego....?

A mislis da ne postoje ljudi koji "balansiraju" sve sto zivot nosi?
Da je svima u vezi /braku kao neka bajka?

Zato se sve u paru lakse iznese i prebrodi. I ono popularno - pricam u svoje ime :)
Vidi. Postoje visokoenergicni ljudi. Usoesni ljudi, plus na sve to usaglaseni roditelji. To je jako bitno. Ne jedno kaze, vaspitavaj ga od malena da se igra sa jednom igrackom, a ostale u kesu i sklonjene, a drugo ce, ma neee daj ata ti je sto si frik, nek se igra dete, nek baca igracke po podu nek bude kreativno.
Kapiras? Tema je pausalna, generalna, generalno gledano, mislim da muskarci imaju jako dobar argument za ne. Cute da ne bi ispali kukavice, a i koji je to muskarac privlacan koji ne zeli da ima decu. Ili u krajnjem slucaju aj skini mi se s vrata, pun sam problema jos da nabacujem preko glave a nismo ni kg soli pojeli zajedno. A da ne pricam o faktoru procene buduce majke i supruge a i samog sebe. Mnogi su presrecni ako im neka samo da, pa aj daj sta das.. A ne treba sramiti i ponizavati takve muskarce. Tek se tu doliva ulje na vatru i na kraju se tragicni ishodi po brakovima dogadjaju. Prvo prozivi zivot. Dobro se socijalizuj, imaj devojke, menjaj, prodji ta iskustva i neka budu lepa, nek ne bude dade mi, posrecilo mi se, pa aj da pravimo decu, nego imaj izbor. Ako nisi zadovoljan, intimno, sam sa sobom sa izborom? Nemoj da pravis decu.

Back