O KRFU KONKRETNO

little danny:
Zna li neko kakav je Palma Beach hotel. Ja bih isla sa porodicom pa me zanima kakva je higijena zbog male dece.
Dok ne dobijes konkretan odgovor evo malo izokola-u subotu sam pricala sa rodjakom koji je uplatio bas taj hotel preko Kon Tikija,a kaze da je na preporuku prijatelja koji su bili....tvrtde da je hotel jako fin,cist i iznad nivoa koji su ocekivali jer je bio najjeftiniji od hotela ponudjenih prosle godine(ne secam se preko koje agencije su oni isli).

little danny:
Zna li neko kakav je Palma Beach hotel. Ja bih isla sa porodicom pa me zanima kakva je higijena zbog male dece.
Palma Beach u Dasiji, 2*, pretpostavljam noćenje sa doručkom? Bio 2004. i prevazišao je sva očekivanja, obzirom na cenu. Higijena odlična, tetkica čisti svaki dan, zamena posteljine svaki drugi (ili 3 puta nedeljno, ako se dobro sećam), bazen, doručak kontinentalni (znači mazalice svaki dan, tako da posle 3 dana dosadi, pa smo u obližnjem marketu dokupljivali da pojačamo breakfast). Tada smo bili nas dvoje (supruga i ja), sada nas je troje i Palma igra i kod nas, iako ne volimo da idemo 2 puta na isto mesto, sada sa detetom se razmišljamo. Preporučujem, odnos kvalitet/cena odličan.

little danny:
Ljudi pomagajte Dasia ili Agios Georgios. Svakako cemo iznajmljivati auto, pa mi je s te strane sve jedno ali gde je bolja plaza?

U Agiosu ti je duuuga zlatno-pescana i super je, ali mesto je malo. Ako imate kola nije uopste bitno, a Dasija je ipak bliza gradu Krfu, nema losu plazu ni ona, ali meni licno je lepsa u Agiosu.

Poslednja izmena od moderatora:
princezza:
Da li je neko bio u hotelu Eliana-Dassia i kakvi su utisci?? :)

Hotel je ok, ali je malo podaleko i na nekoj uzvisici. Ako ides sama to nije problem, ali ako si sa detetom, sumnjam da bi se uspentrala sa njim gore. Ja sam ga videla samo spolja i nisam ulazila unutra, ali su neki moji prijatelji bili i kažu da je dobar u smislu odnosa cene i kvaliteta.

Toplo svima preporučujem Dassiu!! Najbolja je! Ja sam bila dva puta a retko idem na isto mesto.

verbena27:
U Agiosu ti je duuuga zlatno-pescana i super je, ali mesto je malo. Ako imate kola nije uopste bitno, a Dasija je ipak bliza gradu Krfu, nema losu plazu ni ona, ali meni licno je lepsa u Agiosu.

Vidiš, sve je to stvar ukusa - mi mrzimo peščane plaže, jer ti se pesak zavuče u sve pore i užasno je vruć, a plaža u Dassii je za nas jedna od najlepših! Sitan šljunak sa puno prirodnog hlada (stare masline, male palme i sl..).

Znači, Dassia nema problem malo prljavije vode? Travuljice gde joj mesto nije?
Postoje li kutak na toj plaži gde možeš da se osamiš, ima li skrivenih uvalica blizu Dassie?

dassia2.jpg

pa zavisi šta volite.
motor vam potpuno završava posao za sve destinacije na krfu. magistrala ide uz obalu, ume da bude i krivina, što je normalno. npr kao crnogorska obala, od bara do HN.
u samoj dasiji imate benz.pumpu sa mešavinom. te nemate gde da lutate.
i savet...ako uzimate motor u dasiji, ok ne uzimajte gorivo od ovih što iznajmljuju, imaćete dovoljno do pumpe. za ostale...oni ostave tako malo goriva u motorima..da ako iz ipsosa iznajmite, a do sledeže pumpe imate ka barbatima 3km, ka dasiji isto....guraćete na pola puta.
dakle...uzmite od njih tu prvu kantu goriva. opasni su...isisaju svo gorivo!

Back