O KRFU KONKRETNO

Sracunala sam-jeftinija je ponuda preko Argusa za hotel Oasis nego sto sam direktnim upitom dobila(isti period,uzela u obzir broj dana,i ispada mi preko Argusa vecera dzabe?!)Samo mi smeta to ogranicenje na 9 nocenja preko agencije...ja bih 12 !

Ma da, kad ides svojim kolima slobodna si k'a ptica na grani .

Ma slobodna je k'a zdrebica na livadi. Sala, mala.

Elem, i mi smo prosle godine uradili ovako kako ti predlaze Putnica. Uplatili 10 nocenja preko agencije, a onda na licu mesta nasli smestaj za jos par dana. Jedino sto me je iznenadilo je da je smestaj na licu mesta bio znatno, znatno skuplji nego sto sam ja pretpostavila, tako da je ispalo da se nase agencije i ne ugradjuju mnogo. Mozda je najbolje da npr. preko agencije uplatis tih 9 nocenja, a preko Interneta rezervises ili cak uplatis jos par dana u istom tom hotelu ili nekom drugom, pa onda mirne glave krenes na put i unapred znas sta ce te koliko kostati.

Mi smo uplatili za Krf u Relax-u. Tako da, Vesna KS, ponude
vetj postoje, bar u Relax-u i to sa popustom. First minute ili
tako neshto vetj.. ;)

Ja sam prošle godine bila na Krfu, u Dasiji, preko Relax-a. Uplatili smo first minute u januaru i ostvarili popust od 20%. Koristili smo njihov prevoz, a tamo iznajmili auto, obišli celo ostrvo i proveli se fenomenalno!

I mi smo isto. Ove godine zhelim da
ponovim, zato shto nisam stigla da obidjem
celo ostrvo proshle godine,
a bilo je feeenomenalno!
tender.gif

I mi uplatili Krf preko Argusa. Dvoumila sam se izmedju Guvije i Dasije, ali smo ipak odabrali Dasiju zbog preporuka Miljenkic i Putnice. E sad, hocu u povratku da budemo dan-dva u Pargi, pa me interesuje da li je neko ovo praktikovao, posto treba naci smestaj na licu mesta.
Inace rekose mi da izbegavam Peramu i onaj hotel, kako se zvase, zbog buke od sletanja aviona. Mislim da je Vesna spominjala Peramu, pa eto.
A sto se tice vize, prosle godine smo uplatili osiguranje na koji dan vise od aranzmana i dobili smo je u trajanju osiguranja. Nadam se da ce to biti slucaj i ove godine, posto bih bas volela da svratim do Parge, preslatko izgleda na slikama.

@ jele

I ja bih ti toplo preporuchila Dasiju.
Bila sam i u Guviji proshle godine, ali..
osim diskotekica sa R'N'B, mesto je
bzvze. :?
Dasija ima najlepshu plazhu.. videtjesh! ;)

E, pored toliko preporuka mora da je stvarno pun pogodak, hvala. Inace, razmisljala sam o Guviji jer je manja koliko sam shvatila, pa onda verovatno i sa manje guzve, a opet je blizu grada. Tamo sam cak nasla u ponudi vilu koja gleda na more, sto JAKO VOLEM. Ja volim ususkana, mirna mesta, bez prevelike guzve, koliko je to moguce. Kasiopi mi se svideo jako na slikama, ali rekose da je za bazu bolja Dasija, te poslusah.
Kada sam bila pre tri godine na Zakintosu, uzele smo smestaj u vili koja je je bila malo van Argasija, izolovana, na mirnom mestu, sa pogledom na more. SUPER

Sracunala sam-jeftinija je ponuda preko Argusa za hotel Oasis nego sto sam direktnim upitom dobila(isti period,uzela u obzir broj dana,i ispada mi preko Argusa vecera dzabe?!)Samo mi smeta to ogranicenje na 9 nocenja preko agencije...ja bih 12 !

Nemoj da ideš u Oasis...nalazi se u Perami, koja je preko puta brdašca Kanoni, a deli ih aerodrom. Pored toga što je u sezoni bučno, tj. avioni sleću i poleću ceo dan i noć, nema ni plažu, već koliko mi se čini, drvenu pontu. Znam da ćeš naravno da špartaš po ostrvu, ali je ipak bolje imati nekakvu pristojniju plažu blizu smeštaja...

E, pored toliko preporuka mora da je stvarno pun pogodak, hvala. Inace, razmisljala sam o Guviji jer je manja koliko sam shvatila, pa onda verovatno i sa manje guzve, a opet je blizu grada...

Definitivno ti je Dasija pun pogodak onda! :D
Zato shto iz Dasije imash autobus za 1E ako se
ne varam, do grada. A samo mesto je bash ok.

Ne setjam se da li si pisala o tome, ali
gde tjesh biti, u kom objektu i za kad si rezervisala?

Nemoj da ideš u Oasis...nalazi se u Perami, koja je preko puta brdašca Kanoni, a deli ih aerodrom. Pored toga što je u sezoni bučno, tj. avioni sleću i poleću ceo dan i noć, nema ni plažu, već koliko mi se čini, drvenu pontu. Znam da ćeš naravno da špartaš po ostrvu, ali je ipak bolje imati nekakvu pristojniju plažu blizu smeštaja...

Ma znam ja za te "falinke"-al sve mi se cini da nama ti avioni nebi smetali,plaze bi i onako razne obilazili,a prednosti mi se cine dobre:blizina grada Krfa,povoljna cena za pp.,bazen (koji voli malo dete)...Ne znam...:???:

Veco, i ja sam taj hotel smekala jos pre dve godine, ali sam zakljucila da je Elijana u Dasiji bolje resenje. Ima bazen, ima parking, na 13km je od grada Krfa, blizu je Lidl, Akva park, a i plaza u Dasiji je 100 puta bolja od one u Peramu. Kontaktiraj Relax. Mozda za ranu uplatu dobijes neki ozbiljniji popust.

Nemojte uopšte da se dvoumite Dasija-Perama zbog blizine Krfa, kolima se destinacija Dasija-Krf prelazi za dvadesetak minuta, nema gužve u saobraćaju, Lidl je na pola tog puta, a iz Dasije su sve druge destinacije lakše dostupne. O plaži u Dasiji je već sve rečeno.
Mi smo prošle godine švrćkali po ostrvu i uglavnom preko dana nismo bili u Dasiji, ali su mi najlepši trenuci bili oni kada se vratimo iz obilaska, ostavimo auto i onda leškarimo na plaži u Dasiji do zalaska sunca...da sredimo utiske.

Vesna, ja sam bila na Krfu dva puta i prelepo je!!!! Bili smo u Dasii i najtoplije ti je preporučujem kao bazu za Krf.

I, da znaš, išla bih opet! I to isto u Dasiu, iako sam obišla ceo Krf.

Krf je stvarno poseban!!!

Razisljam o Krfu (opet) ove godine.

Moze li neko da mi kaze nesto vise o Barbatima? Znam da je jaaaako malo mesto, bez nocnog zivota, ali ima li uslova da se u njemu komotno provede ceo dan( marketi, taverne)?

Hvala. ;)

Jeste malo mesto bez nekih sadrzaja - ima nekoliko taverni, tri supermarketa i dve-tri prodavnice suvenira. Ali plaza je fantasticna. Jedna od najboljih na Krfu.
Ja bih opet izabrala Barbate za bazu, a obisla sam celo ostrvo. ALI NIKAKO BEZ AUTA!!! Ako ne ides svojim kolima ili nemas nameru da iznajmljujes, smorices se tamo. Bas nikakve zabave nema. A nemas bas gde ni da prosetas. Glavna ulica je ujedno put koji vodi ka severu ostrva, prilicno uzan i uglavnom nema trotoara, tako da moras voditi racuna da te neki auto ne pokupi (Grci voze prilicno brzo). Uz more moze da se proseta, ali tamo nema bas nicega, ni radnji ni taverni.
Samo mesto je na uzvisenju iznad mora tako da moras da racunas na stepenice ili strme puteljke na putu do plaze, gde god da ti je smestaj.
Ali zato je mirno, sa prelepom plazom... Bas mesto za odmor

Back