Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Argus objavio ponudu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, kad ides svojim kolima slobodna si k'a ptica na grani .
Mi smo uplatili za Krf u Relax-u. Tako da, Vesna KS, ponude
vetj postoje, bar u Relax-u i to sa popustom. First minute ili
tako neshto vetj..![]()
@ jele
I ja bih ti toplo preporuchila Dasiju.
Bila sam i u Guviji proshle godine, ali..
osim diskotekica sa R'N'B, mesto je
bzvze. :?
Dasija ima najlepshu plazhu.. videtjesh!![]()
Sracunala sam-jeftinija je ponuda preko Argusa za hotel Oasis nego sto sam direktnim upitom dobila(isti period,uzela u obzir broj dana,i ispada mi preko Argusa vecera dzabe?!)Samo mi smeta to ogranicenje na 9 nocenja preko agencije...ja bih 12 !
E, pored toliko preporuka mora da je stvarno pun pogodak, hvala. Inace, razmisljala sam o Guviji jer je manja koliko sam shvatila, pa onda verovatno i sa manje guzve, a opet je blizu grada...
Nemoj da ideš u Oasis...nalazi se u Perami, koja je preko puta brdašca Kanoni, a deli ih aerodrom. Pored toga što je u sezoni bučno, tj. avioni sleću i poleću ceo dan i noć, nema ni plažu, već koliko mi se čini, drvenu pontu. Znam da ćeš naravno da špartaš po ostrvu, ali je ipak bolje imati nekakvu pristojniju plažu blizu smeštaja...
Relax ima dobre cene. Moji prijatelji vec 3 godine uplacuju u februaru isti 4-krevetni apartman na Tasosu, 2 smene, 20 dana ukupno 560e.
Relaxova internet prezentacijaje u izradi-gde da vidim ponudu?...
Razisljam o Krfu (opet) ove godine.
Moze li neko da mi kaze nesto vise o Barbatima? Znam da je jaaaako malo mesto, bez nocnog zivota, ali ima li uslova da se u njemu komotno provede ceo dan( marketi, taverne)?
Hvala.![]()