O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu?

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recimo, imate dejt sa potencijalnim partnerom i on/ona vas pita sta volite u seksu ili koje su vase zelje vezane za seks..
Uglavnom standardne stvari.

1000013822.jpg
1000013823.jpg
1000013829.jpg

Recimo, imate dejt sa potencijalnim partnerom i on/ona vas pita sta volite u seksu ili koje su vase zelje vezane za seks..
O cemu tad pricate? Da li uopste odgovarate na takva pitanja ili ih strucno izbegnete?
Ako je potecijana partnerka
valjda cu prvo da ostvarim kontakt da smo u nekoj vezi
dda to krene onako ozbiljna pricca
posle je lako pricati o tomne sta volim a sta ne
i o cemu mastam

Malo mi je bezveze sedeti sa nekom i ono
eee znaas voleo bih da me vezes i ondaaaaa
msm helouuuu
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Recimo, imate dejt sa potencijalnim partnerom i on/ona vas pita sta volite u seksu ili koje su vase zelje vezane za seks...
Kontam da ću odgovoriti na ta pitanja (samo što verovatno neću pomenuti neke pikanterije, one su za ako pređemo prvi nivo) + pitaću nju isto.
O cemu tad pricate?
Zavisi šta tražim u tom momentu, jer ono ne traži svako nekog za povremen seks, vezu, akciju za noć, partnerstvo i sl. - 100 ljudi 100 ćudi.
Da li uopste odgovarate na takva pitanja ili ih strucno izbegnete?
Imam uvežbane odgovore koji najčešće nisu invazivni :)

нормални људи који су у вези раѕговарају и о својим жељама у сексу.

до тога долази својим путем што би рекли , када већ дође до тога (претходи упознавање које иде својим током па пољупци...потом се после у вези све то надограшује ,допуњује...)

разговарати са неким на самом почетку ? јок
то више онда звучи да је то секс шема па ко воли нек изволи

Pa ja ne volim odmah taj razgovor, ali uglavnom muški vole, i onda saznaš svašta.. Nekad se desi da kažu nešto što mi zvuči odbojno i onda znam da nije za mene..

Nekad mi se čini danas u dejtanju ljudi često traže ko će da im ispuni fetiše i želje nego da otkrivaju odnos sa novom osobom. Gotovo kao u marketu: daješ ovo? Može ono? E, ne voliš?! A mene to baš pali, šteta... I tako se pređe u tišinu i prekid komunikacije 😁
Stvarno steta. Ponekad se i najbolja sansa za nesto kvalitetnije propusti jer se odstupi od daljeg kontakta radi jedne jedine recenice........."pretendujem grupni seks"............iako "nigde ne pise" da bi takve "pretenzije" nasle mesta i u eventualno predstojecoj vezi.

нормални људи који су у вези раѕговарају и о својим жељама у сексу.

до тога долази својим путем што би рекли , када већ дође до тога (претходи упознавање које иде својим током па пољупци...потом се после у вези све то надограшује ,допуњује...)

разговарати са неким на самом почетку ? јок
то више онда звучи да је то секс шема па ко воли нек изволи
A sta ako ne voli da pruza oralni? mislim mozes da je nagovaras godinama sto slede ali... :D i jos te uhvati u semu: p sto nisi rekao ranije svinjo? zbog toga raskidas sa mnom? zbog toga?

O cemu tad pricate? Da li uopste odgovarate na takva pitanja ili ih strucno izbegnete?

Што не би одговорио јасно и прецизно. Можда се другој страни то не свиди, па не губимо време. А и обратно.

A sta ako ne voli da pruza oralni?
znaci da ga u prvom seksualnom odnosu neces dobiti. Pa mozda ga i ne dobijes u prvom odnosu cak i ako voli to, nisu svi intimni odnosi uvek isti niti predvidivi jel. Drugo, mozda ce sa tobom voleti, mozda ces ti biti njena inspiracija koja otvara mnoge stvari koje do tada drugi nisu otvorili. Jer napokone znas i sam da je cista glupost reci ''e ta osoba se jako dobro ljubi, on ili ona to bas zna dobro'' Kad iams inspiraciju ljubis najlepse na svetu. Niko od nas nije imao identicne intimne odnose ili jednako uspesne sa svakoim partnerom zar ne...

potom ce se popircati i o zeljama, a mozda neces ni pricati vec ces je navesti na to, u ovom slucaju recimo povuci ka sebi dolje...

Moyda se i ne razumemo najbolje. Ja govorim o tome da pre seksa dok se neke osnovne stvari uhodano ne dese prica o seksu je...Ja da bih sa nekom dosao do toga ima tu onih uobicajenih normalnih stvari, kaosto sam neke i opisao...

Drugo je otvorena seks sema ali i tu mi je nekako .... glupo prica unapred o tome. Posle seksa ide raygovor ako je potreban. Mislim ako ostane inspiracije veze a nesto ne stima vi cete porazgovarati ako mislis da moze to da se dopuni popravi...
mislim mozes da je nagovaras godinama sto slede ali.
naravno da neces. Prvo sto to nije ni u redu. Jer sve je ok izmedju dvoje odraslih ljudi koji se zele dok to obostrano zele. Moze se isprobati ali ako se i posle toga nekome nesto ne dopada onda jednostavno to se izbacuje. E sad ti znas kako dalje ...Dal mozes to prihvatiti a da potom ne glumis ispunjenost i zadovoljstvo u seksu...
.. :D i jos te uhvati u semu: p sto nisi rekao ranije svinjo? zbog toga raskidas sa mnom? zbog toga?
da ,zbog toga. a to se ne ceka dugo. Kazem ako u prvom pa cak i drugom intimnom odnosu nije doslo dot togaigrom slucaja il kako vec, prevelika zelja, zurba ovo ono a to volis, svakako ce doci u narednom odnosu.

Dakle bice to sto se kaze na pocektu seksualnih odnosa. A recimo kod nekih ljudi nece ni doci do tog odnosa, akose pre toga ne podudare, onim mirisanjem jer se i mi ljudi kao i zivotinje , na neki nacin omirisemo... Miris vrata,tela...

Dakle doce i taj oralni vrlo brzo na red , jer ne treba se nikada ustrucavati, glumatati...

Drugo, nije bitno zbog cega se dvoje razilaze ako se razilaze. Bitno je da su pokusali prije toga to resiti...

zna;i da ga u prvom seksualnom odnosu neces dobiti. Pa mozda ga i ne dobijes cak i ako voli to, nisu svi intimni odnosi uvek isti niti predvidivi jel
Upravo sam o tome i rekao, potom ce se popircati i o zeljama, a mozda neces ni pricati vec jces je navesti na to, u ovom slucaju recimo povuci ka sebi dolje...

Moyda se i ne razumemo najbolje. Ja govorim o tome da pre seksa dok se neke osnovne stvari uhodano ne dese prica o seksu je...Ja da bih sa nekom dosao do toga ima tu onih uobicajenih normalnih stvari, kaosto sam neke i opisao...

Drugo je otvorena seks sema ali i tu mi je nekako .... glupo prica unapred o tome. Posle seksa ide raygovor ako je potreban. Mislim ako ostane inspiracije veze a nesto ne stima vi cete porazgovarati ako mislis da moze to da se dopuni popravi...

naravno da neces. Prvo sto to nije fino. Jer sve je ok izmedju dvoje odraslih ljudi koji se zele dok to obostrano zele. Moze se isprobati ali ako se i posle toga nekome nesto ne dopada onda jednostavno to se izbacuje. E sad ti znas kako dalje ...Dal mozes to prihvatiti a da potom ne glumis ispunjenost i zadovoljstvo u seksu...

da ,zbog toga. a to se ne ceka dugo. Kazem ako u prvom pa cak i drugom intimnom odnosu nije doslo dot togaigrom slucaja il kako vec, prevelika zelja, zurba ovo ono a to volis, svakako ce doci u narednom odnosu.

Dakle bice to sto se kaze na pocektu seksualnih odnosa. A recimo kod nekih ljudi nece ni doci do tog odnosa, akose pre toga ne podudare, onim mirisanjem jer se i mi ljudi kao i zivotinje , na neki nacin omirisemo... Miris vrata,tela...

Dakle doce i taj oralni vrlo brzo na red , jer ne treba se nikada ustrucavati, glumatati...

Drugo, nije bitno zbog cega se dvoje razilaze ako se razilaze. Bitno je da su pokusali prije toga to resiti...
nemoj pogresno da me shvatis ali ja oralni dobijam na prvom. I to u smislu da se podrazumeva.

nemoj pogresno da me shvatis ali ja oralni dobijam na prvom. I to u smislu da se podrazumeva.
Pa dobro. meni je to nekako onda uigran tok seksualnog cina. Kao i u vezi posle recimo ili u braku , seksualnog cina bude svakojakog, od expresnog naboja bey neke poseben uvertire uz poljubce milovanje grabljenje... nekad ide opet slow motion sto bi reko drug amerikano... nekad trece...

To ne znaci akoje preskcoen u prvom da nece biti dobro . Ako ona kaze da ne zeli pa cak i posle probanjasa tobom onda biva kako biva...

Pa dobro. meni je to nekako onda uigran tok seksualnog cina. Kao i u vezi posle recimo ili u braku , seksualnog cina bude svakojakog, od expresnog naboja bey neke poseben uvertire uz poljubce milovanje grabljenje... nekad ide opet slow motion sto bi reko drug amerikano... nekad trece...

To ne znaci akoje preskcoen u prvom da nece biti dobro . Ako ona kaze da ne zeli pa cak i posle probanjasa tobom onda biva kako biva...
Pa za sve mozes da kazes da je uigrano. I poljupce i milovanja. Stvar je sta koga uzbudjuje i koliko daleko idu i u cemu.

Back