O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu?

Pa ja ne volim odmah taj razgovor, ali uglavnom muški vole, i onda saznaš svašta.. Nekad se desi da kažu nešto što mi zvuči odbojno i onda znam da nije za mene..

Nekad mi se čini danas u dejtanju ljudi često traže ko će da im ispuni fetiše i želje nego da otkrivaju odnos sa novom osobom. Gotovo kao u marketu: daješ ovo? Može ono? E, ne voliš?! A mene to baš pali, šteta... I tako se pređe u tišinu i prekid komunikacije 😁

Recimo, imate dejt sa potencijalnim partnerom i on/ona vas pita sta volite u seksu ili koje su vase zelje vezane za seks..
O cemu tad pricate? Da li uopste odgovarate na takva pitanja ili ih strucno izbegnete?
Nikada nisam bila u situaciji da takav razgovor vodim na prvom sastanku.
O tome se i ne prica, to se oseca, to znaju dvoje bez pitanja ...

Nije bas pristojno takva pitanja postavljati na prvom sastanku. Bar meni nije.

Recimo, imate dejt sa potencijalnim partnerom i on/ona vas pita sta volite u seksu ili koje su vase zelje vezane za seks..
O cemu tad pricate? Da li uopste odgovarate na takva pitanja ili ih strucno izbegnete?
Da nekim čudom naletim na takvu ženku, prvo što bi napravio je da bi tebe po defaultu, uklonio.
Pozvao bi dežurne službe i naglasio da plaćam pristojbu, u kojoj je odvoz odpada uračunat.
Ovisno o razvoju daljnje priče, i moje ponašanje bi se mijenjalo... ali prvo tebe na đubrenjak, a za dalje će ljudska rasa lako.

Pa ja ne volim odmah taj razgovor, ali uglavnom muški vole, i onda saznaš svašta.. Nekad se desi da kažu nešto što mi zvuči odbojno i onda znam da nije za mene..

Nekad mi se čini danas u dejtanju ljudi često traže ko će da im ispuni fetiše i želje nego da otkrivaju odnos sa novom osobom. Gotovo kao u marketu: daješ ovo? Može ono? E, ne voliš?! A mene to baš pali, šteta... I tako se pređe u tišinu i prekid komunikacije 😁
Ne volim ni ja ali stalno pisu i pricaju o tome kako treba u startu pricati o takvim stvarima..biti otvoren, iskren bla bla..
Sta je ustvari tu iskreno...pita te sta volis u seksu i ti, sta treba da kazes, sta ocekuju da kazes? :lol:

Ne volim ni ja ali stalno pisu i pricaju o tome kako treba u startu pricati o takvim stvarima..biti otvoren, iskren bla bla..
Sta je ustvari tu iskreno...pita te sta volis u seksu i ti, sta treba da kazes, sta ocekuju da kazes? :lol:

Pa to je samo donekle moguće reći, jer sa jednom osobom te pali jedno, a sa drugom drugo.. Ne izazivaju sve osobe isto u nama. Sa nekim izroni nešto što nisi ni mislio da čući tu negde.

Meni to često deluje ko pijaca, šta ti voliš šta nudiš i to... Izbegavam ipak. Ako kliknu ljudi onda ne moraju o tome ni da pričaju, sve ide samo po sebi. A čim pričaju,... Znači da nisu baš kliknuli? Meni je zamorno da slušam šra voli neko koga jedva poznajem

Čemu bi služilo izmišljanje?

Ali nije mudro sa tim izlaziti. Zašto ne bi postepeno otkrivali?

Imam drugaricu koja ne može anal, uvek ima krvarenje. A taj njen je počeo sa tim on obožava. Ona se povukla. Dok je on ukapirao šta i kako i zašto... Sad se seksaju već God dana non stop sasvim nešto treće peto im u fokusu, nije to kao da voliš samo to i to. Iznenadiš se kako nešto novo počne da te pali i radi sa novom osobom.. Ako ima naboja u tom odnosu

A jel neko stvarno razgovara o tome na dejtu? Mislim kako se priča o tome na dejtu? On njoj kaže da voli da sisa prste na nogama a ona da voli kad mu je neobrijan, pa se onda nađu negde između, ili kako?

За партнерку за секс ми је најбитније да није сендвичарка и Ћацика.

Увек је питам::"Јеси ли СНС сендвич ћацика?". Ако да потврдан одговор, љубазно јој објасним да од секса нити било чега сличног неће бити ништа.

Back