blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
....................kako da se smejem kad mi trener izvukao svu energiju iz mene ................
ovako.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....................kako da se smejem kad mi trener izvukao svu energiju iz mene ................

kao sto nas drug ima obicaj da kaze, teraj sve u grakc i mat erinu. radis samo ono sta tebi prija a ne sta ti drugi namecu
...............e razmišljam o tome kako su svi u poslednje vreme prepametni i daju sebi za pravo da misle da znaju šta je najbolje za mene, a ustvari nemaju pojma..............
sto samo da iskuliras, reci ono sto imas al ne da budes bezobrazna i da samoj sebi dizes pritisak, ljudi kad ti uhvate foru da cutis i kuliras odma krecu na tebe kao nekog potencijalnog koga mogu da smaraju i maltretiraju
... о томе како сам се вратио из БГ-а целе главе за дивно чудо
a lepo sto si se javio kad si bio.............

Јел и прошли пут се гледасмо на неком митингу![]()
... о томе како сам се вратио из БГ-а целе главе за дивно чудо

...................o jednom poklonu, o jednoj popodnevnoj kafi sa jednom mnogo dobrom i pametnom devojkom koja me je naučila nekim stvarima..........................

doci ces ti u srbiju pa ce da bude
, hmmmm kad bi znao kakva cica je doticna i ti se nebi bunio da te ona nauci nekim stvarima
, a mene je naucila nekim drugim stvarima kako unaprediti zivot posle velikog kraha......