O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomenuste plavuse.....ja sam juce iz dokolice uzela malo korektora koji sam kupila odavno....i tako se malo poigram i obojim samo onaj sakriveni sloj kose odmah iznad vrata...leleeeeeee..ispalo teget crno sivo....bem li ga...sad nosim pustenu kosu da se ne vidi....:roll:

......................e ti si skroz šašava na plavoj se sve prima ko ludo...................

:rotf::rotf::rotf:
tako to biva kad plavusa oce da se pravi pametna...

Tju nosim kachket ko neki, pa se netje vidi!!!!!Netjem da budem crna
images
medju plavushama!

jok ja...
bila u peronche, a nije doshla da se pozdravi...
a ja ceo dan namestao binu 2.maja...
kao nije me videla, sta li...
a kod ovog je isla...
pa ti kazi nesto...
a kao drugarica...
c...c...c...

OvoJ tek sad citam.....pa sad da si mi blize verovatno bi bio adekvatno kaznjen za gomilu neargumentovanih prozivki, ali......tju da cutim, ne se svadjam....cuvam se za sJutra....

...ma znas ti sve, ucio si politicke skole, kako da se ljutim....

mozda bih i sedela jos, al bre ne mogu da slusam sa TV vise Olju beckovic i "Utisak nedelje"..odo da citam nesto, ustaje se rano....:neutral:.

Nadam se da smo uspeli malo da zadrzimo paznju bodzi, da ne misli na svoju stvarnost....:-)

Laku noc!!!

...ma znas ti sve, ucio si politicke skole, kako da se ljutim....

mozda bih i sedela jos, al bre ne mogu da slusam sa TV vise Olju beckovic i "Utisak nedelje"..odo da citam nesto, ustaje se rano....:neutral:.

Nadam se da smo uspeli malo da zadrzimo paznju bodzi, da ne misli na svoju stvarnost....:-)

Laku noc!!!

................ti si pravo srculence znaš, i za to imaš tablerone od mene.................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back