O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoh na skup.........

glavni_baner.jpg

uaaaaa izdajice!!!!!!

...................ma netreba meni uteha twigy tako nešto nepostoji, ja neverujem u to, ja sam promašen slučaj, ja jedino umem da radim i zaradim pare, to je jedina stvar u životu koja mi je išla od ruke i na tom polju sam najbolja, to je jedino što mi nikada nije trebalo a uvek sam imala...................

.................hehehehehe samo ti mene zezaj...........neka neka doćiće i mojih 5 minuta će da vidiš..........
...................šta fali plavušama i to školovanim, bila sam ja i crvenokosa i crnka, ali mi se plavo najviše sviđa......

uaaaaa izdajice!!!!!!

Pa nisi citao sve sto sam pisala u vezi toga....:twisted:
Isla sam sa mamom i tatom i kad je tata rek'o da idemo kuci, ja nazad sa njima do semafora a posle svojim kolima..., cak ne docekasmo ni Verka da govori...sta ces, mog taju bolele noge...i zamisli vrhunac da je zvao telefonom da pita da li sam stigla kuci ...a da...zaboravih, jos mi rekao da parkiram kod carine zbog guzve...ja morala....:roll::roll::roll:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Etooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!

Pomenuste plavuse.....ja sam juce iz dokolice uzela malo korektora koji sam kupila odavno....i tako se malo poigram i obojim samo onaj sakriveni sloj kose odmah iznad vrata...leleeeeeee..ispalo teget crno sivo....bem li ga...sad nosim pustenu kosu da se ne vidi....:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back