O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno...... ja imam jednu jedinu zelju za sebe, a ona se samo moze ostvariti ako nadjem stapic ili lampu.... onda pre nego otposaljem dalje, zamislila bih jos jednu, da svakom kome dodje u ruke ispuni onoliko zelja koliko je toj osobi potrebno za srecu..............

ej sad me podsecas na bodzi, nije sve crno kao sto se na prvi pogled cini, bajke ne postoje to je iluzija, savrsen zivot i to je individualno, svako od nas ima nesto posebno, svako od nas ima neki pravac kojim mora da ide i sve sto nam se desava treba da prihvatimo kao stvarnost i da ima dobar razlog zasto je to tako

nego zaboravila sam sta sam htela a to je dobro mici sine jer mislis da ti je pametno da samu sebe lazes, to ako mislis da ce trenutno da ti prija bajka tu se varas, sto pre rascistis u svojoj glavi to ce ti biti lakse da prihvatis istinu i da krenes dalje, iz iskustva ti pricam veruj mi

dobro nisi tolko mala, sta da ti recem, to je tvoj zivot, ja sam moje srce spakovala u jednu fijoku, zakljucala i bacila kljuc, to je bre najveci izdajnik, hahaha salim se, srce se daje samo kad je uzvracena ljubav i kada je onaj pravi na vidiku al aj ti nadji pravog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back