O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..............................micika, znaš prosto nisam očekivala poziv, a svaka pomisao na jednu osobu budi mi nadu ali nažalost lažnu nadu, sinoć sam shvatila nešto što je trebalo odavno da shvatim, to što mi nekog volimo i želimo to što se radujemo da vidimo i čujemo nekoga i što bi smo mogli otići i na kraj sveta zbog nekoga ne mora i taj neko isto to da oseća za nas, kao što reče jedna osoba koju mnogo volim "shvati da se neki snovi jednostavno neostvaruju"............... ja sam shvatila gde za mene nema mesta i gde me ne žele moj ti je iskreni savet da prihvatiš realnost ja najbolje znam koliko to boli ali tako je jedino ispravno.......

..............................sestra se baš baš odsekla, a ćale mi ceo dan drži bukvicu, oseća se u kući ko da je smo nekog spalili bez obzira što je sve bilo otvoreno juče noćas i danas i što sam ja to sve prala i brisala.............

blago meni.....odoh da....

fddd9f2fc7.gif

pa u zivot, he,he,..:heart::mrgreen::idea::smile:

Sta je ovo zaredjali roditeljski?
Ja bila sinoc:rolleyes:
Uciteljica je stvorenje koje (po mom misljenju) ne bi trebalo da radi posao pedagoga...:roll:
tako da cutah u korist svoga deteta, a bila bi joj najradije rekla da je promasila poziv....
jadna deca sto moraju onako nesto da trpe svaki dan:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back