O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ivan je shvatio da svaki pdf mora da ima po jednog moda. Ja sam se javio posto sam iz Kg i bio sam mod jedno vreme. Niste me prihvatili odmah. Videli ste da nisam ja mod, iako pise to. Svi smo modovi bili. Predlozi, sugestije... sve sam usvajao. Nista nisam na svoju ruku isao.
gitar bejb? ehehe bejb... mhmh idemo opet.

gitar gej - chat je ono sto drzi bilo koji forum "zivim". Automobilizam sam drzao isto i chat je bio dozvoljen. Ponekad bi nas dvojica komentarisali o volvo za veche 3 stranice. A sada? nista. sve propada.
pozdrav. . .
sto kaze nama nam dragi drug bodzi

SVAKA CAST BODZI............................

joj, malo mi je više muka od toga, ali ajde. ne piše se malo, nego se pišu gluposti.
zašto sam ja došla na ovaj i ostale podforume - da prekinem čet. zato što sam objektivnija od vas koji u besmislenim temama tipa bodzinih zubića i "traktorce voli jacamacu" i ostalo razgovarate po ceo celcati dan. kake to veze ima sa diskusijom na forumu? nikakve.
ili niste nikada učestvovali ni u jednom forumu.
čet je oke ako se ipak govori o nečemu značajnom. vi ne govorite. ili gotovo nikad. ko živi u nemačkoj, čija se sestra porodila, i to tako po ceo dan. da li zaista mislite da to makar i malo govori o kragujevcu? o ljudima? o nečemu što bi moglo da bude zanimljivo bilo kome sem vas da pročita? razlika između četa na pdf kv i ovog ovde je što se na kv razgovara i o nečemu što nije isključivo vezano za jednog čoveka i život jednog čoveka. ovde nije.
oke?
deset tema u kojima se dopisujete, kao da ne postoji e-mail, telefon, sms...
postoji čet, fejsbuk, majspejs, za komunikaciju tipa "slatka moja, kako si mi divna" i slično.
oke?
došla sam da to prekinem.
zašto nisam?
zato što sam čekala da se malo smire strasti, da prestanete da toliko obraćate pažnju na moje prisustvo na forumu. jer u poslednje vreme niko ni o čemu ne govori, nego samo moderator ovo, moderator ono... a uopšte ja nisam ta koja to potencira. vi od savega pravite mnogo veći problem nego što jeste.
da, želela sam da se dogovorimo. parlamentarno, onako kako mislim da je oke. vi ste me napljuvali najstrašnije. super. iz toga pošten čovek može mnogo toga da zaključi. recimo - da ne želite da se dogovarate.
šta onda želite?
da četujete nesmetano?
za to postoji čet, još jednom.
nisam ga ukinula, zato što ste svi skočili u odbranu tema koje, možda, mogu biti zabavne samo vama. nikome više.

dalje. mislim da sam ipak parlamentarniji moderator od 99% moderatora na ovom forumu. to, štaviše, znam. postoje delovi foruma na kojima se banovi dobijaju za mnogo manje prekršaje. ali vi to ne znate i ne želim u to da ulazim. tako nam je kako nam je.

pošto je ceo forum besmislen, a takav je oduvek i bio, nemam šta da zaključavam.
ali čet će morati da ide.
što je čovek razložniji, to nailazi na veće neodobravanje. nisam učinila ni korak kao mod već ste se svi okrenuli protiv mene.
sa damnjanom ste se lepo dogovorili, ali damnjan nije više mod i on sam zna zašto. naravno, ispod časti mi je da razgovaram sada o tome, njemu na dušu sva ta izmišljanja. samo to je zaslužilo trajan ban, ali, damnjan je i dalje tu...

dalje, ne pada mi na pamet da vas molim da se okanete i dalje priča o moderatoru, jer vidim da vam je diskutovanje o tome dozlaboga zabavno. taman mislim da ste prekinuli, vi opet. ima li ovde neko nečim drugim da se bavi? ili su svi toliko okupirani tuđim životom, prijateljima, itd. da ne mogu o sebi da misle? oke, još jedan srpski sindrom - obožavamo da ogovaramo. nema veze.
ali, razgovor o svakom drugom korisniku bi bio sankcionisan. zašto bi se svako nalazio prozvan da komentariše svakoga? ko je bilo koga ovlastio da određuje i meri aktivnosti drugih korisnika?

još jednom, ovo nije ničije privatno igralište, ni tvigino, ni vanilkovo, ni ćuftino, ničije.

kazamat? tvigi, da li ste ikada bili na makar jednom drugom forumu? iskreno?
damnjane, da niste vi to malo povređene sujete?

Da,u pravu si,samo nama je zanimljivo,jer je ovo KG pdf i svi mi koji ucestvujemo,a u medjuvremenu sve nas je manje(zahvaljuci tebi
_f1434dee-7fbf-434e-8f0d-9f94e201c0-1.jpg
)smo bilo kako deo Kragujevca.Naravno da kad kad ubacimo i privatan chat u redove,zar nije na bilo kom pdf-u slicno:Naravno,da izmenjujemo i dobre i lose vesti izmedju nas i to je zato sto se ipak druzimo.To kod tebe nije slucaj,jedino da te covek povede na more,kao zamenu za klima uredjaj,jer ostavljas skroz hladan utisak.
Sto se tice dogovora,ne secam se nikakvih predloga,nego vidim samo brisane postove i zatvorene teme,pa ne dogovara se tako.
Da ne zaboravim ,kad spomenu igraliste,sto se ne vratis na ove teme i budi tamo moderator

http://forum.krstarica.com/threads/188131

ili

http://forum.krstarica.com/threads/95312

toliko za sad od mene cao vanilko
tmb2_20057212422Osijek-online_wallp-1.jpg

a ne kapiram samo šta je sa ovim linkovima ka temama?
ti kao hoćeš nešto da dokažeš time?

a za dogovor, super, igramo se slepih i gluvih. da li si možda, u svom pravednom gnevu, zaboravio da kad sam došla na kg nisam odmah počela da zaključavam?
seti se teme "predstavljanje, upoznavanje..."
to je bio sjajan test koji je pokazao kako doživljavate civilizovano obraćanje.
a ja sam se i dalje snebivala, kao, proćiće ih.
i pogledaj koje su teme zaključane, pre svega, pre nego što kreneš da komentarišeš.
oke?

Da ne zaboravim ,kad spomenu igraliste,sto se ne vratis na ove teme i budi tamo moderator

http://forum.krstarica.com/threads/188131

ili

http://forum.krstarica.com/threads/95312

О мај гад. Аман гитаро, што не питаш на пп некога ако те већ такве ствари занимају:-) Мислим, шта ако неко недајбоже помисли да је модератор 4 (и словима: четири) подфорума млад и незрео.

(Ванилко, ако постоји Нобелова за спуцавање модова - ће те кандидујемо брее:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

..i dalje ne razumem... Da nije tuzno , bilo bi smesno !!!
šta je problem sa temama? Utoliko dokazujes da je tvoja NEZRELOST i dalje evidentna !!!
ma, zaboravite. E, ne moze tek tako pod tepih !:twisted:
lep provod želim :) Bice provoda, pa neces nam ga valjda ti uskratiti, samo se ti lepo skloni....znam da ce tada biti dosadno, ali nisi za nase drustvo!

.......................VANILKO TI SI CAR..........................
...............................hhehehehehehehehehehehehehehhehehe nerazume hehehehehehehehehehee razumeće kad odraste...................................................

EXTRA ZA MOD.posle svega ovoga, da sam na tvom mestu ne samo da ne bih dosla na KRSTARICU ,nego se ne bih usudla da pipnem kompjuter.pokri se po usima i cuti i bolje nestani.to ti od srca kazem ne blamiraj se vise zivotati.ma ustvari ja mislim da je ovo dno.

POLJUBAC ZA SVE VAS
(osim za gitaricu)posto nju ljube samo mama i tata i to jednom godisnje(za rodjendan)

i dalje ne razumem.
šta je problem sa temama?
ma, zaboravite.
lep provod želim :)

Ne razumes,kazes da lupamo i da smo samo nama zanimljivi.Priznajem da ne menjamo svet sa nasim postovimai nista drustveno korisno ne cinimo na ovom pdf.Kao sto sam vec spoenuo,zezamo se,zahvaljujci Twigiju dobivamo lepe KG slike,pa barem na tren imam osecaj da sam tamo,od Jace sam saznao gde je najbolji kuvar i najusluzniji konobari,vec sad znam gde cu letos u kupovinu itd ,sve zahvaljujuci pdf-KG i njegovim forumasima.Kazes da nemamo civilizovano obracanje:confused:

Ajd sad da vidimo koliko si ti civilizovana i zanimljiva.

http://forum.krstarica.com/threads/142606

da da da veoma zanimljivo

predlazem da krenes peske,najeftinije je garant,jes da malo duze traje,al cinimi se da imas vremena na pretek.

http://forum.krstarica.com/threads/95082

he:shock:opet ti,a sta kazes Twigyjevo,vanilkovo i cuftino privatno igraliste,a sta to ti ovde radis majke ti?

a ovaj stepen zanimljivosti ne bi postigao ni kad bi izvrsio hari-kiri uzivo na vecernjim vestima

http://forum.krstarica.com/threads/90748

thhugh-1.gif

sta je ovo ???

nikada nisam rekla da ovde ne postoji normalna komunikacija.
dobro znate na šta sam mislila kada god sam pomenula čet.

lepo je što ste pročitali i odgovore koje su korisnici postavljali na neka od pitanja koja ste tako vleikodušno citirali.
možda nešto i saznate iz njih, nikad se ne zna.
ja sam makar dobila odgovore na svoja pitanja. shvatate i da ona nisu bila planirana da budu vama zanimljiva, već da se dobiju neki odgovori.

nema mesta malicioznosti.

sve najbolje

......................aj molim te još jednom prepravi svoju poruku u prvoj varijanti si nam rekla da naučimo nešto iz tvojih poruka i pitanja, sad se na neki način pravdaš, aj još jednom prepravi molim te al na brzinu pošto idem na kafu pa bih da pročitam pre nego krenem..................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back