O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ovdi nisam pozvan,a?
a pravite zurku,jel'?
joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj
babe, tebi se stvarno trebaju crtati neke stvari...aj majke ti dodji malko u kg da nas vidis i upoznajes, pa ces lahko promeniti misljenje.
stos je sto se ovdi svi vecinom poznajemo, kako odavde, tako i privatno, i mi volimo pricati izmedju sebe. volimo i traceve, a kad nema dovoljno tema za iste, najbolja tema si ti, naravno. i sta god da ucinis nista se promeniti nece, tako ce ostati dok god si mod ovde. osi ako ne shvatis da je najbolje da se vratis na ono kakva si i ibila pre te oznakice pa pocnes zajedno sa nama pricati kojestai ogovarati tog istog moda... (sebe) u smislu, "danas sam obukla zelene pantalone i osecam se kao zaba"
itd. ranije si normalno pricala i sa mnom a i sa svima ostalima. bez "vi", bez neke visine, bez nekih gluposti. ranije si bila nas clan. i tako si se ponasala. sad si mod. ako se zelis ponasati kao takva,onda ne ostavljaj komentare, vec samo radi.a ako zelis ostati "drug clan" onda se ne preseravaj mnogo, vec nam se pridruzi. od ovog pdf nikad nece biti nista drugo nego pricanje,tracarenje, ali i to je dovoljno. ja sam se namucio malko da ozivim ovaj pdf, zajedno sa jos nekim clanovima i dosli smo do necega. ma koliko to bilo dobro ili lose, nemoj to urusavati.

nikada nisam rekla da ovde ne postoji normalna komunikacija.
dobro znate na šta sam mislila kada god sam pomenula čet.

lepo je što ste pročitali i odgovore koje su korisnici postavljali na neka od pitanja koja ste tako vleikodušno citirali.
možda nešto i saznate iz njih, nikad se ne zna.
ja sam makar dobila odgovore na svoja pitanja. shvatate i da ona nisu bila planirana da budu vama zanimljiva, već da se dobiju neki odgovori.

nema mesta malicioznosti.

sve najbolje
ne mislis ti to stvarno.

Ne razumes,kazes da lupamo i da smo samo nama zanimljivi.Priznajem da ne menjamo svet sa nasim postovimai nista drustveno korisno ne cinimo na ovom pdf.Kao sto sam vec spoenuo,zezamo se,zahvaljujci Twigiju dobivamo lepe KG slike,pa barem na tren imam osecaj da sam tamo,od Jace sam saznao gde je najbolji kuvar i najusluzniji konobari,vec sad znam gde cu letos u kupovinu itd ,sve zahvaljujuci pdf-KG i njegovim forumasima.Kazes da nemamo civilizovano obracanje:confused:

Ajd sad da vidimo koliko si ti civilizovana i zanimljiva.

http://forum.krstarica.com/threads/142606

da da da veoma zanimljivo

predlazem da krenes peske,najeftinije je garant,jes da malo duze traje,al cinimi se da imas vremena na pretek.

http://forum.krstarica.com/threads/95082

he:shock:opet ti,a sta kazes Twigyjevo,vanilkovo i cuftino privatno igraliste,a sta to ti ovde radis majke ti?

a ovaj stepen zanimljivosti ne bi postigao ni kad bi izvrsio hari-kiri uzivo na vecernjim vestima

http://forum.krstarica.com/threads/90748

thhugh-1.gif

sta je ovo ???

boze mentola. pa ti stvarno nisi normalna. Jel ti vidis bre...jao. ma ne verujem. KAJMAK? pa ti garant satima sedis i smisljas teme koje da postavis. Toliko si dokona. I pogledaj se. Mislis, mislis, mislis i pogledaj sta na kraju smislis?!?!?! KAJMAK? p.s. kraljevo nema dobar kajmak. Da nije tog propalog Magnohroma ne bi se ni znalo za KV. Kraljevo najbolji kajmak?!?! pa ti ne da lupas, nego si smorila ceo forum. Jel si svesna da si smorila 50 ljudi!?! ej bre, 50 ljudi...pa ubij se devojko.

Vanilko, svaka cast.
pozdrav iz vojske (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back